Widocznie mam powód. Przychodzą kolejno jako enci skrzydłowi, są obcokrajowcami a nie są nawet wzmocnieniami, a jedynie uzupełnieniem kadry. W takim razie wolę młodego małolata z juniorów, bądź rezerw. Hostikkę jeszcze mogę zrozumieć, bo miał tam jakiś uraz i się zbiera po nim, ale Jin? Chłop ani me, ani be w jakimkolwiek języku, w defensywie kompletne ZERO, więc jaki był cel w jego transferze? Jedynie marketingowy?
Ostatnio edytowany przez: Gonzalez13, 27 lutego 2019, 14:16 [1 raz(y)]
Robota Pogoni, która ociągała się z zaoferowaniem kontraktu.
A mieliśmy informacje od zawodnika, że ktoś pojawił sie w grze
Patrzę przez pryzmat zawodnika. Jestem miejscu, gdzie są perspektywy i jest ok. Ktoś przychodzi, rzuca ofertę na stół. Pierwsze co przychodzi na myśl, porozmawianie w obecnym miejscu o sytuacji itp.
No chyba, że mu się u nas nie podobalo i woli mieć bliżej(z Łodzi co prawda dalej, ale około godziny szybciej się dojedzie) do Elbląga
Patrzę przez pryzmat zawodnika. Jestem miejscu, gdzie są perspektywy i jest ok. Ktoś przychodzi, rzuca ofertę na stół. Pierwsze co przychodzi na myśl, porozmawianie w obecnym miejscu o sytuacji itp.
No chyba, że mu się u nas nie podobalo i woli mieć bliżej(z Łodzi co prawda dalej, ale około godziny szybciej się dojedzie) do Elbląga
Chłopak rok nie grał w piłkę, to na jakiej podstawie miał mieć oferowany kontrakt?
Chłopak rok nie grał w piłkę, to na jakiej podstawie miał mieć oferowany kontrakt?
A mimo tego dostał kontrakt w Łodzi na 3 lata
Dobra agencja. Dla chłopaka wóz albo przewóz. Odpali w seniorach, albo zniknie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 27/02/2019 22:06
Widzew jakąś swoją markę ma i myślę, że do innego klubu na tym szczeblu by nie przeszedł. Pogoń zwlekała z kontraktem, bo tak jak wyżej ktoś pisał, Stefaniak miał prawie roczną przerwę w grze przez kontuzję. Jak ma czekać w niepewności to idzie tam gdzie go chcą i jest akurat okazja, ma możliwość grania i wejście do piłki seniorskiej.
Z tego co widziałem to do Łodzi ma pojechać już teraz, a nie w lipcu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 02/03/2019 14:59
Nunes, żeby automatycznie przedłużył mu się kontrakt o rok, musi zagrać w 12 spotkania z 14 w tym sezonie. Kiedyś powiedziałbym, że to żaden problem a teraz jak Matynia zaczął coś grać, to może być ciężko o wypełnienie tej klauzury. Mam nadzieję, że zostanie u nas.
jest , jest , jest !!!
Dzisiaj Kosta jutro stadion , cuda
Taki Pogoniarski dzień dzisiaj. Trener, stadion, wykupienie wszystkich biletów dosłownie w chwilę od ogłoszenia nowej puli, czyli 3 informacje : Kosta na 3 lata, 16 tys kibiców na najbliższym meczu i podpisanie umowy na stadion. Piękny dzień. W pracy jak w radiu leciała reklama o meczu Pogoni żeby kupić bilet, to się śmiałem, że pierwszy raz od dawna, tego typu reklama nieaktualna
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.