polecam szukania plików na tej stronce, mi najlepiej się ściąga z "megaupload" (najszybsze serwery, i brak limitów na wrzucane pliki[może być powyżej 100mb])
z tego co sie orientuje odpal nero smart start następnie w audio masz do wyboru dysk cd z mp3 i powinno zebrać dane z playlisty tylko nie jestem pewien czy uporządkuje, sprawdzone również porządkuje wg listy z winampa
Odp: Pomoc z komputerem - 28/05/2010 14:39
Wlasnie nie mozna na liscie do nagrywania w nero zmieniac kolejnosci, nawte jak wrzucam w jakiejs okreslonej kolejnosci to potem przestawia to samemu automatycznie wg. alfabetu
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie - w nazwach plików mp3 wprowadź na samym początku kolejno rosnące liczby (np. 01_blablabla.mp3, 02_blablabla.mp3) i tym sposobem oszukasz NERO, bo ono i tak posegreguje wszystko wg alfabetu.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
nie wiem używam nero 7 wrzuciłem 2 płyty co miały ponumerowane tracki bez opisu (track 1 itd) wypaliłem jako mp3 i są uporządkowane płytami, 47 utworów
Odp: Pomoc z komputerem - 29/05/2010 19:11
znacie jakis dobry program do robienia/łączenia panoram?? do tej pory korzystalem ze stoik panorama maker ale nie bangla mi na win7 a pare innych programow nie dawalo rady ze zdjeciami robionymi malymi przesunieciami i laczylo je jakby kazde kolejne bylo koncem poprzedniego. i jakies bzdury z tego wychodzily.
Odp: Pomoc z komputerem - 30/05/2010 00:59
Potrzebuje pomocy.Nie mogę grać w gry sieciowe itp.,najpewniej java się uszkodziła.Z tego powodu próbowałem z tej strony ściągnąć java online,ale tylko plik instalacyjny zapisuje się na dysku a gdy chcę rozpakować to wyskakuje info o błędzie i nie da rady.Co poradzić? Mam windowsa xp,mozille 3.6.3 a system wykrywa mi 2 javy : Java[TM] 6 Update 3 oraz 20.
Odp: Pomoc z komputerem - 31/05/2010 23:15
Mam problem z tlenem. Korzystam w nim z zakładki gg, ostatnio zaczęło się sypać, sądziłem, że to wina serwera gg, ale po uruchomieniu gg, serwer działa. Ktoś wie może co może być z tlenem?
Odp: Pomoc z komputerem - 01/06/2010 14:01
Trochę pomajsterkowałem i względnie działa java(fifaonline nie wchodzi dalej niestety) ale dzięki Dżony.Mam inne 2 pytanka.Która najnowsza wersja Windows Media Player wejdzie na nielegale bo 11 chce weryfikacji oryginalności albo czy można jakoś to obejść lub może coś zastępczego polecacie . A drugie: mojej siostry co jakiś czas z menadżera profili znika numer gg i trzeba ściągać ponownie z serwera jej gadu.Ktoś wie czemu tak się dzieje? Z moim wszystko jest ok,tylko u niej coś fiksuje.
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 1 czerwca 2010, 14:19 [1 raz(y)]
Na wszystkie problemy z gadu i tlenem polecam zamianę tych gówienek na AQQ. Współdziała z serwerami gg, tlen i inne, ma bramke sms itp. itd. Poza tym zero problemów. Naprawdę warto, bardzo stabilny komunikator.
Odp: Pomoc z komputerem - 01/06/2010 15:23
Ewentualnie Konnekt (też obsługuje gg, tlen i parę innych), używam od kilkunastu lat i jeszcze nie zdarzyło się, żebym jakieś problemy z nim miał.
Odp: Pomoc z komputerem - 03/06/2010 10:43
Mam laptopa Toshiby. Jak w każdym pewnie są różne stany wydajności. Jeśli działam na zasilaniu to mam ten najwyższy, jeśli na baterii te pozostałe (mniejsze). Często zamiast wyłączać biorę wstrzymanie i stąd właśnie pytanie.. na tych niższych po wciśnięciu przycisku wstrzymania laptop jakby wyłączał się (mogę go szybko włączyć) a najwyższym poziomie co prawda gaśnie ale słychać że dalej pracuje. Da się zrobić żeby na najwyższej wydajności przy stanie wstrzymania też gasł ? Grzebałem w opcjach ale jakoś nie mogę dojść. Czy to po prostu taka opcja i nie da się zmienić ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Pomoc z komputerem - 01/07/2010 22:21
Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje o problemie:
BCCode: 1000007e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: FFFFF880091934CB
BCP3: FFFFF880099255E8
BCP4: FFFFF88009924E50
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1
wystarczy zwykły FIX . Po jego wgraniu autentyczność windowsa dla programów typu windows media player jest w 100% prawidłowa. Jest to wpis do rejestru , kliknij 2 razy a wszystko już gotowe.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.