Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 29/07/2018 20:56
no transfer zajebisty.... pytanie tylko kto w tej obronie bedzie grac? jest szansa ze Walukiewicz wyleci jeszcze tego lata, moim zdaniem Rapa byl lepszy od Niepsuja, Rudola, i kontuzjowanego Fojuta. Kto tam gra w miare przyzwoicie po za Dwalim? Fraczczak? On juz gral na obronie....
no transfer zajebisty.... pytanie tylko kto w tej obronie bedzie grac? jest szansa ze Walukiewicz wyleci jeszcze tego lata, moim zdaniem Rapa byl lepszy od Niepsuja, Rudola, i kontuzjowanego Fojuta. Kto tam gra w miare przyzwoicie po za Dwalim? Fraczczak? On juz gral na obronie....
Nunes/Matynia - Dwali/Fojut/Malec/Walukiewicz/Rudol - Stec/Niepsuj/Rudol.
Dziewięciu gości do grania na obronie + Hołota, który w sparingach też grywał na środku defensywy. Ilościowo ok, a jakościowo? Jak są w dobrej formie to jakoś to wygląda, ale Rapa tego poziomu w ostatnim roku niestety nie podnosił.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 30/07/2018 13:35
Wielka szkoda jak dla mnie i szczerze tej decyzji Kosty nie potrafię zrozumieć od początku (sadzanie na ławie). Nie wiem czy Rapa mu czymś podpadł czy co, ale... w mojej opinii jak już było pisane wyżej Rapa gra zdecydowanie lepiej, pewniej niż Niepsuj, dodatkowo nie łapie masowo kontuzji. Jak można mówić o wysokiej, stabilnej formie w przypadku, w którym gościu zagra 1-2 mecze a następne 5 pauzuje bo ma kontuzję ciężko w kimś takim pokładać nadzieje, chyba, że będzie grał Stec, pytanie jaki to będzie poziom.
Postawą na treningu. No i rundy najlepszej też nie miał za sobą. Stec jest szykowany pod pierwszy skład, a na zmiennika lepiej nadaje się Niepsuj - mniejsza pensja, młodszy. Rape udało się sprzedać za $, a na Niepsuja chętnych nie było, tym bardziej jako transfer gotówkowy. Moim zdaniem sytuacja win-win, bo klub zarobi, a Rapa nie będzie siedział na trybunach. Bardzo fajnie Rumun wprowadził się do naszego klubu, ale czym dalej, tym było już tylko gorzej. Ostatnio miał momenty w których popełniał amatorskie błędy.
Uz. EPSON będzie zadowolony. Jest grany temat hiszpańskiego grajka, chyba skrzydłowy.
A Ty wiesz co to za grajek że już mi przypisujesz uśmiech na twarzy? Na razie jestem zadowolony że mamy ofensywnych graczy z pewnymi umiejętnościami (Majewski i Kozuli) .Nie zmienia to jednak nic do puki resztę lepimy drewnem (Frączczak na szpicy) ai Ci dwaj nie maja z kim grać.
Problem mamy z napastnikami i dalej twierdze że wielkie drewniane chłopy na tej pozycji nas nie zbawią.Zdecydowanie wole kogoś typu Świerczok,Piech niż typy ala Rassmusen.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.