Skoro był w kominiarce to rzeczywiście kamery pomogą Tu nie chodzi o kamery tylko o wychowanie same kamery niczego nie zmienia bo można założyć kominiarkę.
Odp: Komunikacja w Szczecinie - 29/09/2009 12:36
SPA Klonowica na swojej stronie internetowej ogłosiło wynik przetargu na dostawę 8 sztuk niskopodłogowych autobusów przegubowych. Wygrała firma Solaris, uzyskując maksymalną liczbę 300 punktów. Niewiele mniej uzyskał drugi oferent - Volvo - 297 punktów.
Odp: Komunikacja w Szczecinie - 05/10/2009 00:14
nie wiecie co się stało ze stronką www.microbus.pl? Chciałem sobie ściągnąć najnowszy rozkład, a tu serwis nie działa. Może teraz pod innym adresem jest dostępna ta strona... proszę o odp
Odp: Komunikacja w Szczecinie - 05/10/2009 10:33
Fajną sprawą w tym programie jest wyszukiwanie połączenia czyli wpisujemy przystanek początkowy i docelowy i mamy różne połączenia pozwalające na najszybsze dotarcie w dany punkt miasta ;]
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
jestem ciekawy gdzie dokladnie mialyby byc te pasy tylko dla autobusów. w Krakowie w wielu miejscach sprawdza sie to swietnie. jak dla mnie to u nas nie jest to jakos wybitnie potrzebne. no ale zobaczymy
Jedyna dobra wiadomość dla pasażerów w Szczecinie jest taka, że w przyszłym roku ZDiTM nie planuje podwyżki cen biletów oraz rozważa możliwość wydzielenia bus-pasów.
Czyżby poszli po rozum do głowy i w końcu powstaną bus-line ?
jestem ciekawy gdzie dokladnie mialyby byc te pasy tylko dla autobusów. w Krakowie w wielu miejscach sprawdza sie to swietnie. jak dla mnie to u nas nie jest to jakos wybitnie potrzebne. no ale zobaczymy
Też jakoś specjalnie nie wiem gdzie mieli by je zrobić bo i po co? Korki w Szczecinie to nie korki
W Warszawie jak walneli buspas na Trasie Łazienkowskiej("Buspas na Trasie Łazienkowskiej został wytyczony od ul. Grójeckiej aż do Kinowej (w obu kierunkach). Będzie miał aż ok. 7 kilometrów długości."
Pierwszego dnia Straż miejska wystawiła ponad 600 mandatów(tylko na tym odcinku ) a korki oczywiście jeszcze większe niż były
Swoją drogą w Dublinie po nich mogą jeździć jeszcze taksówki, jak to jest w Wwa?
Wiem, że początkowo nie mogły a teraz taka opcja jest rozpatrywana:
"Zarząd Transportu Miejskiego rozważa udostępnienie buspasa na Trasie Łazienkowskiej dla taksówek, ale ostateczna decyzja uzależniona jest od pozytywnej opinii Policji i Miejskiego Inżyniera Ruchu. Najważniejsze są bowiem względy bezpieczeństwa."
Swoją drogą w Dublinie po nich mogą jeździć jeszcze taksówki, jak to jest w Wwa?
Bus pas tak jak pas dla tramwajów to w naszym przypadku grube nieporozumienie,na jakiej ulicy w Szczecinie
twoim zdaniem jest to wykonalne? Poza tym ZDiTM czymś takim kolejny raz się ośmiesza-po tym jak ogłosił ze zlikwidowanie
pasa dla tramwajów w Krzywoustego poprawiło tam komunikacje-co naturalnie jest prawda.
Wiem, że początkowo nie mogły a teraz taka opcja jest rozpatrywana:
"Zarząd Transportu Miejskiego rozważa udostępnienie buspasa na Trasie Łazienkowskiej dla taksówek, ale ostateczna decyzja uzależniona jest od pozytywnej opinii Policji i Miejskiego Inżyniera Ruchu. Najważniejsze są bowiem względy bezpieczeństwa."
Bus pas tak jak pas dla tramwajów to w naszym przypadku grube nieporozumienie,na jakiej ulicy w Szczecinie
twoim zdaniem jest to wykonalne? Poza tym ZDiTM czymś takim kolejny raz się ośmiesza-po tym jak ogłosił ze zlikwidowanie
pasa dla tramwajów w Krzywoustego poprawiło tam komunikacje-co naturalnie jest prawda.
A przypominasz sobie TSR i busline ?
Wiesz...generalnie wszystkie newsy o ZDiTM powodują u mnie pojawienie się lekkiego uśmiechu na twarzy i biorę je z przymrożeniem oka miałem niedawno okazje poznać jak działa ta przesympatyczna instytucja przy okazji prac przy końcowym na Warszewie...Wszystkie ich informacje o "ulepszeniach" , "modernizacjach" to zwyczajne bicie piany.I nie ma czym zawracać sobie głowy,TSR? chyba w magicznym 2050 roku
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.