Odp: Pomoc z komputerem - 17/01/2009 14:44
Problem z odtwarzaniem mp3: Winamp i Foobar co ułamek sekundy przycinają dźwięk, tak że robi się z tego zabójcza papka. Natomiast Windows Media Player odtwarza te same pliki bez problemów. Dźwięk w filmach również odtwarza się prawidłowo. Czym może to być spowodowane?
Win XP Proffesional, Service Pack 2, zintegrowany AC97 na płycie MSI
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pomoc z komputerem - 18/01/2009 21:42
Szukam laptopa w granicach max 2,500 zł. Wybrałem kilka laptopów, ale nie wiem który wybrać z poniższej listy lub co innego byście doradzili. Osobiście skłaniam sie do Toshiby A300-1LT.
Asus F5SL-AP416
Toshiba A300-1LT
Asus F3SG-AP202C
Asus M51TA-AS003C-1
Toshiba Satellite L300-1AM
Komp głównie do internetu, pracy biurowej, filmów(musi mieć wyjście HDMI), muzyki.
hehe coś koło 40% gry i mi się nudzi już
ogólnie gra przezajebista, każdemu polecam u mie na 8600GT, chodziło na najgorszych detalach coprawda ale to nie zmienia faktu ze grafa jest już fajna, myślę że największy minus to telefon wyskakujący w czasie np. gonienia super samochodu albo taksówki, czy poprostu uciekania
Odp: Pomoc z komputerem - 19/01/2009 20:19
mam problem z forum, ale ie tym tu... po napisaniu posta biorę wyślij, ale otwiera mi sie tylko białe tło:/ oczywiscie post sie nie dodaje:/
ktos cos wie jak temu zaradzic?
mam problem z forum, ale ie tym tu... po napisaniu posta biorę wyślij, ale otwiera mi sie tylko białe tło:/ oczywiscie post sie nie dodaje:/
skontaktuj się z administratorem tego forum
heh to niestety nie wchodzi w grę, administrator nic w tym nie pomorze
nie macie jakiegos innego pomysłu co to moze byc...?
Wydaje mi się, że wynika to z błędu na forum, jeżeli administrator nie jest w stanie sobie z tym poradzić to Ty raczej też nie zaradzisz. Możesz ewentualnie skorzystać z innej przeglądarki, lub spróbować ponownie później Ale wątpię, żeby to pomogło. Wina leży prawie na pewno po stronie serwera i forum.
skontaktuj się z administratorem tego forum
heh to niestety nie wchodzi w grę, administrator nic w tym nie pomorze
nie macie jakiegos innego pomysłu co to moze byc...?
Wydaje mi się, że wynika to z błędu na forum, jeżeli administrator nie jest w stanie sobie z tym poradzić to Ty raczej też nie zaradzisz. Możesz ewentualnie skorzystać z innej przeglądarki, lub spróbować ponownie później Ale wątpię, żeby to pomogło. Wina leży prawie na pewno po stronie serwera i forum.
hmmm.. dzieki za wskazówki. pokombinuje jeszcze z tym
pzdr!
Odp: Pomoc z komputerem - 20/01/2009 14:38
Jak zrobić obraz z pliku żeby go nie nagrywać na nic tylko żeby sobie był na dysku
Ściągnąłem sobie kozaków (sztuka wojny) inststalacja ładnie idzie potem crack, i pach wywala się, wyskakuje to okienko z windowsa że by wysłać raport o plikach, na początku myślałem że to wina cracka ale po ściągnięciu innych cracków a nawet ściągnięciu polskiej wersji z rapida dalej sie wywala:/ HELP
moge miec na plycie glownej rownoczesnie jedna kosc ramu DDR2 6400/800Mhz a druga 5300/667Mhz ?
Zobacz w instrukcji jakie płyta główna obsługuje pamięci. W sumie i tak powinna obsługiwac 800/667/533, z tym że jesli dasz 800-tke to będzie ona chodziła z częstotliwościa 667.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pomoc z komputerem - 26/01/2009 18:35
mam prośbe, ktoś mógł by mi polecić (najlepiej link) jakiś program do obróbki plików wideo, znaczy do cięcia ich, jakiś taki uniwersalny co rozne formaty obsługuje, no i najpiękniej by było gdyby był w języku polskim
Odp: Pomoc z komputerem - 26/01/2009 18:48
ściągnąłem sobie gre War Leaders - Clash of Nations, niby w miare pewne źródło (od razora) crack wszystko pięknie, włączam menu itd. śmiga, ale chcąc odpalic sobie jakąś bitwe(to takie total war w II wojnie światowej) gra po załadowaniu wypierdala się :/ gdzie leży przyczyna? spełniam wymgania na 100%, prosiłbym o szybką pomoc bo szlag mnie trafia
mam prośbe, ktoś mógł by mi polecić (najlepiej link) jakiś program do obróbki plików wideo, znaczy do cięcia ich, jakiś taki uniwersalny co rozne formaty obsługuje, no i najpiękniej by było gdyby był w języku polskim
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.