Tak bierzmy każdego kto dobre ma statystyki w jakiekolwiek lidze. Piłkarza się wybiera się, aby pasował do stylu grania i do drużyny. Idąc według twojej logiki powinniśmy brać grubego Forsella, który ledwo biega, bo miał dobre statystyki.
Janekx89
@janekx89
🔜Nowy trener Pogoni Szczecin Kosta Runjaic🇩🇪🇦🇹 jest na dzisiejszym meczu, jutro ma podpisać umowę. W negocjacjach bierze udział Grupa Azoty.
Warto zaznaczyć, że pierwszą osobą, która wspominała o tym trenerze jest Daniel Trzepacz. Trzepacz pisał też, że trener jest na Vipach i robi notatki.
A niby Azoty nie mogą pomagać finansowo. Dodatkowo mówi się, że ten trener ma głównie prowadzić politykę transferową. W sumie jakby brać pod uwagę ostatni wywiad Azotów i to, że biorą udział przy zatrudnieniu tego, to może być w tym dużo prawdy. Tylko jak wyjdzie to w praktyce. Bo w końcu Mroczek Stolarczyka skrzywdzić nie pozwoli.
Trener trenerem. A kiedy sTOLARCZYK opuści koryto? Jest szansa że to zwolnią?
Można przyjmować zakłady kto szybciej wyleci z klubu: Stolarczyk czy Pestkovic
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Gdyby nie GA to by go u nas nie było. Kosta będzie jednym z najlepiej opłacanych trenerów w Ekstraklasie.
Szkoda, że znowu inwestujemy sporo kasy w trenera - jednostkę, która i tak może być zwolniona przez piłkarzy.
Mam tylko cichą nadzieję, że gość przyniesie z Bundesligi metody szkoleniowe, które spowodują że gwiazdki zaczną wreszcie biegać więcej niż przez 60 minut.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
"46-letni Kosta Runjaic został trenerem Pogoni Szczecin. Szkoleniowiec związał się z klubem kontraktem, który będzie obowiązywał do końca rozgrywek 2017/2018. Umowa zostanie automatycznie przedłużona na kolejny sezon po spełnieniu określonych warunków."
Ten warunek to pewnie przede wszystkim utrzymanie się w lidze. Oby teraz poszło już do przodu. Obecnie potrzebujemy aż 7 pkt aby wyjść z miejsca spadkowego. jak ostatnio patrzyłem, potrzebowaliśmy 4 pkt. Nieźle nam odjeżdżają. Mam nadzieję, że nie za późno wypierdolili Skorżę.
Skoro Azoty go załatwiły, tym samym inwestując kolejne pieniądze, to naprawdę mam nadzieję, źe chociaż trochę przycisną w sprawie ogarnięcia tego burdelu w strukturach klubu.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 6 listopada 2017, 18:10 [3 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 06/11/2017 18:35
Wiesz oni angażując się w Pogoń też chyba chcą być dobrze zapamiętani, a nie jako sponsor od "Raz czy dwa coś pomogli finansowo, Pogoń spadła z ligi i odeszli" są zbyt poważną firmą, aby odpuścić, wydaje mi się, że też chcą ogarnięcia klubu na poziomie zarządzania i mogliby sypnąć groszem na transfery jakby Stolarczyk odszedł
Jak piszą o nim niemieckie media, to człowiek od zadań niemożliwych.
To może sprawi, że:
- Dvali i Rudol nauczą się grać
- Niepsuj nie będzie psuł
- Gyurcso zacznie myśleć na boisku
- Zwoliński zacznie strzel... ekhm... nie, to niemożliwe
- Pesković przestanie psuć bramkarzy
- Piłkarze pod koniec meczu będą biegać, a nie zdychać
- Kort będzie grał dobre mecze częściej niż raz na kwartał
- Delev wreszcie będzie miał z kim grać
- Klub zakontraktuje napastnika
- Powstanie nowy stadion
- Nie spierdolimy się z ligi
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 6 listopada 2017, 20:52 [1 raz(y)]
asystent: Tuncay Nadaroglu
trener bramkarzy: Andreas Menger
trener przygotowania fizycznego: Michael Sulzmann
ale to raczej nie są jego ludzie, którzy razem wędrują, bo po zwolnieniu Kosty, niektórzy odeszli po 2tyg, a niektórzy po pół roku.
e; sprawdzone, w Kaiserslautern dobrany miał całkiem inny sztab, więc nie zdziwię się jak Edi będzie jego asystentem, Pesković trenerem bramkarzy, a Buryta od przygotowania fizycznego
Ostatnio edytowany przez: Gonzalez13, 6 listopada 2017, 21:00 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 07/11/2017 00:16
No cóż, jedno jest pewne: przychodzi trener, który nie wie który zawodnik jest tak wielopozycyjny że chętnie by jeszcze na bramce zagrał, nie wie którego Turcy chcieli za milion kupić, nie wie który z naszych utalentowanych młodych wilków ma świetne podanie i uderzenie z dystansu choć pokazuje je raz na 5 meczy, nie wie który z nich był mistrzem Polski i wymiatał w lidze zanim wyjechał za granicę. To będzie najprawdopodobniej najświeższe spojrzenie z zewnątrz na jakie nas stać, najbardziej białe karty w naszym ligowym błotku jakie są dla nas osiągalne - zobaczymy jakie przetasowania pojawią się do końca sezonu. Na pewno będzie ciekawie, oby z pozytywnym finałem.
No cóż, jedno jest pewne: przychodzi trener, który nie wie który zawodnik jest tak wielopozycyjny że chętnie by jeszcze na bramce zagrał, nie wie którego Turcy chcieli za milion kupić, nie wie który z naszych utalentowanych młodych wilków ma świetne podanie i uderzenie z dystansu choć pokazuje je raz na 5 meczy, nie wie który z nich był mistrzem Polski i wymiatał w lidze zanim wyjechał za granicę. To będzie najprawdopodobniej najświeższe spojrzenie z zewnątrz na jakie nas stać, najbardziej białe karty w naszym ligowym błotku jakie są dla nas osiągalne - zobaczymy jakie przetasowania pojawią się do końca sezonu. Na pewno będzie ciekawie, oby z pozytywnym finałem.
Mozna od razu domniemać że jak mu w klubie nie powiedzą o których chodzi to szanse że się domyśli po ich grze są równe zeru...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.