Odp: Pomoc z komputerem - 10/11/2008 13:22
Mam Fallouta 3 lecz mam problem z rozpakowaniem. Sa pliki .bin. .cvm .img. Próbowałem je rozpakowywać i total commanderem i daemonem toolsem lecz nie mogłem. Może ktoś ma podobną wersje i wie jak rozpakować. Z góry dzięki
Odp: Pomoc z komputerem - 10/11/2008 14:16
Chyba pliki są zjechane bo nic się nie da zrobić, za każdym razem jest błąd.
Ajj szczecińscy piraci psuja się;p Dzięki za pomoc
Odp: Pomoc z komputerem - 10/11/2008 16:43
kupiłem laptop w media markt i mi się wiesza...czy oddając im do naprawy musze mieć ze sobą pudełko czy mogę mieć w torbie. pytam bo jestem z Choszczna i jadąc do Szczecina ma to znaczepie czy targać jebany karton.
Odp: Pomoc z komputerem - 15/11/2008 19:57
mam problem z laptopem Acer-a.
gdy go właczam, jeszcze zanim zacznie ladowac winde slychac dziwek bledu sprzetowego i pojawia sie komunikat:
640 K system RAM Passed
446M Extended Ram Passed
512 KB L2 Cache
System BIOS shadowed
Video Bios Shadowed
Fixed Disk 0 ST 90023A
Mouse initialized
ERRoR
0200: Failure Fixed Disk O
Press F1 to resume, F2 to setup
nacisniecie F1 ani F2 nic nie daje, po F2 wchodzi sie do biosu.
przypuszcxzam ze siada dysk twardy, mam racje? ewentualnie prosze o info co to innego moze byc
Dodam jeszcze, ze po kilku probach odpalil.
Ostatnio edytowany przez: Tony Montana, 15 listopada 2008, 20:04 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 16/11/2008 21:04
Mam problem z routerem.Chcę mieć net na dwóch kompach w tym jeden(notebook)problem w tym, że po podłączeniu urządzeń do routera(PC poprzez kabel,laptop bezprzewodowo)nie mam interetu a komputery wzajemnie się "widzą"czyli router raczej jest ok.Możliwe,że cos spierdoliłem podczas konfiguracji.pomoże ktos?
Router Hama WLan :54Mbps
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Pomoc z komputerem - 16/11/2008 23:15
a net masz skąd neostrada czy normalnie kablówka ? wchodziłeś w konfiguracje routera ? jak coś odezwij się na gadu gg w profilu to pomogę skonfigurować
Twoja karta ma pamiec fizyczna 128MB. Reszta jest przydzielana dynamicznie z pamieci RAM komputera. Takze jesli masz odpowiednio duzo ramu w komputerze (a na pewno masz) to karta sama "pożycza" sobie ta pamiec.
ma karte graficzna GeForce 7100GS L 128MB i mozna ja rozszerzyc do 512MB co musze dokupic zeby ja zwiekszyc do tych 512MB ?
Chyba ram ...
Twoja karta ma pamiec fizyczna 128MB. Reszta jest przydzielana dynamicznie z pamieci RAM komputera. Takze jesli masz odpowiednio duzo ramu w komputerze (a na pewno masz) to karta sama "pożycza" sobie ta pamiec.
Wszystko fajne, ale nie warto dokupywac pamięci bo to zakrztusi ta kartę na amen. Karta ogólnie jest bardzo słaba, a pamięć nie ma tu nic do rzeczy.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
ma karte graficzna GeForce 7100GS L 128MB i mozna ja rozszerzyc do 512MB co musze dokupic zeby ja zwiekszyc do tych 512MB ?
Chyba ram ...
Wszystko fajne, ale nie warto dokupywac pamięci bo to zakrztusi ta kartę na amen. Karta ogólnie jest bardzo słaba, a pamięć nie ma tu nic do rzeczy.
Odp: Pomoc z komputerem - 18/11/2008 19:38
Mam takie pytanko popsuł mi sie zasilacz do laptopa i mam okazje kupic po promocyjnej cene
dane mojego:
wejscie 100- 240V, 50 -60Hz, 1,7A
wyjscie 20V, 3,25A
dane tego co chce kupic
wejście 100-240v, 50-60Hz, 1.7A
wyjście 19v, 3.42A
Czy ta rożnica bedzie miec jakies znaczenie dla pracy laptopa, prosze o odpowiedz bo komletnie sie na tym nie znam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.