Prawym przyciskiem klikasz na pliku i dajesz "Otworz za pomoca". Dajesz potem Wybierz Program i wybierasz z listy Microsoft Photo Editor. Zaznaczasz na dole znaczkiem, zeby otwierało tym wlasnie programem.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pomoc z komputerem - 19/05/2006 11:55
Pliki ktore otwieralem i ogladalem teraz przy otwarciu All playerem wyskakuje komunikat MPL loader(ramka obok na pasku) i nie chce juz otwierac..wiec ktos jak temu zaradzic..
Odp: Pomoc z komputerem - 19/05/2006 15:15
Mam pytanie... wie ktoś jak podłączyć do jednego kompa dwie klawiatury Proszę o odpowiedź... Aha jeszcze jedno. Ma ktoś może zaproszenie do poczty w google
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Pomoc z komputerem - 21/05/2006 12:00
a ja mam problem taki:
kolezanka zgrala mi zdjecia na plyte a one sa w formacie *.DAT. i teraz rodzi sie prbolem jak to cos otworzyc? ona mowi ze u niej sie normalnie otwiera,,
Mam pytanie... wie ktoś jak podłączyć do jednego kompa dwie klawiatury Proszę o odpowiedź... Aha jeszcze jedno. Ma ktoś może zaproszenie do poczty w google
Ponawiam
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
a ja mam problem taki:
kolezanka zgrala mi zdjecia na plyte a one sa w formacie *.DAT. i teraz rodzi sie prbolem jak to cos otworzyc? ona mowi ze u niej sie normalnie otwiera,,
Sprobuj odtworzyc jakims playerem DVD.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ponawiam
zaoproszenie go gmaila mam podaj maila a podłączć 2 klawiatury to jedną napewno na usb a drugą ps/2 lub usb
a ja mam problem taki:
Sprobuj odtworzyc jakims playerem DVD.
tu masz link do innego forum gdzie udzielają już komuś odpowiedzi pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.