Wrzuć na allegro i zaznacz w opisie, że sprzedajesz tylko na terenie Szczecina. W naszym mieście mamy dwóch dużych importerów używek SCK i Polcom, przez co częśći są łatwo dostepne iceny stosunkowo niskie.
Odp: Pomoc z komputerem - 04/09/2007 13:10
na Krzywoustego na odcinku gdzie jest Profesjonal znajduje sie komis komuterowy , ktory rowniez skupuje czesci (schodkami do gory) niestety nie pamietam nazwy
Odp: Pomoc z komputerem - 05/09/2007 18:25
Potrzebuje pomocy odnośnie routera. Mam neta w chacie i chciałbym aby był on dostępny na 4 kompach. Czytałem o routerach trochę, ale że nie jestem dobry w te klocki prosiłbym o jakąś skróconą i prostą instrukcję obsługi jak to najlepiej zrobić. Wiem że najlepsze routery to Linksys. Jak się go dokładnie instaluję? Podczepia się kabel co mam do netu do niego? Proszę o pomoc ? Aha i czy np jak mam neta 1mb to na wszystkich 4 kompach będzie taki sam czy podzielony? Z góry dziękuje za odp.
Odp: Pomoc z komputerem - 05/09/2007 20:18
Jakiś czas temu z yotube filmiki zasysałem videodownloaderem (firefox)... teraz lipa; wyskakuje mi: error not a valid url... jakim jeszcze programem można ściągać tego typu rzeczy?!
Podlanczasz internet do routera do pierwszego od prawej (WAN) a reszte kompow obok LAN1 LAN2 itp chyba ze chcesz internet bez kabla to kupujesz routter ktory obsluguje Wifi ( taki z antenka potem konfigurujesz routera i gra niestety konfiguracja wymaga troche wiedzy a ) co do internetu zalerzy jak kazdy komp wykorzystuje czy sciaga czy cos porostu komp bierze neta z routera i go wykorzystuje i tym wiecej kompow pracuje tym slabszy net
Odp: Pomoc z komputerem - 09/09/2007 16:27
Mam mały kłopot a mianowicie , sformatowałem laptopa , ale okazało się , że nie mam płyty ze sterownikami do niego i nic nie działa ( dźwięk itd.). Czy jest w Sz-nie jakis serwis , który byłby wstanie mi pomóc?
nie potrzebujesz serwisu no chyba ze lubisz wydawac kase sciagnij sobie EVERESTA jest to program ktory pokazuje jaki sprzet masz na kompie i wtedy znajdujesz sterowniki nawet jest tam taka zakladka gdzie podaje link do sterownika Tu masz link do programu
Odp: Pomoc z komputerem - 10/09/2007 16:48
A ja mam takiego problema, że mianowicie co pewien czas, gdy chce się połączyć z jakąś stroną wyskakuje mi okno jak bym nie miał neta .. Jednak gdy wejde przez panel sterowania tam do ustawień połączeń sieciowych, i dam na "napraw", to problem znika na jakiś czas. Nie jest to też tak bardzo częste, ale denerwujące, na IE, oraz Mozilli to samo. W Kasperskim to tak lukając mniej szczegółowo, poustawiane raczej ok. Więc nie wiem co jest grane, a problem tylko na moim kompie bo ludzie na sieci otwierają bezproblemowo. Jak ktoś ma pomysł, niech pisze, to sie pobawie..
Odp: Pomoc z komputerem - 16/09/2007 10:55
jak skompatybilizowac looxa T830 z automapą?? (proszę o podanie kroków konfiguracji urządzenia z programem) z góry dziękuję i pozdrawiam.
Ok później jeszcze sprawdzę, bo na teraz dostawca kazał nam pozamieniać IP na uzyskiwane automatycznie, ale gdzieś mam te stare numery zapisane, to je wklepie i zobaczymy czy zadziała..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.