'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 22/12/2018 09:55
No i po Walukiewiczu...
Czemu mam wrażenie, że klub się sfrajerował? Jeśli nie wyciągnęli z tego transferu więcej niż za Bednarka, to my jako klub naprawdę nie umiemy w interesy. Połakomić się na pierwszy lepszy okruch, gdzie chłopak za parę miesięcy będzie wart jeszcze więcej.
Jest już w Rzymie, niby jeszcze nic pewnego, ale pewnie już bez szans na zatrzymanie.
Niech nasz kochany klub jeszcze sprzeda go w ratach Jak za Piotrowskiego w ratach bez procentu z następnego transferu
Piotrowskim też się każdy podniecał, a on w Belgii nie może się do skła.. na ławkę przebić. Bilans z tego sezonu to 19 meczów - 45minut na boisku, dwa mecze na ławce i 16 spotkań na trybunach.
Ciekawe kto w jego miejsce, bo Malec z Dvali się wykluczają, Kosta musi mieć lewo i prawonożnego śo.
No i po Walukiewiczu...
Czemu mam wrażenie, że klub się sfrajerował? Jeśli nie wyciągnęli z tego transferu więcej niż za Bednarka, to my jako klub naprawdę nie umiemy w interesy. Połakomić się na pierwszy lepszy okruch, gdzie chłopak za parę miesięcy będzie wart jeszcze więcej.
Jest już w Rzymie, niby jeszcze nic pewnego, ale pewnie już bez szans na zatrzymanie.
Niech nasz kochany klub jeszcze sprzeda go w ratach Jak za Piotrowskiego w ratach bez procentu z następnego transferu
Po co takie ferowanie
Za ile te Cagliari chce Walukiewicza Jaki procent i jakie terminy płatności Czy transfer już klepnięty
Bez takich szczegółów, wszystko jest po prostu średnim lamentem. 2 dni od ostatniego meczu w tym roku, a tu już mocne teksty na temat sfrajerowania się klubu pojawiają.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 22/12/2018 10:10
Chęci klubu to jedno, chęci piłkarza drugie. Pogoń nie może robić problemów z odejściem bo nikt nie będzie chciał tu przyjść, a nie jesteśmy klubem w którym młody talent chce zakończyć karierę tylko przystankiem do wypromowania się. Oby wpadło jak najwięcej $$ i trudno, wiadomo było że odejdzie najszybciej ze wszystkich, bo przerasta lige.
Jeszcze dodam, że myślałem że to będzie dużo większy klub tj. Arsenal, Napoli, Borussia coś w tym stylu, no ale na pewno wie co robi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.