Odp: Pomoc z komputerem - 10/02/2010 10:03
Jeżeli o obrazki w necie to brak javy albo flasha. Jeśli na komputerze to może przeinstalowanie sterownika od karty graficznej, ewentualnie aktualizacja go, a jak nie to nie mam już pomysłu żadnego. Ciężko tak określić na sucho.
Ostatnio edytowany przez: nara, 10 lutego 2010, 10:12 [1 raz(y)]
Panowie polecicie jakiś dobry dysk zewnętrzny do 1000GB ?
wd caviar WD10EVDS
a w Szczecinie gdzie go dostane?
WD Polecam, mam 320 giga i nienarzekam , WD 320 gb kupisz na samie marketu na Mieszka I, wieksze nie wiem ale pewnie vobis, komputronik, hart, lub siec, wszystko tylko nie "promocyjne" Media Markt.
WD Polecam, mam 320 giga i nienarzekam , WD 320 gb kupisz na samie marketu na Mieszka I, wieksze nie wiem ale pewnie vobis, komputronik, hart, lub siec, wszystko tylko nie "promocyjne" Media Markt.
No właśnie potrzebuje większy i fajnie jakby ktoś coś polecił.
Mam WD 320 i 500, polecam jak na dysk zewnętrzny to zgrywanie idzie dosyć szybko
Wszystko zależy do czego Ci potrzebny ten dysk, bo można byłoby kupić 1 TB i pomyśleć nad siecią, ale jeśli preferujesz zwykły dysk to WD 500 mogę w ciemno doradzać
Mam WD 320 i 500, polecam jak na dysk zewnętrzny to zgrywanie idzie dosyć szybko
Wszystko zależy do czego Ci potrzebny ten dysk, bo można byłoby kupić 1 TB i pomyśleć nad siecią, ale jeśli preferujesz zwykły dysk to WD 500 mogę w ciemno doradzać
To potrzebny do filmów, muzki itp. itd i właśnie potrzeba coś większego niż 500. A sam się kompletnie na tym nie znam.
Odp: Pomoc z komputerem - 16/02/2010 14:36
Pytanko co do Office a ściślej Worda i Excella. Jestem w trakcie pisania dość ważnej pracy w Wordzie, używam Office 2003 - i w tej wersji wykresy i diagramy wyglądają strasznie badziewne. Pytanie, w której z nowszej wersji wygląda to lepiej i czy jest taka możliwość że dalej mogę działać na 2003 a niezaleźnie sobie z innej wersji zainstalować właśnie te 2 elementy?
Odp: Pomoc z komputerem - 19/02/2010 15:50
Co może byc przyczyną,takiego czegoś,że gram w grę około 20-30min a tu nagle komputer sam się resetuje??Dokładnie tak jak bym sam go zresetował.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.