Odp: Pomoc z komputerem - 20/02/2008 21:42
1 - klawiatura działa mi dopiero po odpaleniu windowsa, wcześniej jak jest 'rozruch' to nie działa (np. jak chce wejść do biosu, albo pominąć 30 s czekanie) - da się to jakoś naprawić?
2 - podczas rozruchu wyskakuje mi czarny ekran z wyborem, tak jakbym miał 2 partycje, ale ja partycji nie mam - mogę to jakoś usunąć?
Odp: Pomoc z komputerem - 20/02/2008 22:54
Chuja do buzi nie działa dalej :/. Grzebałem w biosie, używałem tego everasta(oraz innych programów które "mówią" jakich nie ma sterowników) ściagnałem stery do płyty głownej(do karty dźwiekowej zintegrowanej z płyta głowną też oczywiście). To możliwe żeby coś się tam zjarało ?
Odp: Pomoc z komputerem - 21/02/2008 12:21
Dzięki chłopaki za rady( szczególnie Johny.O za pofatygowanie się i napisanie na gg ) a o to rozwiązanie którego użyłem :
Poszedłem do vobisa kupiłem kartę dźwiękową 7.1(i tak miałem to zrobić prędzej czy poźniej) i działa ładnie pięknie .
pozdro.
Odp: Pomoc z komputerem - 29/02/2008 15:04
jest sprawa.Odpalam kompa i cos tam mieli mi w srodku i monitor nie załapuje,dopiero po jakims 10 resecie albo po kilkukrotnym włączaniu kompa monitor załapuje i działa wszystko..ale juz mi styka 20 minutowe odpalanie.ktos cos moze doradzic oprocz zmiany kontaktów,wyciagania i wkladania karty graficznej oraz zmiany wtyku na kabel od minitora ?
Też miałem kiedyś taki problem a czy speaker wydaje jakiś dźwięk ?? jeśli tak to może być problem z kartą pamięci , a jeśli nie to może również być wina bateri w płycie głównej.
Ostatnio edytowany przez: Stachura, 29 lutego 2008, 17:05 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 02/03/2008 18:59
Mimo iż mam zainstalowanego flashplayera to nie otwiera mi wszytkich filmików na niektórych stronkach i co ciekawe przez IE to samo się dzieje (normalnie używam liska ) może ktoś coś doradzi
Mimo iż mam zainstalowanego flashplayera to nie otwiera mi wszytkich filmików na niektórych stronkach i co ciekawe przez IE to samo się dzieje (normalnie używam liska ) może ktoś coś doradzi
Odp: Pomoc z komputerem - 05/03/2008 16:22
może najnowszy flashplayer? Z tego co pamiętam kiedyś nie działały mi filmiki z interia.pl na firefoxie i na ie. Jedyna przeglądarka, która to bezproblemowo obsługiwała to SeaMonkey.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.