Zgadza sie.. z tym że jak pozaznaczam sbie kolorki na jednym kompie to nie będą onewidczne na drugim - chodzi by 2 osoby kożystały z jednej poczty na dwóch osobnych komputerach ale wiadziały które meile są załatwione a które nie
Jak rozwiązać kwestię poczty e-mail lub jakiegoś klienta poczty
Chodzi o to by była na jedna ale widoczna na dwóch kompach niezależnych od siebie. Żeby można było np odznaczyć czerwonym kolorem sprawy ważne, zielonym niezrealizowane etc lub w jakiś inny sposób np. etykietami z opisem. Doskonale poczta google się nadaje z tym, ze każda nowa wiadomość od osoby co już raz pisała widniej w tym samym kolorze i to myli.
Niechce szukać i logować się na poczty dlatego proszę o pomoc jak to rozwiązać
Mozilla Thunderbird i wszystko jasne
Zgadza sie.. z tym że jak pozaznaczam sbie kolorki na jednym kompie to nie będą onewidczne na drugim - chodzi by 2 osoby kożystały z jednej poczty na dwóch osobnych komputerach ale wiadziały które meile są załatwione a które nie
na gmailu masz taką możliwość. edit: kilka różnych znaczników.
Chodzi o to by była na jedna ale widoczna na dwóch kompach niezależnych od siebie. Żeby można było np odznaczyć czerwonym kolorem sprawy ważne, zielonym niezrealizowane etc lub w jakiś inny sposób np. etykietami z opisem. Doskonale poczta google się nadaje z tym, ze każda nowa wiadomość od osoby co już raz pisała widniej w tym samym kolorze i to myli.
Mozilla Tunderbird Portable i wszystko jasne oczywiście gdy będziesz nosił ze sobą pendrive.
Mozilla Tunderbird Portable i wszystko jasne oczywiście gdy będziesz nosił ze sobą pendrive.
Na 2 kompach jednoczesnie...z pendrajwem testowałem też temat stał się mocno skomplikowany, ale licz na Was
Odp: Pomoc z komputerem - 06/10/2010 20:28
Inna kwestia konsola PS2..chce by mi czytało kope zapasowe jakieś domowe metody..zgranie na karte "czegoś" czy jakoś na płycie "coś" wgrywać...jestem total laikiem, a nie chce niszczyć oryginałów
Odp: Pomoc z komputerem - 06/10/2010 20:34
Zaczęło mi dzisiaj coś wariować w komputerze. Mianowicie zacina się wszystko, co jest podłączone pod USB, drukarka, router, mysz. Tylko klawiatura działa normalnie. Wygląda to tak, że wszystko jest ok, po czym na kilka sekund urządzenia przestają reagować, a po tych kilku sekundach wraca do normy. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić?
Odp: Pomoc z komputerem - 06/10/2010 21:08
Mam 3-letni notebook ASUSa i ostatnio zjebały mi się zawiasy od matrycy (zrobiły się na tyle luźne, że aż wypadły mi plastikowe zaślepki). Same zawiasy mogą być jeszcze dobre, ale to wszystko jest takie małe, że nie chcę sam w tym grzebać. Ktoś poleci jakiś sprawdzony serwis naprawy laptopów? Sprzęt jest już oczywiście po gwarancji.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pomoc z komputerem - 07/10/2010 22:40
Pytanie, jakis szybki, prosty (naprawde prosty) program do zmniejszania wielkosci zdjecia np z 2,5 mega na 50 -100 kb , zeby przy tym zdjecie nie tracilo na jakosci..
Pytanie, jakis szybki, prosty (naprawde prosty) program do zmniejszania wielkosci zdjecia np z 2,5 mega na 50 -100 kb , zeby przy tym zdjecie nie tracilo na jakosci..
polecam przegladarke zdjec acdsee w starej wersji 5.0
jest niewielki, prosty w obsludze, szybko sie laduje i mozna konwertowac wiele plikow za jednym razem...
dodatkowo w pakiecie instalacyjnym jest programik fotocanvas lite, ktorym mozna fotki troche
podretuszowac - kolory, jasnosci itp...mozna go odpalac z poziomu acdsee (ctrl + e) i od razu edytowac w nim
ogladane zdjecie ...
Zaczęło mi dzisiaj coś wariować w komputerze. Mianowicie zacina się wszystko, co jest podłączone pod USB, drukarka, router, mysz. Tylko klawiatura działa normalnie. Wygląda to tak, że wszystko jest ok, po czym na kilka sekund urządzenia przestają reagować, a po tych kilku sekundach wraca do normy. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić?
Mozna zrobic 'system restore' do daty kiedy wszystko bylo OK, a jak dalej nie dziala jak powinno to formatuj i tyle.
Mam 3-letni notebook ASUSa i ostatnio zjebały mi się zawiasy od matrycy (zrobiły się na tyle luźne, że aż wypadły mi plastikowe zaślepki). Same zawiasy mogą być jeszcze dobre, ale to wszystko jest takie małe, że nie chcę sam w tym grzebać. Ktoś poleci jakiś sprawdzony serwis naprawy laptopów? Sprzęt jest już oczywiście po gwarancji.
Również potrzebuję serwisu godnego polecenia, więc podbijam.
Inna kwestia konsola PS2..chce by mi czytało kope zapasowe jakieś domowe metody..zgranie na karte "czegoś" czy jakoś na płycie "coś" wgrywać...jestem total laikiem, a nie chce niszczyć oryginałów
PS2 slide czy slim ?
opcja modchip, wowczas wszystkie kopie beda ci dzialaly bez problemu, jednak nie pograsz sobie prze neta.
opcja swap magic, wsadzasz 3 zaslepki w odpowiednie miejsca, bez zadnego rozkrecania (konsola slim) wkladasz owa plyte, konsola laduje, wyciagasz SM wkladasz gre i naciskasz X i dziala przez SM nie dziala Fifa i niektore gry EA sports.
Również potrzebuję serwisu godnego polecenia, więc podbijam.
Ja wam polece http://www.lnet.szczecin.pl/
Korzystałem z usług i jestem zadowolony , ale jak chcecie jak najtaniej to zróbcie jak ja . Pytacie się także http://itserwis.szczecin.pl/ Za ile coś tam zrobi . Ci piszą że za tyle to piszecie do lneta że itserwis za tyle zrobi itd. aż padnie najniższa możliwa cena Ja wymieniałem dzięki temu części w laptopie 2 razy taniej .
PS2 slide czy slim ?
opcja modchip, wowczas wszystkie kopie beda ci dzialaly bez problemu, jednak nie pograsz sobie prze neta.
opcja swap magic, wsadzasz 3 zaslepki w odpowiednie miejsca, bez zadnego rozkrecania (konsola slim) wkladasz owa plyte, konsola laduje, wyciagasz SM wkladasz gre i naciskasz X i dziala przez SM nie dziala Fifa i niektore gry EA sports.
Nie czyta mi nagrywarki tzn czasem czyta czasem nie ogólnie ciągle coś wariuje, mam Viste,
Co zrobić prócz formata?
Jesli wczesniej dzialala a teraz nie to mozesz:
1. Sprawdzic czy nie poluzowaly sie kabelki miedzy DVD a plyta glowna.
2. Uaktualnic DVD firmware.
3. Wyinstalowac i po restarcie ponownie zainstalowac.
4. Zrobic system restore do wczesniejszej daty.
5. Pozyczyc od kolegi nagrywarke ktora dziala u niego i podlaczyc ja do swojego kompa - w ten sposob bedziesz wiedzial czy to problem windowsa czy tez nagrywarki.
Odp: Pomoc z komputerem - 17/10/2010 20:36
Poradźcie mi czy ta karta graficzna jest warta kupna? KLIK
Czy lepiej jechać do zaufanego sklepu komputerowego, wydać 300 zł i kupić co innego?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.