1. Otwieramy notatnik a w nim wpisujemy: #sledzik_box{display:none;}
i zapisujemy jako sledzik.css
2. Z menu Internet Explorera wybieramy Narzędzia, a potem Opcje internetowe, dalej Dostępność (lewy dolny róg). W nowym oknie zaznaczamy pole: Formatuj dokumenty używając mojego arkusza stylów. Za pomocą opcji Przeglądaj wybieramy utworzony przez nas wcześniej plik sledzik.css.
3. Zatwierdzamy Ok.
PS. Nie lepiej przerzucić się na Firefoxa lub Operę ?
Ostatnio edytowany przez: kuleK, 4 października 2009, 15:49 [2 raz(y)]
We wszystkich przeglądarkach tak samo:
1.Wchodzimy na nk.pl i logujemy się
2.Następnie wchodzimy do edycji profilu.
3. Przechodzimy do zakładki Zaawansowane
4. Wybieramy opcje usuń konto
5. Podajmy hasło i klikamy usuń konto
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Pomoc z komputerem - 05/10/2009 21:27
Wg mnie jest kompletnie nieszkodliwy, ale jeśli zasypują to gównianymi łańcuszkami i 12 latki płaczą, bo zajmuję miejsce to zaczyna być denerwujące..
Odp: Pomoc z komputerem - 07/10/2009 21:39
mam duzy problem. Wczoraj sciagnalem sobie avasta. Zrobilem duze skanowanie. I avast prawdopodobnie usunal mi jakis plik systemowy. Zresetował komputer i wyskoczyl komunikat ze jest blad ladowania systemu. i nie moge nic zrobic. I pytanie czy musze robic formata i czy usunie mi wszystkie pliki. Czy co mam zrobic ?? Pozdrawiam
Sprobuj przywracanie systemu do momentu kiedy wszystko było w porządku. Poza tym jesli avast faktycznie cokolwiek usunal to pewnie zrobil kopie zapasową. Ale poki co sprobuj przywracania systemu (start>programy>akcesoria>narzedzia systemowe>przywracanie systemu).
Edit: jeśli nie mozesz wlaczyc systemu sprobuj go odpalic z trybu awaryjnego (klawisz f8 podczas ladowania) lub ewentualnie z plyty windowsa jesli to pierwsze niemozliwe.
Odp: Pomoc z komputerem - 07/10/2009 22:24
no nie moge wlasnie zaladowac systemu F8 nic sie nie dzieje tylko pojawia sie ten komunikat a jak plyta to na nowo zaczyna sie windows instalowac
Odp: Pomoc z komputerem - 08/10/2009 14:42
Witam mam problem.Gdy uruchamia mi sie system(te wszystkie programy startowe) wyskakuje błąd z"wysyłaj" i "niewysyłaj" svchost.exe. Chwile potem komp sie zawiesza,niewiem czy zawieszania ma cos wspólnego z tym błędem bo błąd zawsze jest a nie zawsze komp sie zawiesza.prosze o pomoc.
Podaj dokładną lokalizację tego pliku
Jeśli to C:/WINDOWS/svchost.exe - jest to równoznaczne z tym że masz wirusa
Jeśli natomiast znajduje się w C:/WINDOWS/system32/svchost.exe
to trzeba będzie pomyślec o co mu chodzi
Odp: Pomoc z komputerem - 09/10/2009 23:58
Mam problem z jebaną vistą. Gdy włączam komputer wyskakuje to tło z Zapraszamy, jest dłuższą chwilę, po czym ekran robi się czarny, a ja mam tylko kursor. Żeby włączyć komputer muszę uruchomić menadżera zadań i ręcznie odpalić proces explorer.exe, co jest niesamowicie wkurwiające. Ktoś miał taką przygodę i wie jak temu zaradzić?
Odp: Pomoc z komputerem - 10/10/2009 15:22
Trzeba dodac do rejestru aby vista sama wczytywala explorera.exe zaraz poszukam jaki to bedzie wpis, bo osobiscie mam xp'eka i na swoim kompie nie pomoge, ale zaraz sie cos znajdzie to zedytuje i Ci wkleje
Ostatnio edytowany przez: 360, 10 października 2009, 15:41 [1 raz(y)]
no niestety, taki wpis w rejestrze jest ..
EDIT: Wykminiłem, że mam jakiegoś microsoftowego antywirusa. Otworzyłem go i... skrin. A, ze z takimi rzeczami wolę się nie bawić bez upewnienia się, że nic nie zepsuję to pytam - co z tym zrobić?
Ostatnio edytowany przez: Lrd, 10 października 2009, 20:40 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 11/10/2009 19:50
To teoretycznie oryginalny plik explorera windows..mysle ze mozna zaryzykowac jego usuniecie, najwyzej potem skorzystac z "ostatniej dzialajacej konfiguracji" badz z przywrocenia systemu P.S. Ad aware i skan tez by sie przydal...wczesniej ad awarek, potem reset i jak bez zmian to usuniecie za pomoca tamtego antywira, bo normalnie tego pliku nie usuniesz.
Albo i jeszcze inaczej, pierw ad aware, jak nic to sciagnij oryginalny plik explorer exe i go zastap (nadpisz) o ile bedzie to mozliwe.(mozliwe pojawienie sie bledu ze plik jest aktualnie uzywany).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.