Zainstalowanie nowej wersji gg tez pomaga a to ,ze zostaje na niedostepnym jest zwiazane glownie z tym ,ze nie serwer poprostu jest za slaby... Mi osobiscie zadne inne programy nie podchodza
Mi też tlen nie podchodził, kwestia przyzwyczajenia, ale teraz za cholerę bym do gg nie wrócił
wie ktoś czy w zwykłym edytorze html da się zrobić newsy z komentarzami na zwykłą stronę (darmowy serwer) ?
a więc jak napisał Ci już Klakier edytorem html jest notatnik. Bardziej trafionym określeniem byłaby tutaj nazwa "edytor kodu". Takim jest np Notepad++, który szczerze Ci polecam Co do pytania o newsach z komentarzami to można zrobić nawet w zwykłym windowsowskim notatniku, to jest kwestia znajomości PHP. Jeżeli nie będziesz mógł sobie z tym poradzić odezwij się do mnie na gadu, ponieważ właśnie z nudów zacząłem tworzyć taki prosty system newsów, jak będziesz zainteresowany i skończe to mogę Ci go udostępnić.
EDIT: Nie zwróciłem uwagi na datę, kiedy pisałeś Twój post Tym niemniej jeżeli sprawa jest dalej aktualna to zapraszam na gadu
Ostatnio edytowany przez: Lrd, 28 lipca 2008, 15:04 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 10/08/2008 10:10
Siemano, ogarnełem sobie grę Gears of War właczam wszystko ładnie pięknie, i albo pogram 2 minuty albo 5 sekund i wyskakuje bład(ten windowsowy zeby wyslac raport o bledach) spelniam wmagania na bank! prosze o pomoc szybka
Odp: Pomoc z komputerem - 12/08/2008 19:31
Czy jest możliwy druk obustronny na 1 kartce papieru w przypadku drukarki HP deskjet 840C (ma parę lat)
Jeśli nie to czy zostaje tylko przekładanie papieru po stronie....?
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Pomoc z komputerem - 12/08/2008 21:54
Jeśli takową posiadasz to otwórz ją i zobacz czy masz głowice po obu stronach, bądź czy jest możliwość by dana kartka sama po wydrukowaniu cofneła sie spowrotem by wydrukować jej drugą strone (nie mam pojecia jak ta drukarka wyglada ). Jesli chcesz drukować obustronnie a twoja drukarka tego nie potrafi to w wiekszosci aplikacji (typu Word, AcrobatReader) masz w opcji drukowania "drukuj parzyste/nieparzyste". Wkladasz tyle kartkek ile Ci potrzeba, drukuje ci najpierw nieparzyste, potem przekladasz cala kupke karte na druga strone i tam drukuje parzyste. Za duzo roboty nie ma.
Odp: Pomoc z komputerem - 20/08/2008 23:32
Mam problem z outlook express 2003. A więc więc ustawiłem sobie poczte na outlooku i chce wysłać pocztę ale wyskakuje mi taki problem :
Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'mail.poczta.fm', Serwer: 'mail.poczta.fm', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E
o co chodzi jak ustawić by normalnie wysyłać wiadomości. Z góry dziękuje za pomoc.
Jak dla mnie rewelacja, w szczególności, że jest to BETA. Bije na głowe Opere i FF w szybkości generowania stron i stabilności. Aż strach myśleć czym zaskoczą ludzi w finalnej wersji.
Jak dla mnie rewelacja, w szczególności, że jest to BETA. Bije na głowe Opere i FF w szybkości generowania stron i stabilności. Aż strach myśleć czym zaskoczą ludzi w finalnej wersji.
Na wykop.pl bardzo ciekawy komentarz "Za 10 lat nasze dzieci będą znały tylko Google Chrome"
Stabilności? Mi się zawiesiła. Bezpieczeństwo? - Brak adblocków, po kilku godzinach znaleziona pierwsza poważna dziura. Na razie jak dla mnie na razie bez rewelacji. Zobaczymy czy coś dołożą braki w postaci wtyczek. Np moduł sprawdzania pisowni.
Odp: Pomoc z komputerem - 03/09/2008 15:35
Taka sprawa Zaopatrzyłem się w nową kartę graficzną. Zainstalowałem sterowniki i te wszystkie niezbędne programy, wszystko jest ok gdyby nie jeden szczegół. Nie mogę napisac literki c (tj. alt+c). Ponieważ jest to jakiś skrót klawiszowy do programu karty graficznej. Wszedłem w ustawienia, wyłączyłem korzystanie ze skrótów klawiaturowych. Skrót już nie działa, ale literka dalej się nie chce napisac Przy konfiguracji alt+c nic sie nie dzieje, tak jakbym wcisnął np alt+w.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.