Odp: Pomoc z komputerem - 15/04/2006 20:15
Robiłem format xp i teraz po właczeniu kompa jest komunikat : logowanie do windowsa.
Przed formatem tego nie było ,jest jest to o tyle denerwujace ,ze muszę czekac aż pokaze mi sie ten komunikat i dopiero po wcisnięciu np :enter mogę zacząć działać.
Mam jeden profil jako administrator. Co zrobic ? Tak samo przy wyłączeniu mimo ,ze nacisnę zamknij system czekam, az pokaze mi sie komunikat z logowaniem i muszę recznie wyłączyć.
Pomóżcie.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Pomoc z komputerem - 20/04/2006 22:45
mam Worda 2003 ... chce wydrukowac sciage na jutro (!) nic nie umiem kompletnie .. wiec bardzo rposze o pomoc..
drukujac w wordzie / notaatniku czy byle gdzie indziej gdy ma drukowac nie drukuje - mianowicie poakzuje sie w dolnym lewym rogu ''mala ikona drukarki'' gdy wlaczam pisze nazwa dokumentu / status / wlasiciel itp. ale nie drukuje ! czemu ? prosze o odpowiedz ! zawsze mi drukowalo : / SZYBKO PROSZE
Odp: Pomoc z komputerem - 21/04/2006 10:21
Ja mam natomist taki proble.Chce se pograc w CS 1.5 ale muszę mieć zainstalowanego Half-Life'a.
Klikam se na setup i wyskakuje mi taKI błąd
16 bitowy system windows
c:/ windows /system32 /autoexec.nt
nie nadaje się do uruchomienia itd.
czy wie ktoś jak to naprawic
@EDIT : już sobie poradziłem, jakby ktoś miał taki blad z ta gra to sluze pomoca
Ostatnio edytowany przez: nara, 21 kwietnia 2006, 11:18 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 23/04/2006 15:14
Ściagnalem z netu kilka sezonów kreskowki Family Guy. Dopiero wtedy spostrzeglem, ze jest w formacie .rm. To chyba jakis format kompresji jest (bo pliki dziwnie malo waza). Wie ktos jakim programem to mozna rozpakowac albo co z tym zrobic...?
@ Plum
Dzieki.
Kiedys tez cos Ci poszukam na google
Ostatnio edytowany przez: Kuba L., 24 kwietnia 2006, 00:46 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 24/04/2006 17:27
Słuchajcie.. mam Internet Explorer 6.0 no i zapamiętał mi hasło bo przez przypadek nacisnełam tak.. wiem, że to głupie ale nie mam pojęcia jak to skasować!?
mam Worda 2003 ... chce wydrukowac sciage na jutro (!) nic nie umiem kompletnie .. wiec bardzo rposze o pomoc..
drukujac w wordzie / notaatniku czy byle gdzie indziej gdy ma drukowac nie drukuje - mianowicie poakzuje sie w dolnym lewym rogu ''mala ikona drukarki'' gdy wlaczam pisze nazwa dokumentu / status / wlasiciel itp. ale nie drukuje ! czemu ? prosze o odpowiedz ! zawsze mi drukowalo : / SZYBKO PROSZE
Sprawdz moze podczas wybierania opcji drukuj masz zaznaczona drukarke ktora udostepnil ktos z Twojej sieci... wystarczy zaznaczyc swoja.. nie wiem cyz to to ;]
Sprawdz moze podczas wybierania opcji drukuj masz zaznaczona drukarke ktora udostepnil ktos z Twojej sieci... wystarczy zaznaczyc swoja.. nie wiem cyz to to ;]
ok dzieki za pomoc, ale to nei bylo to : ) niema to jak nasze kochane ''mamy'' : P
jeszcze raz wielkie dzieki za chec pomocy a problem juz znikl bezpowrotnie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.