hmmm jedyny program który by mi odpowiadał, to jest ten, który jest na pierwszym miejscu, ale niestety link do niego niedziała moze ktoś ma jakies inne propozycje...? bardzo potrzebuje
mam prośbe, ktoś mógł by mi polecić (najlepiej link) jakiś program do obróbki plików wideo, znaczy do cięcia ich, jakiś taki uniwersalny co rozne formaty obsługuje, no i najpiękniej by było gdyby był w języku polskim
hmmm jedyny program który by mi odpowiadał, to jest ten, który jest na pierwszym miejscu, ale niestety link do niego niedziała moze ktoś ma jakies inne propozycje...? bardzo potrzebuje
windows movie maker
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 1 lutego 2009, 17:19 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 01/02/2009 17:19
od dłuższego czasu mam problem z azureusem, wcześniej tak miałem z utorrentem, mianowicie włączam klienta i dosłownie w tym samym czasie firefox(próbowałem różnych przeglądarek) tak masakrycznie muli ze to jest poezja,i nie jest to wina słabego łącza bo mam naprawdę baaardzo szybki internet chcąc siedzieć spokojnie na necie, muszę wyłączyć azurezua wyłaczyć i włączyć karte sieciową i wszystko wraca do normy, poprzednim razem gdy miałem ten problem przy utorrentcie pomogła zmiana klienta właśnie na azureusa, teraz klienta zmiana nie wchodzi w grę, aha i azureusa posiadam jakoś od 4-5 miesięcy, a muli od tygodnia :/
help
przy okazji prosiłbym o jakis dobry program do katalogowania filmów jest ich w cholere, takze prosze o sprawdzone programy
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 1 lutego 2009, 19:01 [1 raz(y)]
Jeśli tym pierwszym który wyświetla się na podanej stronie jest ten sam program co u mnie czyli "#1 Video Converter 5.4.4"
to link do ściągnięcia działa!!!
"W ciągu kilku sekund powinno rozpocząć się pobieranie pliku. Jeśli pobieranie nie rozpoczęło się automatycznie, proszę kliknąć na ten link"
Odp: Pomoc z komputerem - 01/02/2009 20:22
Mam bardzo poważny problem i nie wiem do kogo się zwrócić. Rzecz jasna dotyczy ona komputera. Chciałem przeinstalować system w laptopie i złożyłem płytę z recoverami po uruchomieniu wyskoczyły okienka z zapytaniem czy zacząć więc wciskam dalej dalej dalej i powinno zacząć się formatowanie ale wyskoczył na cały ekran ERROR i w lewym górnym rogu napis ...Cannot load imagex 0 from src WIM file...i tak za każdym razem kiedy zaczynam od nowa. Co ja teraz powinienem zrobić? Laptopa już nie włącze bo muszę zainstalować system. Teraz pisze na forum z tel. Jeśli ktoś wie co znaczy ta angielska wiadomość która się pokazuje i co powinienem zrobić to proszę o pomoc.
Mam bardzo poważny problem i nie wiem do kogo się zwrócić. Rzecz jasna dotyczy ona komputera. Chciałem przeinstalować system w laptopie i złożyłem płytę z recoverami po uruchomieniu wyskoczyły okienka z zapytaniem czy zacząć więc wciskam dalej dalej dalej i powinno zacząć się formatowanie ale wyskoczył na cały ekran ERROR i w lewym górnym rogu napis ...Cannot load imagex 0 from src WIM file...i tak za każdym razem kiedy zaczynam od nowa. Co ja teraz powinienem zrobić? Laptopa już nie włącze bo muszę zainstalować system. Teraz pisze na forum z tel. Jeśli ktoś wie co znaczy ta angielska wiadomość która się pokazuje i co powinienem zrobić to proszę o pomoc.
jaki system?
czy tworzyłeś partycje na komputerze?
Odp: Pomoc z komputerem - 01/02/2009 21:24
vista. Z okienek w którym miałem coś wybrać były 3 możliwości...1) recovery windows to first partition only 2) recovery windows to entire HD 3) recovery windows to entire HD with 2 partition. Wybrałem 3 i przycisk next i w tym momencie po pewnym czasie wyskoczył pasek lądowania ale może sekundę tylko był i dalej to co wyżej pisałem error. Nie znam się i nie wiem co dalej. Później próbowałem też tych innych wariantów ale to samo. Ogólnie to odkąd kupiłem mam z nim problemy. 2 razy był na gwarancji raz się zawieszal i wyłączał a drugi raz nie mogłem się łączyć z internetem. Kupiłem go w listopadzie. Czy mogę się starać o nowy jeśli cały czas się coś z nim dzieje? Kupiony w media markt. Model pedał asus.
Ostatnio edytowany przez: Kastor., 1 lutego 2009, 21:37 [1 raz(y)]
od dłuższego czasu mam problem z azureusem, wcześniej tak miałem z utorrentem, mianowicie włączam klienta i dosłownie w tym samym czasie firefox(próbowałem różnych przeglądarek) tak masakrycznie muli ze to jest poezja,i nie jest to wina słabego łącza bo mam naprawdę baaardzo szybki internet chcąc siedzieć spokojnie na necie, muszę wyłączyć azurezua wyłaczyć i włączyć karte sieciową i wszystko wraca do normy, poprzednim razem gdy miałem ten problem przy utorrentcie pomogła zmiana klienta właśnie na azureusa, teraz klienta zmiana nie wchodzi w grę, aha i azureusa posiadam jakoś od 4-5 miesięcy, a muli od tygodnia :/
help
przy okazji prosiłbym o jakis dobry program do katalogowania filmów jest ich w cholere, takze prosze o sprawdzone programy
Odp: Pomoc z komputerem - 13/02/2009 15:31
Ściągnąłem sobie gierkę, która była dość dobrze skompresowana, zajmowała tylko 300mb. Nadszedł czas na jej rozpakowanie. Wszystko szło dobrze, aż w końcu dotarłem do momentu przedstawionego na screenie:
Mam tych plików 53. Wydawało mi się, że jak rozpakuję pierwszy, to reszta rozpakuje się automatycznie, tak jak to jest przy dzieleniu na party. Niestety okazało się, że każdy z tych plików rozpakowuje się osobno i nie wiem co mam z tym dalej zrobić. Ktoś poratuje?
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.