to by byla najgorsza glupota i pieniadze wyrzucone w bloto. ludziom nie chcialo sie isc wyjebac jurczyka a pojda w sprawie "jakiejs tam" spalarni glosowac. budowac i tyle
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 12/01/2011 15:25
A wie ktoś może czy są planowane jakiekolwiek prace na ulicy Głowackiego ? Czy już kompletnie wszyscy mają tą gdzieś. Droga dojazdowa do uczelni a stan gorszy jak na wsi. Wiem, że w 2008 był ruszany temat. Jakieś prace miały ruszyć rok później. Mamy początek 2011.. Jaramy się dużymi ulicami, nie zapominajmy o tych mniejszych. Po kolejnej zimie na wiosnę aż żal będzie jeździć po takie drodze.
PS: Ktoś mi mówił kiedyś, że tę drogą uznają jako.. zabytkową. Plotka to czy trochę prawdy w tym jest ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 12/01/2011 15:55
Właśnie to zrobiłem.. tyle że do ZDiTM Najśmieszniejsze, że na własnej stronie ZDiTM napisał że przebudowa tej ulicy jest planowana na.. 2010 rok i to właśnie z inicjatywy i działań mieszkańców. W 2010 jedyne co się tam działo to chyba to, że przybyło dziur.. Sami się ci ludzie pogrążają. W tym roku pewnie będą mieli stałą wymówkę, że pieniądze są przeznaczone na inne cele
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 13/01/2011 19:04
Czyżby coś zaczęło się dziać na dąbrowskiego vis a vis Ornamentu? Chodzi mi o ten duży plac na rogu zjeżdzając jedenastkom w strone Pomorzan, jadać tamtędy dzisiaj zdawało mi się, że do ogrodzenia dostawiono płot. NIe śledziłem tego co ma się tam znaleźć ale chyba kiedyś wspominano bodajże o jakimś centrum handlowym, mogę się mylić
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 13/01/2011 21:14
Nie wiem czy odpowiedni dział , ale miasto mogłoby coś zrobić z wodą . Nie wiem czy czujecie ale u mnie na prawobrzeżu ( dąbiu ) jest strasznie za chlorowana co powoduje łzawienie oczów i swędzenie skóry . Dzisiaj byli u mnie jacyś goście od wody i sprawdzili i powiedzieli że to przez to że do miedwia wpada dużo syfu przez powodzie i muszą bardziej chlorować żeby nie było bakterii coli .
w GS był niedawno artykuł o tym. Orbis zgodnie z umową (podpisaną w 1992 roku) ma jeszcze jakieś 90 (słownie dziewięćdziesiąt) lat na zabudowę tego terenu jak mówią przedstawiciele spółki jak tylko skończy się kryzys to przemyślą sprawę.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757716485 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.