Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 23/06/2017 08:30
Walukiewicz to kozak wśród juniorów .Skusili go włączeniem do 1 zespołu ,oraz w miarę szybkim debiutem w lidze .W Legii czy Lechii by tego nie dostał , on ma poukładane w głowie i chce się rozwijać .Żadnego żelu i tatuaży .Co do obsady bramki hmm....kto teraz postraszy Załuskę ? ....obawiam się że przy braku konkurencji i trenerze Borisie ,może mocno obniżyć loty .
Mam takie samo zdanie. Nie problemem był bramkarz tylko jego poukładanie. Przypomnę tylko, że R.Janukiewicz też przychodził jako latający ręcznik, ale trenerem bramkarzy był TRENER Z.Długosz. Pesković to przy trenerze najwyżej stał i to niezbyt długo
Co do trenera Borisa to wyjdzie prawda na jego temat jeżeli w Śląsku nagle Słowik odpali.
A odpali jeszcze będziemy wszyscy jego odejścia żałować. Zamiast wyjebać pseudo trenera to wywalamy bramkarza.
Mam takie samo zdanie. Nie problemem był bramkarz tylko jego poukładanie. Przypomnę tylko, że R.Janukiewicz też przychodził jako latający ręcznik, ale trenerem bramkarzy był TRENER Z.Długosz. Pesković to przy trenerze najwyżej stał i to niezbyt długo
Oczywiście zgadzam się z tym co piszesz alez tego co wiem to Słowik był już mocno spalony psychicznie po tych babolach więc zmiana środowiska była raczej wskazana. Oby się odbudowal w Śląsku i potwierdził moje słowa, że to jednak dobry bramkarz.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 23/06/2017 14:47
Szeroko idą w tym Śląsku, dodatkowo Probierz dostał bańkę euro na wzmocnienia, Zagłębie jakies ryzykowne ruchy, nie mowiąc już o Lechu, a pewnie i Lechia poszaleje. Może się okazać że nawet gdy zrobimy te wyczekiwane kolejne 2 wzmocnienia to i tak będziemy do tyłu w porównaniu do czołówki.
Szeroko idą w tym Śląsku, dodatkowo Probierz dostał bańkę euro na wzmocnienia, Zagłębie jakies ryzykowne ruchy, nie mowiąc już o Lechu, a pewnie i Lechia poszaleje. Może się okazać że nawet gdy zrobimy te wyczekiwane kolejne 2 wzmocnienia to i tak będziemy do tyłu w porównaniu do czołówki.
Często ilość nie idzie w jakość co nieraz udowadniała właśnie Lechia i wydaje mi się że w tym sezonie potwierdzi to Śląsk. Wzmocnienia Lecha też nie robią na mnie wrażenia, raczej zrobili to na szybko bo zaraz zaczynają grać w pucharach.
Często ilość nie idzie w jakość co nieraz udowadniała właśnie Lechia i wydaje mi się że w tym sezonie potwierdzi to Śląsk. Wzmocnienia Lecha też nie robią na mnie wrażenia, raczej zrobili to na szybko bo zaraz zaczynają grać w pucharach.
Wiadomo, ale Słowik nie jest tak chujowy jak sie wydaje, spalił sie u nas, Piecha by, chetnie do nas wziął, Koseckiego może i nie, ale jak słusznie zauważyło weszło nie takie grajki odbili sie od 2. BL a on tam nie przepadł, Chrapek przeciętniak, Cotra chyba w miarę ok. Nie takie złe te transfery.
Skąd oni na to mają środki skoro podobno tak cienko było u nich?
No to w takim razie trzeba pozyskać jakiegoś w miarę dobrego skrzydłowego który ma na koncie kilka bramek i asyst no chyba , że Frączczak wróci na skrzydło a Pogoń pozyska jakiegoś bramkostrzelnego napastnika w miejsce Frączczaka na atak.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 23 czerwca 2017, 21:41 [1 raz(y)]
Myślę że i my takie ruchy kadrowe spokojnie moglibyśmy przeprowadzić.. ściągnęli dużo ale jakościowo cienko Np taki Kosecki, raczej już ligowy średniak, tylko nazwisko zostało.
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
To niczego nie rozwiązuje.Bramkarza już mamy wiec przyjdzie grzejnik ławki.Napastnik ok..ale kto tu ma rozgrywać? Kort?...bez żartów.
Kadra nadal słaba i wąska.W kontekście dłuższej przerwy Deleva tym bardziej.
Mnie natomiast coraz bardziej zastanawia kwestia Gyursco.
Dość ze puszczono go wcześniej to połowa przygotowań ,a gość się gdzieś opala.Jakoś inni wrócili z kadry i są normalnie w klubach.Dla mnie to dziwna sprawa.Potem będzie kondycyjnie siadał po 60 min.
Myślę że i my takie ruchy kadrowe spokojnie moglibyśmy przeprowadzić.. ściągnęli dużo ale jakościowo cienko Np taki Kosecki, raczej już ligowy średniak, tylko nazwisko zostało.
Pewnie tak, dupy to nie urywa. Ale Piech to już wyższy poziom, Chrapek i Cotra też. A plotki mówią jeszcze, że namawiają np. Robaka. A my się zaraz obudzimy z ręką w nocniku.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.