Odp: Pomoc z komputerem - 29/07/2007 18:22
moja nagrywarka dvd nie chce czytac plyt dvd ;/, zwykle owszem ale dvd nie, probowalem ja wyczyscic od "srodka", czyli rozkrecajac ja ale ni huja ;/ prosze o rady
moja nagrywarka dvd nie chce czytac plyt dvd ;/, zwykle owszem ale dvd nie, probowalem ja wyczyscic od "srodka", czyli rozkrecajac ja ale ni huja ;/ prosze o rady
Odp: Pomoc z komputerem - 14/08/2007 21:45
zna ktoś jakiś program który pokazuję przez jaki czas był włączony komputer ? nie chodzi mi o program, który pokazuje ile jest włączony od ostatniego uruchamiania (to można sprawdzić w wierszu poleceń) ale o taki żeby sprawdzić ile np był włączony w poprzednich dniach. z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Pomoc z komputerem - 14/08/2007 22:18
nie mam dzwieku na stronkach typu youtube, wrzuta itd. w kazdej przegladarce jest to samo (wszystko inne dziala ladnie pieknie)
Ostatnio edytowany przez: phoenix, 15 sierpnia 2007, 09:57 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 17/08/2007 23:36
[cytat=phoenix]nie mam dzwieku na stronkach typu youtube, wrzuta itd. w kazdej przegladarce jest to samo (wszystko inne dziala ladnie pieknie)[/cytat
Moze nie masz kodekow lub wtyczek do przegladania filmow w necie?
Odp: Pomoc z komputerem - 18/08/2007 00:10
Ale to zależy czy raz jest, a raz go nie ma ... ? . Czy poprostu od jakiegoś pewnego momentu np. formata czy instalki czegoś na kompie przestało działać, no i dupa na żadnych odtwarzaczach w necie nic nie słychać.. Ja kiedyś przez przypadek wyciszyłem youtube, przy pasku przewijania, jednak jak to się też tyczy wrzuty itp. , oraz innych przeglądarek, to już jest jakiś poważniejszy problem : .
Odp: Pomoc z komputerem - 23/08/2007 10:01
W zeszly weekend zawirusil sie mi komputer zlapalem szmate o nazwie Trojan.WIN32.qhost.my ktory zasiedlil sie w folderze C:WINDOWS/System32/ETC i zwalczajac szkodnika niechcacy skasowalem zawartosc calego folderu w ktorym bybly pliki "hosts" ktore wydaje mi sie odpowiadaja za komunikacje z internetem prosilbym o jakies porady czy mozna gdzies sciagnac te pliki czy musze je zainstalowac czy tylko skopiowac.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Pomoc z komputerem - 25/08/2007 01:19
Mam taki problem z All Playerem.Wszyskie filmy mi działają,tylko ostatnio ściągnąłem sobie pare odcinków The Simpsons i dzwiek jest,ale obrazu nie ma.Zrobilem to live update czy jak to sie tam zwie w All Playerze,ale problem nie ustąpił.Aha,na wszystkich innych odtwarzaczach typu cinema player,best player, czy subedit wszystko jest wporządku.Wie ktos o co moze chodzić?Z góry dzięki za pomoc
Mam taki problem z All Playerem.Wszyskie filmy mi działają,tylko ostatnio ściągnąłem sobie pare odcinków The Simpsons i dzwiek jest,ale obrazu nie ma.Zrobilem to live update czy jak to sie tam zwie w All Playerze,ale problem nie ustąpił.Aha,na wszystkich innych odtwarzaczach typu cinema player,best player, czy subedit wszystko jest wporządku.Wie ktos o co moze chodzić?Z góry dzięki za pomoc
a w jakim formacie są te odcinki może wina leży w braku jakiś kodeków
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.