Gowno to, to nie jest, sam tego uzywam. Jest to obecnie jeden z lepszych domowych rutkow, dlinki wymiekaja.
Konfiguracja jest prosta, podpinasz kabel od sieci telefonicznej wskakujesz w opcje, wpisujesz login i haslo takie jak masz w neo.
Potem na kazdym PC na ktorym ma dzialac net i jest podlaczony kablem/wifi klikasz prawym na moj komputer, potem uzyskaj indentyfikator sieciowy wpisujesz indentyfikator sieciowy, grupe robocza, robisz resa kompow i rutka.
Nie prawda, imo nie da sie podlaczyc dwoch klawiatur na raz, bo po 1 jest to zbedne, po drugie jesli podlaczy obie, beda sie gryzly i moga byc problemiki male po tym.
Napisz po co Ci obie na raz, najlepiej.
Mam pytanie... wie ktoś jak podłączyć do jednego kompa dwie klawiatury Proszę o odpowiedź... Aha jeszcze jedno. Ma ktoś może zaproszenie do poczty w google
Ponawiam
zaoproszenie go gmaila mam podaj maila a podłączć 2 klawiatury to jedną napewno na usb a drugą ps/2 lub usb
Nie prawda, imo nie da sie podlaczyc dwoch klawiatur na raz, bo po 1 jest to zbedne, po drugie jesli podlaczy obie, beda sie gryzly i moga byc problemiki male po tym.
ja mówie o wersij do gry jak podłaczysz dwie to najednej strejuesz innymi i na drugiej innymi klawiszami inaczejto komp warjuje
Mam pytanie... wie ktoś jak podłączyć do jednego kompa dwie klawiatury Proszę o odpowiedź... Aha jeszcze jedno. Ma ktoś może zaproszenie do poczty w google
Ponawiam
zaoproszenie go gmaila mam podaj maila a podłączć 2 klawiatury to jedną napewno na usb a drugą ps/2 lub usb
Chodzi mi o podłączenie w celu gry z kumplami w Fifę, gdyż gramy od awsze na klawiaturach i żaden nie chce się uczyć gry na padzie a chcemy sobie turnieje porobić
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Ponawiam
KIedyś podłączałem dwie klawiaturki i wszystko śmigało Nie wiem jak jest z grami.
Mial ktos doczynienia z takim routerem: Pentagram Cerberus ? Jak tak to czy wie jak to gowno skonfigurowac zeby dzialala pod nim Neo+?
Z gory dzieki za pomoc.
Gowno to, to nie jest, sam tego uzywam. Jest to obecnie jeden z lepszych domowych rutkow, dlinki wymiekaja.
Konfiguracja jest prosta, podpinasz kabel od sieci telefonicznej wskakujesz w opcje, wpisujesz login i haslo takie jak masz w neo.
Potem na kazdym PC na ktorym ma dzialac net i jest podlaczony kablem/wifi klikasz prawym na moj komputer, potem uzyskaj indentyfikator sieciowy wpisujesz indentyfikator sieciowy, grupe robocza, robisz resa kompow i rutka.
Jesli chcesz wiecej pisz.
Racja, gowno to to nie jest :-) Juz wszytsko smiga. Tak naprawde to nie wiem czemu nie chodzilo... Teraz dziala nie tylko PENTAGRAM, ale rowniez podpiety bezprzewodowy LINKSYS. Widocznie za szybko sie poddalem ;-)
Ponawiam
Chodzi mi o podłączenie w celu gry z kumplami w Fifę, gdyż gramy od awsze na klawiaturach i żaden nie chce się uczyć gry na padzie a chcemy sobie turnieje porobić
Bo to jest pytanie którego odpowiedź znajdziesz na Google. Taki leniwy że nie chce się samemu poszukać?
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Pomoc z komputerem - 30/05/2006 21:57
Zazwyczaj uzywam googli jesli czegos szukam ale ze akurat w tej sytuacji nie znalazlem nic co by mi pomoglo dlatego tez zapytalem na forum.. podobno kto pyta nie bladzi
Odp: Pomoc z komputerem - 30/05/2006 22:04
Siema mam zajefajny problem z kompem.Sęk w tym że nie moge znalezdz jaką mam karte dzwiękową w kompie.Przeszukałem całego winka i nic szukam na karcie sprzętu i nie pisze.Prosze powiedzcie mi mam XP home edition i nie wiem gdzie szukać.Nowo zainstalowani winxs=].Wcześniej posiadałem 98i było cacy=]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.