Odp: Pomoc z komputerem - 03/05/2006 20:30
To jest google toolbar...Sciagnij z google.pl
wpisz: Google Toolbar i download, mimo wszystko lepiej jakbys sciagnal Firefoxa ( przegladarka )
www.firefox.pl i download bedzie o wiele lepiej i wygodniej i rozne wyszukiwarki ( allegro, swistak itd ) a do tego bez zadnego syfu, polecam.
Ostatnio edytowany przez: skarbnik, 3 maja 2006, 20:37 [1 raz(y)]
Ale co ma piernik do wiatraka? Bo nie rozumiem? Znak zapytania informuje nas tylko o tym ze sprzet nie jest ZAINSTALOWANY, jesli on ma karte zainstalowana to mu sie to nie pojawi, wiec?
Mario - Zaktualizuj stery do karty graficznej, link podali Ci wyzej.
Zainstaluj najnowszego directx`a 9.0c najlepiej, potem zaktualizuj sterowniki do plyty glownej, znajdz Jej nazwe i model, wpisz w google to co znalazles, wejdz najlepiej na oficjalna strone i sciagnij aktualne sterowniki do tego.
Klikasz prawym przyciskiem w dowolne wolne miejsce na wspomnianym pasku (lub też w menu Widok -> Paski Narzędzi), odptaszasz co trzeba i paska nie ma...
Odp: Pomoc z komputerem - 08/05/2006 17:59
problem mam nastepujacy. ustawiam sobie nagrywanie dvd i wszystko ladnie leci az do momentu gdzie trzeba zapisac lead-out. wtedy wszystko sie przedluza i w koncu wyskakuje error zwiazany z DAO (nie pamietam o co dokladnie chodzi w nim). w ten sposob spalilo mi juz kilka plyt. co ciekawe dvdrw 2 razy tez sie ryplo ale za 3 razem ladnie juz nagralo. wie ktos moze o co w tym chodzi? bo metoda prob i bledow nie ma co kombinowac - szkoda plyt.
Odp: Pomoc z komputerem - 17/05/2006 15:22
mam mały problemik : po paru minutach od zalogowania do windowsa (XP) włącza mi się komunikat , że za 60s komputer zostanie ponownie uruchomiony, od wczoraj też komp zacina mi sie czasami jak włączam jakąś aplikacją np.IE albo WMPlayer i mogo sobie tylko ruszać kursorem ... prosze o pomoc !
skonowałem kompa mksem i mam w miare zadbony system
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
Odp: Pomoc z komputerem - 17/05/2006 18:05
hmm sproboj zeskanowac programem typu spybot lub ad-aware... hmm najpredzej by pomogl raczej format a potem dobrze sie zabezpieczyc
P.S z tego co pamietam po wydaniu SP2 juz nie ma z tym problemu. Masz zaistalowanego SP 2??
Odp: Pomoc z komputerem - 17/05/2006 19:51
zobacz moze to pomoże start--->uruchom---> wpisz msconfig i ok kliknij na ostatnią zakładke (uruchamianie) i tam odznacz program niepokojący którego nie widac przy starcie typu gg, skype itd.i zastosuj. może sie uda..
poszuka sobie na internecie saczepionka wormblast tam powinieneś coś znaleść
jak nieskończy prazować a pokaże się okienko to w uruchom wpisz shutdown -a powinno na chwile anulować zamykanie systemu szczepionki i se pobierz szczepionke
Istnieje prosty sposób na sprawdzenie, czy w pamięci komputera nie rezyduje wirus. Wystarczy zrestartować komputer, podczas uruchamiania przytrzymać klawisz Ctrl i – gdy pojawi się menu startowe Windows –wybrać pozycję „Tylko linia poleceń trybu awaryjnego”. Następnie wpisujemy polecenie chkdsk i sprawdzamy, ile jest pamięci. Powinno być dokładnie 655 360. Jakakolwiek mniejsza wartość prawie na pewno oznacza obecność wirusa!
Ostatnio edytowany przez: Dzn, 17 maja 2006, 20:31 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 17/05/2006 20:17
Mam fotke na kompie i chce ja zmniejszyc,w tym celu kilkam na zamykanie programu w celu edycji i... wyskakuje mi paint?! Nie wiecie jak to dziadostwo zmienic na normalny windowsowski edytor?
Odp: Pomoc z komputerem - 17/05/2006 20:30
Fotke ktora zgralem z aparatu chcialbym zmniejszyc do wielkosci 800x600 (normalnie ma 2048x1536) i teraz klikam na fote a nastepnie na edycje i powinno wyskoczyc okno do zmniejszania,tymczasem wskakuje paint.. XP mam legala,co ciekawe na piracie bylo ok..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.