Piłkarz Polonii Bytom Ireneusz K. oraz były zawodnik m.in. Pogoni Oleśnica i Zagłębia Lubin Andrzej Sz. oraz były gracz m.in. ŁKS-u Zdzisław L. zostali zatrzymani w poniedziałek przez policję. Zdaje się panowie grali w tym meczu
Odp: Korupcja - 22/09/2009 13:13
Plotki głoszą, że wczoraj popołudniu zatrzymano w Szczecinie 2 ciekawe osoby... Nie chcę podawać nazwisk dopóki się to nie potwierdzi ale jeśli to prawda to będzie bardzo ciekawie...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Korupcja - 22/09/2009 13:51
Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy dziś rano zostali zatrzymani byli piłkarze szczecińskiej Pogoni - Grzegorz Matlak oraz Artur Bugaj. Zatrzymanie byłych piłkarzy ma związek z aferą korupcyjną w polskiej piłce nożnej.
W chwili obecnej wrocławska prokuratura nie potwierdza informacji o o postawieniu zarzutów obu piłkarzom.
Plotki głoszą, że wczoraj popołudniu zatrzymano w Szczecinie 2 ciekawe osoby... Nie chcę podawać nazwisk dopóki się to nie potwierdzi ale jeśli to prawda to będzie bardzo ciekawie...
tak, to prawda,
Dowiemy się od Was kogo, czy trzeba czekać na "prasę" ?
Zatrzymani to Artur B. były piłkarz Pogoni Szczecin i Śląska Wrocław oraz Grzegorz M. - były piłkarz Pogoni. Dzisiaj są oni dowożeni do prokuratury...
Jak się dowiadujemy nieoficjalnie Grzegorz M. został wyprowadzony w kajdankach ze sklepu.
Informacje o zatrzymaniach oznaczają, że wrocławska prokuratura rozpoczyna nowy wątek śledztwa dotyczący korupcji w szczecińskim klubie. Nazwa Pogoni nie raz już padała w zeznaniach i wyjaśnieniach składanych przez świadków i podejrzanych. Według listy ustawionych meczów opublikowanych niegdyś przez Marcina Rybaka z Gazety Wrocławskiej
ustawiła co najmniej sześć meczów. Enigmatycznie o możliwej korupcji w Pogoni mówił też prokuratur Robert Tomankiewicz w swoim wystąpieniu końcowym w procesie dotyczącym Arki Gdynia
Odp: Korupcja - 22/09/2009 14:20
No to szykuje się grubsza afera bo raczej na zatrzymaniu dwóch naszych byłych piłkarzy się nie skończy.
Wiadomo teraz co miało wpływ na nagłe pogorszenie zdrowia Bogusława B.
Odp: Korupcja - 22/09/2009 14:36
No pięknie " Bugi " ! Niedość że grałeś cieńko , chlałeś przed meczami po klubach to jeszcze kupczyłeś meczami , napewno teraz twoja reputacja wzrośnie
Matlak ma 36, Mielcarski 38 I Mielcarski nie grał w Lechu.
Ale nie wiadomo czy chodzi o występy w Pogoni czy w Lechu. Jeśli o Pogoń to być może nie doczekamy się występu Drumlaka u nas. Myślę, ze też poleci
a jednak chodzi o nas
Informacje o zatrzymaniach oznaczają, że wrocławska prokuratura rozpoczyna nowy wątek śledztwa dotyczący korupcji w szczecińskim klubie. Nazwa Pogoni nie raz już padała w zeznaniach i wyjaśnieniach składanych przez świadków i podejrzanych. Według listy ustawionych meczów opublikowanych niegdyś przez Marcina Rybaka z Gazety Wrocławskiej ustawiła co najmniej sześć meczów.
Odp: Korupcja - 22/09/2009 15:19
Panowie,tak to niestety prawda.Bugi i Grzesiek zostali zatrzymani wczoraj po południu w Szczecinie.Wiem że zatrzymanie odbyło się bez żadnego zakuwania w kajdanki.Nieprawdą jest że Grzegorz został wyprowadzony w kajdankach.Spokojnie zrobili to szczecińscy funkcjonariusze.Prawdą jest też że dziś rano zostali przewiezieni do Wrocławia.Najprawdopodobniej dopiero jutro będą przesłuchiwani przez prokuratora.Proszę tylko "wszystkich niedoinformowanych" o to aby nie robili sensacji w stylu "zakuty w kajdanach".Jak już wspomniałem prawdą jest że zostali zatrzymani bez używania jakichkolwiek środków przymusu.
Panowie,tak to niestety prawda.Bugi i Grzesiek zostali zatrzymani wczoraj po południu w Szczecinie.Wiem że zatrzymanie odbyło się bez żadnego zakuwania w kajdanki.Nieprawdą jest że Grzegorz został wyprowadzony w kajdankach.Spokojnie zrobili to szczecińscy funkcjonariusze.Prawdą jest też że dziś rano zostali przewiezieni do Wrocławia.Najprawdopodobniej dopiero jutro będą przesłuchiwani przez prokuratora.Proszę tylko "wszystkich niedoinformowanych" o to aby nie robili sensacji w stylu "zakuty w kajdanach".Jak już wspomniałem prawdą jest że zostali zatrzymani bez używania jakichkolwiek środków przymusu.
A co Ty taki poinformowany jesteś?
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.