Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 15/06/2017 09:37
Alleluja! Zwolni się kasa na dalsze wzmocnienia. Pewnie nie będziemy brali kolejnego bramkarza, starczy nam I Załuska,, Henger i może ten młody z Anglii ostatnio testowany.
Przy Wrąblu to Słowik tam się długo nie podniesie z ławki, chyba, że po u-21 odejdzie on gdzieś na Zachód.
Gerson na też obywatelstwo hiszpańskie. Wielkim wirtuozem nie jest ale uniwersalny za to. Już wyżej o nim pisałem, na defensywnym pomocniku od biedy też zagra, i na stoperze i na prawej obronie.
Ta, na prawej obronie to i rownie dobrze moglby Slowik zagrac. Ciezko go bedzie z Gdanska wyrwac, ale jak bylaby opcja to spoko. Solidny srodkowy obronca, ladnie wyprowadza pilke. Z Gdanska odpalony wlasnie z tego powodu, ze nie nadawal sie do gry trojka obroncow, czyli za malo mobilny zeby grac na boku.
Podobno Diaw z Korony jest wolny.Gerson też byłby jakaś opcją.Nie wiem tylko jak z paszportami i czy klub nie chce sobie zostawić miejsca na jakas okazje gracza z po za Unii.
Gerson na też obywatelstwo hiszpańskie. Wielkim wirtuozem nie jest ale uniwersalny za to. Już wyżej o nim pisałem, na defensywnym pomocniku od biedy też zagra, i na stoperze i na prawej obronie.
Ta, na prawej obronie to i rownie dobrze moglby Slowik zagrac. Ciezko go bedzie z Gdanska wyrwac, ale jak bylaby opcja to spoko. Solidny srodkowy obronca, ladnie wyprowadza pilke. Z Gdanska odpalony wlasnie z tego powodu, ze nie nadawal sie do gry trojka obroncow, czyli za malo mobilny zeby grac na boku.
"wyrwać"? Przecież on został odpalony w Lechii już i właśnie szuka klubu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 16/06/2017 18:59
Gersona chętnie bym widział w Pogoni, bo rok temu w Lechii pokazał sie naprawdę z bardzo dobrej strony. Miał co prawda wiosnę strasznie przeciętną, ale zwalam to na karb "taktyki Smudy" i ogólnie jakości partnerów w defensywie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
23-letni obrońca Sebastian Murawski przebywa na testach w trzecioligowym KS-ie Stilon Gorzów Wielkopolski. Piłkarz wystąpił w dzisiejszym sparingu z AÉK-iem Larnaka.
Murawski wiosną jako zawodnik drugoligowego Rozwoju Katowice wystąpił w 14 spotkaniach ligowych, w których strzelił dwie bramki.
To jest jeszcze Nasz zawodnik Jak tak , to dziwi mnie kolejna próba Jego wypożyczenia. Jak dobrze pamiętam to grał w Ekstraklasie , jako zmiennik i błędów nie popełniał żadnych.. Nawet Stanowski o tym pisze na TT
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 18/06/2017 21:11
Niepewny i elektryczny, gorsza wersja Koja. To ja juz wolalem tego Lewandowskiego przestawionego na srodek. Jak pokazala liga na tych pozycjach potrzeba pewniakow a nie takich mlokosow, z ktroych ekstraklasowych pilkarzy nigdy nie bedzie (niestety).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.