Jeśli w ustawieniach masz wszystko OK, karta dźwiękowa jest wielokanałowa itd. to może spróbuj sposobu przeze mnie sprawdzonego.. mianowicie pokombinuj z wtyczkami z tyłu karty, gdyż często podłączenie zgodnie z kolorami jest nieprawidłowe.
to nie powinno mieć znaczenia bo wtedy powinny grać głosniki które są podłączone do danego gniazda, czyli głosniki przednie są podłoczone do gniazda dla glosnikow tylnich to powinny grac tak jak te tylnie
.Krzysiek działa już?
Odp: Pomoc z komputerem - 10/01/2009 23:10
dlaczego jak chce otworzyc dysk c to otwiera mi sie komunikat "otworz za pomoca"?? mial ktos juz taki problem?? Prosze o pomoc.
Odp: Pomoc z komputerem - 11/01/2009 00:56
Czy ktoś wie jaki rodzaj routera będzie odpowiedni do internetu z osiedlówki?
może być?
http://www.allegro.pl/item523227045_d_link_di_524_54mbps_wifi_wlan_router_sklep_tychy.html
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Pomoc z komputerem - 12/01/2009 15:02
Bez smiechow prosze, ale kompletnie sie na tym nie znam. Od jakiegos czasu moj komputerek zaczyna szwankowac. Czesto wyskakuje mi informacja, ze mam za malo pamieci wirtualnej. Mam 192 RAM'u i w wydajnosci jest wpisane tak, jak radzili na innych forach, czyli x3. Link do screena aktywnych programow LINK. Wiem, ze uzycie procesora jest o wiele za duze, ale nie wiem, co z tym zrobic i ktore programy moge wylaczyc? Dodam, ze wirusa zadnego nie mam i niedawno defragmentowalam dysk w nadziei, ze cos to pomoze.
Czy ktoś wie jaki rodzaj routera będzie odpowiedni do internetu z osiedlówki?
może być?
http://www.allegro.pl/item523227045_d_link_di_524_54mbps_wifi_wlan_router_sklep_tychy.html
za 100 kupisz nówke sztuke nieśmiganą w vobisie albo w komputroniku
Bez smiechow prosze, ale kompletnie sie na tym nie znam. Od jakiegos czasu moj komputerek zaczyna szwankowac. Czesto wyskakuje mi informacja, ze mam za malo pamieci wirtualnej. Mam 192 RAM'u i w wydajnosci jest wpisane tak, jak radzili na innych forach, czyli x3. Link do screena aktywnych programow LINK. Wiem, ze uzycie procesora jest o wiele za duze, ale nie wiem, co z tym zrobic i ktore programy moge wylaczyc? Dodam, ze wirusa zadnego nie mam i niedawno defragmentowalam dysk w nadziei, ze cos to pomoze.
Problem może powodować proces Avasta ---> ashserv.exe
Przełącz na aktualizację ręczną lub przeinstaluj Avasta, jeśli nie pomoże to zmień antywira.
Nowe wersje Avasta potrafią nie żle namieszać w systemie , polecam np. : AntiVir personal
Odp: Pomoc z komputerem - 14/01/2009 14:30
Używam Kaspersky 2009 - przy pełnym skanowaniu nie wykrywa mi wirusów (brak tych czerwonych powiadomień), tylko coś takiego : KLIK - jest się czym przejmować, o co chodzi z tymi plikami?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.