Odp: Pomoc z komputerem - 06/03/2008 15:32
Formata to ja robię już od pół roku
poinstalowałem i flash i shockwave playera i narazie lipa,może jeszcze spróbuje reinstalke firefoxa zrobić,jak nie to pozostaje tylko format
dzięki za porady...
Odp: Pomoc z komputerem - 09/03/2008 12:12
Dla chcących być na bieżąco z wynikami i używających firefoxa polecam bardzo przydatne rozszeżenie o nazwie "Footiefox" zajebiaszcza sprawa
Odp: Pomoc z komputerem - 09/03/2008 22:29
Pytanie do walczacych z wirusami.
Po uruchomieniu komputera wlacza mi sie program mIRC mimo ze zadnego takiego kurestwa nie instalowalem.
Sciagnalem PC Tools antivirus i znalazlo mi pare robakow i 2 trojany, jednag nie bylo problemu z ich usunieciem. Ponziej troche sie jeszcze pomeczylem ale wkoncu udalo mi sie odinstalowac tego mirca. Nie minelo 30 min i znowu wyskoczylo okienko. Czy problem tkwi gdzies w glebi czy da rade jakos to wyjebac, format odpada bo byl robiony dzisiaj..
z gory dzieki.
Przeskanuj swoj komputer: HijackThis i Silent Runners , walnij na powyzszym forum posta z opisem problemu i logami, w ciagu kilku godzin Ci odpowiedza. Zawsze tam znajdowalem rozwiazanie problemu.
Odp: Pomoc z komputerem - 16/03/2008 14:12
Mam takie pytanie. Znacie może jakiś program do łączenia części filmików np z youtube w jedną całośc?? z góry dzieki za pomoc
Odp: Pomoc z komputerem - 18/03/2008 21:57
A ja dalej kombinuje jak podłączyć neta do PS3 ui nawet udało mi sie to na kablu Ethernet ale rzecz w tym że PS3 jest w salonia a PC w innym pokoju więc kupiłem sobie router i sprawa byłaby dziecinnie prosta gdybym miał stałe łącze ale ja mam neta z modemu USB czyli chcę przesłać sygnał internetu przez router z mojego PC czy jest to możliwe
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
A ja dalej kombinuje jak podłączyć neta do PS3 ui nawet udało mi sie to na kablu Ethernet ale rzecz w tym że PS3 jest w salonia a PC w innym pokoju więc kupiłem sobie router i sprawa byłaby dziecinnie prosta gdybym miał stałe łącze ale ja mam neta z modemu USB czyli chcę przesłać sygnał internetu przez router z mojego PC czy jest to możliwe
skąd masz internet bo może masz zły router
Jak napisałem powyżej źródłem mojego netu jest modem USB czyli coś takiego tylko że z vodafone ale zasada działania ta sama a router to Belkin wireless G Router przed zakupem pytałem się gostka w sklepie czy będzie działąć i powiedzał że tak więc może jest to kwestia ustawień bo chodzi o to że prawidłowo router powinien być podpięty pod żródło internetu czyli kabel Ethernet i potem przechodzi drugi kabel z routera do PC a ja chcę wysłać sygnał z PC do PS3 bo nie mam stałego złącza
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
potrzebuje programu (w polskiej wersji językowej!!!) który odtwarza skasowane zdjęcia z karty SD
jezeli nie zapisałes nowych zdjec na tej karcie to ci sie uda ale jak juz to zrobiles to przejebane no i potrzebujesz też czytnika kart
wpisz w google "odzyskiwanie zdjęć" i masz setki programów jak by któryś wymagał seriala to www.serials.ws
skąd masz internet bo może masz zły router
Jak napisałem powyżej źródłem mojego netu jest modem USB czyli coś takiego tylko że z vodafone ale zasada działania ta sama a router to Belkin wireless G Router przed zakupem pytałem się gostka w sklepie czy będzie działąć i powiedzał że tak więc może jest to kwestia ustawień bo chodzi o to że prawidłowo router powinien być podpięty pod żródło internetu czyli kabel Ethernet i potem przechodzi drugi kabel z routera do PC a ja chcę wysłać sygnał z PC do PS3 bo nie mam stałego złącza
ja kiedyś widziałem przejściówki z usb na ethernet
1. Wysiadła bateryjka na płycie - wtedy wystarczy jedynie ją wymienić - grosze.
2. Reset BIOS
3. Flash
4. Ostatecznie możesz zanieść płytę do serwisu i tam na programatorze kości przywrócą BIOS do porządku (koszt od 50 do 100zl).
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
2. Reset BIOS
3. Flash
4. Ostatecznie możesz zanieść płytę do serwisu i tam na programatorze kości przywrócą BIOS do porządku (koszt od 50 do 100zl).
emm hmm. dzięki. 1 i 3 to dla mnie chińszczyzna, 4 odpada. poszukam coś z tym resetem biosu..
dzięki
2. Reset BIOS
3. Flash
emm hmm. dzięki. 1 i 3 to dla mnie chińszczyzna, 4 odpada. poszukam coś z tym resetem biosu..
dzięki
a biosa nie resetuje sie po przez takie gówienko na płycie głównej? nie chce w prowadzać w bład ale tak mi się coś zdaje.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.