Może na poziomie Prezesów trzeba tonować emocje ale Mroczek mimo wszystko jest kibicem Pogoni i widząc tą pajacująca młodzież ze stolicy i zachowanie niektórych graczy wobec naszych oraz kibiców (szczególnie pod koniec meczu) zareagował tak jak w stosunku do Legii należy reagować.Nie zmienia to faktu że nie opanował emocji ,ale by ich potem przepraszać i narażać się na prześmiewcze komentarze buraków ze stolicy? to było jeszcze gorsze.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 29 czerwca 2017, 20:39 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 29/06/2017 23:05
Trochę to słabe, że Załuska jest trzeci w kolejce do objęcia opaski kapitańskiej, skoro nawet nie chciał być w Szczecinie. Nie powinien być brany w ogóle pod uwagę, przynajmniej w tym sezonie. Ale cóż, takie prawo Skorży, że wybiera kto i jak.
Ponad uwielbienie on woli gruby szmal w Niecieczy. Trudno się dziwić, że w jego wieku chce zarobić.
Ale on chciał do Szczecina wrócić, tylko Stolar coś tam spierdolił, temat już wałkowany był
Robak chce 12 tys euro miesięcznie, bez przesady, wiem że jest królem strzelców ale on ma 35 lat i podatność na kontuzje... Może dlatego dotychczas nieliczni zainteresowani jakoś sobie odpuszczali z czasem jego temat.
ROBAK wczoraj wszedł z ławki... czyli z tym odejściem to jeszcze poczekajmy....
Ponad uwielbienie on woli gruby szmal w Niecieczy. Trudno się dziwić, że w jego wieku chce zarobić.
Robak zawsze wielbił szmal i nigdzie nie całował herbu na trykocie .To taki zimny drań ...
To raczej pokazuje profesjonalizm, a nie tanie lizanie dupy kibicom.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Niby nie był związany, ale jak nam strzelał gole to się nie cieszył i za to ma plusa i ja bym chętnie widział go znowu w Szczecinie.
Ja myślę, że on zdecydowanie wolałby u nas grać niż w jakich cracoviach czy Piastach. Kolejnym czynnikiem może być przejście do nas Pawłowskiego. Do tego mamy cenionego trenera. Jeżeli Stolarczyk wykaże w końcu większą determinację to będziemy mieli napastnika.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 30/06/2017 12:44
I przede wszystkim będzie na to kasa, bo chyba o tym drobnym szczególe zapomnieliscie. Współpraca z Probierzem też może być magnesem, ale największym będzie dobra kasa na koniec kariery, nie ma się co oszukiwać. Poza tym my musimy jeszcze obronce ściągnąć.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 30/06/2017 21:59
wg mnie niektórzy troche za wysoko mierza... trzeba realistycznie spojrzec przede wszystkim na sytuacje finansowa naszego klubu i nie jestesmy potentatami finansowymi wiec jakies pomysly ktore tu czytalem z sobiechem czy wasilewskim to tyylko z politowaniem mozna popatrzec
co do robaka to ja osobiscie nie jestem zwolennikiem jego transferu z racji wieku, oczekiwan finansowych i dlugosci kontraktu nie jest dobrym rozwiazaniem...
wg mnie nie jest tak zle z naszym klubem ale rtealnie na LE czy LM bym nie liczył, choc to co nasi pilkarze prezentuja po kwalifikacji do gornej 8 jest ponizej krytyki, tak grac zeby grac bo pozostanie w lidze jest zapewnione, to chyba nie o to chodzi
troche szkoda ze nie sprawdzamy rynku bułgarii łotwy czy wegier, mysle ze tam znalazłby sie w miare dobry kopacz, nie emeryt za rozsadna cene
troche szkoda ze nie sprawdzamy rynku bułgarii łotwy czy wegier, mysle ze tam znalazłby sie w miare dobry kopacz, nie emeryt za rozsadna cene
A Delew, Rapa, Nunes i Gyurcso skąd się wzięli ?
mówię w tym okienku... bo wszyscy w głowie mają robaka za kwotę której nie ma co mu dawac na jeden sezon, zamiast rozejrzec się po ryku tych mniejszych lig
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.