Jeśli nic nie zmieniałeś w ustawieniach to standardowo masz ustawioną prędkość wysłania na nieograniczoną, czyli na maksymalną jaką w danej chwili możesz wysyłać (ściągający może pobierać). Możesz sobie ewentualnie w ustawieniach łącza zmienić na prędkości jakie Tobie się podobają (gdyby np. Ci net mulił, możesz ograniczyć prędkości zarówno wysyłania jak i odbierania).
A odnośnie przepalonych pikseli nie słyszałem żadnych domowych sposobów, raczej pozostaje gwarancja.
Tylko gwarancja poniewaz jest to uszkodzenie trwale - mechaniczne/fizyczne ekranu. Tego nawet w serwisie nie naprawia lecz zwyczajnie wymienia wyswietlacz LCD na nowy.
Odp: Pomoc z komputerem - 11/10/2011 12:43
Chciałbym kupić tuner pvr z twardym dyskiem aby oglądać i nagrywać programy cyfry+ . Nie chce wymieniać w centrum cyfry ponieważ musiałbym do swojego pakietu (komfortowy) dołożyć opcję hd a dodatkowo bulić 20zł co miesiąc na wypożyczenie dekodera. pomoże ktoś doradzić odpowiedni sprzęt bo nie znam się na temacie. Z góry dzięki.
Odp: Pomoc z komputerem - 13/10/2011 20:46
Sklep, serwis BACKUP na Krzywoustego skręcasz w pasaż Kościuszki i idziesz do końca, mają też strone internetową backup.com.pl
Odp: Pomoc z komputerem - 25/10/2011 22:01
Chce czasem pograć w najnowsze gry typu Battelfield 3 czy CoD MW3 ale mam za słaby sprzet ogólnie.. Chce zakupić jakąś karte ale kompletnie gubie sie w tych wszystkich parametrach i nazewnictwie. Dostane jakąs dobrą na której z powodzeniem mógłbym w powyzsze gierki pograc ale tez i taką aby na przyszłośc tez troche posluzyla? Cena to tak ok 250-350 zł wiec szalu nie ma ale moze cos sie znajdzie.
a paramerty kompa to:
System operacyjny Microsoft Windows XP Home Edition (ew do wymiany)
Typ procesora Intel Pentium III Xeon, 2600 MHz (7.5 x 347)
Pamięć fizyczna 3072 MB
Karta wideo NVIDIA GeForce 9500 GT (1024 MB)
Chce czasem pograć w najnowsze gry typu Battelfield 3 czy CoD MW3 ale mam za słaby sprzet ogólnie.. Chce zakupić jakąś karte ale kompletnie gubie sie w tych wszystkich parametrach i nazewnictwie. Dostane jakąs dobrą na której z powodzeniem mógłbym w powyzsze gierki pograc ale tez i taką aby na przyszłośc tez troche posluzyla? Cena to tak ok 250 zł wiec szalu nie ma ale moze cos sie znajdzie.
a paramerty kompa to:
System operacyjny Microsoft Windows XP Home Edition (ew do wymiany)
Typ procesora Intel Pentium III Xeon, 2600 MHz (7.5 x 347)
Pamięć fizyczna 3072 MB
Karta wideo NVIDIA GeForce 9500 GT (1024 MB)
Panowie mam problem,a mianowicie poszukuje darmowego antywirusa ,a w sprawach kompa jestem delikatnie mówiąc słaby..
Było niedawno. Avast, Comodo, Avira, generalnie co użytkownik to opinia, więc proponuję zaglądnąć tutaj wybrać i sprawdzić Ale dla tzw. "zielonych" polecałbym Avast. Bardzo prosty w obsłudze.
co do procesora to sprawdzilem innym programem i wyświetliło mi to:
Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz nie wiem czy to to samo co napisałęm wyżej bo nie znam sie na tym kompletnie
Ten E5300 jest calkiem OK procesorem dla systemu win7/vista. Jakies 2 lata temu mialem HP slimline z tym wlasnie procesorem oraz vista. Przed sprzedaza zainstalowalem win7 i chodzilo super. Najlepiej sprawdz dane swojego PC i porownaj je z wymaganiami tej gry i wtedy bedziesz wiedziec czy system jest OK. Osobiscie do gier wole PS3 - p.s. Battelfield na ps3 kupilem 2 dni temu i naprawde jest swietna gra.
Ostatnio edytowany przez: Gryfsz, 27 października 2011, 12:24 [1 raz(y)]
co do procesora to sprawdzilem innym programem i wyświetliło mi to:
Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz nie wiem czy to to samo co napisałęm wyżej bo nie znam sie na tym kompletnie
Ten E5300 jest calkiem OK procesorem dla systemu win7/vista. Jakies 2 lata temu mialem HP slimline z tym wlasnie procesorem oraz vista. Przed sprzedaza zainstalowalem win7 i chodzilo super. Najlepiej sprawdz dane swojego PC i porownaj je z wymaganiami tej gry i wtedy bedziesz wiedziec czy system jest OK. Osobiscie do gier wole PS3 - p.s. Battelfield na ps3 kupilem 2 dni temu i naprawde jest swietna gra.
no własnie jedyny mankament to ta karta graficzna. ale chyba zaopatrze sie w NVIDIA GTX260 896MB 448bit. Cena całkiem przystępna
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Pomoc z komputerem - 02/11/2011 19:14
Nie moge usunac folderu z obrazem gry ,system caly czas informuje ze nie mozna usunac poniewaz program wciaz jest uzywany ..a przeciez Deamon tools wylaczylem i obraz gry kliknalem opcje "eject"....
Nie moge usunac folderu z obrazem gry ,system caly czas informuje ze nie mozna usunac poniewaz program wciaz jest uzywany ..a przeciez Deamon tools wylaczylem i obraz gry kliknalem opcje "eject"....
Jakies sugestie jak sie pozbyc tego folderu ?
Spróbuj tak:
Odpalasz Total Commandera, później ctrl+alt+del explorer.exe zakończ proces i w Total Comm. szukasz tego folderu i usuwasz przy pomocy delete, potem normalnie wracasz ctrl+alt+del Plik/Nowe zadanie(uruchom) explorer.exe i enter
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.