Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 02/07/2018 18:54
Można, tylko podrywanie dup na bycie piłkarzem i zdjęcia klaty na Instagramie wywołuje logiczny, przyczynowo-skutkowy ciąg, że ów zawodnik za mądry to nie jest. A już takich nie za mądrych było tu wystarczająco dużo. Zdaję sobie sprawę, że piłkarz jest od grania - nie od myślenia, ale mieliśmy już tyle przykładów niedojeżdżającej głowy, że oby to nie był kolejny. Po prostu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 02/07/2018 18:58
Ja wszystko rozumiem, ale on napisał tylko "cześć". Nie wiemy czy w ciągu dalszym rozmowy chwaliłby się, że jest piłkarzem. Nie ma co chłopaka oceniać z góry i hejtować. Niech się spokojnie wprowadza i pokaże na co go stać. Fala hejtu która się wylewa przez tego dziennikarzyka co to się tak wielce oburzył na pewno mu w tym nie pomoże.
Ja tam jestem dziwnie spokojny, że więcej w sezonie strzeli goli jako obrońca niż Łukasz jako napastnik, o ile będzie w miarę porządnym obrońcą a nie "żelkiem od siłki i instagramowych dupeczek".
Swoją drogą, to trzeba przyznać, że klub szybko zareagował i od razu I zespół został zaproszony na wykład dotyczący mediów społecznościowych
Ostatnio edytowany przez: Icar, 2 lipca 2018, 20:19 [2 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 04/07/2018 09:15
Info o Legii to żart już bardziej.
Oni wypuścili go do nas za darmo i teraz mieliby go skłonić do powrotu za milion euro?
Oni z Wisły tego hiszpańskiego grajka za milion euro chcą wykupić plus jeszcze podobno Wojtkowskiego na powrót, więc skąd kolejny milion euro wzięliby za naszego?
Legia kasy nie ma, na pożyczkach jedzie. Jakby teraz wykupili naszego za milion euro czy więcej, to tylko staliby się pośmiewiskiem na rynku i w Polsce. Pozwól odejść zawodnikowi, by za kilka miesięcy za rekordową kwotę transferową w wewnętrznym rynku go ściągnąć na powrót, no jak to brzmi
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 04/07/2018 09:43
Akurat info o Legii napisał człowiek, który w realiach Pogoni orientuje się jak nie dobrze, to bardzo dobrze.
To, że są zainteresowani, nie oznacza że zaraz go wezmą
Poza tym tak myślę, że skoro jest takie zainteresowanie tym zawodnikiem, to rozwiązania są dwa:
Sprzedać teraz i zagwarantować sobie sowity procent od kolejnych transferów lub zostawić i promować. Cena zapewne wzrośnie za pół roku. Oczywiście pod warunkiem, że nic mu się nie stanie i na boisku będzie wyglądał solidnie.
Oni go nie wypuścili, tylko on sam się wypuścił. Kończył mu się kontrakt z Legią, a Pogoń przekonała go perspektywą gry w seniorach.
Mówiąc wypuścili, miałem na myśli, że nie potrafili go zatrzymać. Nie potrafili stworzyć mu odpowiednich warunków a raczej im nie zależało na tyle, żeby je stworzyć i teraz nagle mieliby konkurować z domniemanymi ofertami wartymi milion euro za niego? Nie chce mi się w to wierzyć.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 10/07/2018 16:20
"Były trener bramkarzy Warty Poznań oraz reprezentacji Polski U17 – Maciej Borowski – od nowego sezonu rozpocznie pracę w Pogoni Szczecin. 35-letni szkoleniowiec będzie pracował z bramkarzami w zespole rezerw oraz obejmie funkcję analityka."
"Były trener bramkarzy Warty Poznań oraz reprezentacji Polski U17 – Maciej Borowski – od nowego sezonu rozpocznie pracę w Pogoni Szczecin. 35-letni szkoleniowiec będzie pracował z bramkarzami w zespole rezerw oraz obejmie funkcję analityka."
A już myślałem.....
Doczekamy się .
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.