Odp: Pomoc z komputerem - 22/02/2009 17:17
przy odpaleniu kompa mam taka oto faze...
czarne tło i napis ' reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key'
wie ktos o co chodzi i jak sie z tym uporac? najlepiej jak by bez formatu bo chcialbym odzyskac pliki (m.in. poczatek pracy mgr :/)
z gory dzieki za pomoc
dzięki za rade jednego z forumowiczów na gg
Ostatnio edytowany przez: exces, 23 lutego 2009, 13:18 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 27/02/2009 10:56
Od paru dni na wrzuta.pl nie "odpala" mi audio,natomiast filmiki normalnie działają... pracuje firefoxem i wszystkie wtyczki poinstalowane; co może być nie tak
Ostatnio edytowany przez: 1973, 27 lutego 2009, 20:01 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 03/03/2009 18:22
mam następujący problem...
od paru dni w mozzilla nie zapamiętuje mi haseł, za każdym razem jak wchodzę na jakąś stronkę czy to myspace, czy forum Pogoń online muszę się za każdym razem logować. w ustawieniach nie grzebałem, samo się tak ustawiło.
Przy uruchomieniu , komputer wlacza sie tylko do ekranu plyty glownej(ten moment kiedy mozemy wejsc do Biosu) i dalej stoi , dvd dziala ,wentylatory tez, dioda ktora pokazuje prace twardziela ciagle sie swieci... niemam pojecia o co chodzi , do Biosu tez oczywiscie niemoge wejsc mial ktos podobna sytuacje?
Zobacz czy wszystkie kable (od napedu,dysku,dyskietek itd.) są dobrze podłączone (czy się nie poluzowały)
jak to nic nieda to spróbuj reset biosu (jeśli kręciłes procesor itp. to wszystko wróci do pierwotnych ustawien)
Miałem ten sam problem. Wyeksportuj sobie zakładki jak masz, a następnie usuń swój profil z: D: Documents and Settings/twój login/Dane aplikacji/Mozilla/Firefox/Profiles. Po ponownym odpaleniu powinno wszystko działać, tzn, jak się zalogujesz wtedy, to będzie pamiętać.
Odp: Pomoc z komputerem - 19/03/2009 17:18
mam taki problem...od jakiegoś czasu przy uruchamianiu kompa (windows XP) często się zdarza że wyskakuje mi mi komunikat w stylu aplikacja .... została źle zainicjowana i zostanie zamknięta (wyskakuje mi kilka różnych okienek) i system się albo nie ładuje już wogóle albo restartuje i tak dopiero za którymś razem wkońcu się udaje. Dodam że zrobiłem format zainstalowałem system na nowo ale to niewiele pomogło problem się powtarza:/
Odp: Pomoc z komputerem - 21/03/2009 09:57
Czym może być spowodowany brak dźwięku przy odtwarzaniu filmów na youtube i podobnych serwisach, przy odtwarzaniu filmów na komputerze(dodatkowo ich zacinanie się) i brak dźwięków systemowych? (Winamp normalnie odtwarza muzykę)
Wczoraj przeinstalowałam sterowniki karty dźwiękowej i pomogło. Ale dzisiaj znowu jest to samo...
Niech ktoś pomoże...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.