Tehace, nie panikuj Podczas surfowania po necie przede wszystkim ogranicz w p2p download a upload ustaw maksymalnie do połowy przepustowości twojego łącza. Po prostu kiedy p2p-em ciagle wysyłasz na maxa to z twojego kompa nie może sie wydostać do serwera www żadne info (lub robi sie to bardzo powoli) i stad biorą się takie kwiatki jak niezaładowany obrazek lub brak strony
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Niekoniecznie Trzeba zwiekszyc ilosc wewnetrznych polaczen TCPIP,ale nie w Programie typu P2P tylko w winie,Win przewaznie automatycznie ustala liczbe 10 polaczen TCPIP na 10 aakurat tyle zżera program P2P.
Sciagnij ten program KLIK i zainstaluj i zrob tak:
- wchodzimy u gory na zakladke SPECIAL
- dalej na Connection Limit
- ustawiamy liczbe polaczen na 50 i wciskamy PATCH
- robimy reseta
i co najwazniejsze program pyta o plytke do Wina trzeba wziac anuluj zeby niezgralo starych ustawien i pozniej zatwierdzic.
Cala filozofia wczesniej tez tak mialem ze mulilo mi z wlaczonym utorrentem teraz wszystko dziala tak jakby program byl wylaczony,eleganckoDOWNLOAD w P2P mozesz miec na max, upload mozesz zmniejszyc,zalezy jakie masz łacze ja przy 10mb/s mam ustawiony upload na 50kb/s i jest ok.
Odp: Pomoc z komputerem - 05/01/2009 18:37
Siemacie! Mam mały problem i nie mam pojęcia jak go rozwiazać mianowicie chodzi o to ze nie otwiera mi sie google...uzywam firefoxa jednak na zadnej najnowszej przegladarce google nie chce sie otworzyć(wyswietla sie komunikat jak przy braku połaczenia) co ciekawe również v-łka nie chce mi sie otworzyć (to jeszcze mozna sobie jakos wytułmaczyc) ;] ale bez Google jak bez reki...Jesli ktos miał podobny problem i wie co jest 6 to smarowac koledzy smarowac..PzDR i Dzięki
Siemacie! Mam mały problem i nie mam pojęcia jak go rozwiazać mianowicie chodzi o to ze nie otwiera mi sie google...uzywam firefoxa jednak na zadnej najnowszej przegladarce google nie chce sie otworzyć(wyswietla sie komunikat jak przy braku połaczenia) co ciekawe również v-łka nie chce mi sie otworzyć (to jeszcze mozna sobie jakos wytułmaczyc) ;] ale bez Google jak bez reki...Jesli ktos miał podobny problem i wie co jest 6 to smarowac koledzy smarowac..PzDR i Dzięki
Prawdopodobnie jakiś robal. Ale spróbuj zrobić przywracanie systemu. Start>wszystkie programy>akcesoria>narzedzia systemowe>przywracanie systemu.
Poszukalem na google i znalazlem takie watki jeszcze: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?f=16&t=253301&start=0
http://forum.dobreprogramy.pl/%5C/viewtopic.php?f=16&t=242141&start=0
Odp: Pomoc z komputerem - 08/01/2009 18:11
zapisalem gre (FM) a teraz wyskakuje mi blad:
co robic aby odzyskac save ( jade 5 sezon Napoli, sklad kosmos i w ostatnim wygralem lige ??
Odp: Pomoc z komputerem - 08/01/2009 18:52
trzeba zawsze grać na 2-3 save'y i na zmianę zapisywać - to standard w grach "maratonach" jak FM
kiedyś robiłem nawet backupy niektórych save'ów do CM w innym katalogu (np na początku każdego sezonu)
w kompie różne awarie są możliwe i duże pliki łatwiej uszkodzić - wystarczy jakaś zwiecha, zwykły błąd na dysku i kilka tygodni gry idzie się walić
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
]a jak odzyskac autosave? bo zawsze odrazu usuwalem poniewaz sam zapisywalem gre w wygodnych mi momentach.
odzyskac autosave w fm? zaznacz w opcjach zeby sam save robil co iles tam tyg. lub miesiecy i zacznie sam robic,jesli dobrze zrozumialem o co ci chodzi...
1.Mam 2 głośniki od wieży...podłącza sie je jakos dziwnie bo na koncach przewodow od nich są druciki. idzie to jakos podłączyc do kompa? przejsciowki jakies trzeba czy co?
2. Mam głośniki creative 5.1 i dziala mi tylko sub i dwa przednie głośniki...wszystko podpiete wg instrukcji...wymiana karty dzwiekowej wskazana?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.