Wiecie gdzie najlepiej nabyc dobry i tani sprzet w jakim sklepie i na co zwracac najwiecej uwagi przy wyborze,
A i czy jest wielka roznca w notebookach przy kartach graficznych tzn zintegrowana niezintegrowana ? To jakos sie objawia pozniej czy tylko jest tak ze zintegrowanej nie moge wymienic pozniej czy jak to jest? Mam nadzieje ze ktos mi da pare jakis rad, z gory dzieki
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
ten Aristo jest dosyc ciekawy jak na taka cene,a z kartami jest tak jak mowisz zintegrowana jest pozniej problem wymienic bo to wiaze sie z wymiana innych rzeczy,ale mysle ze to jednak nie jest wielka przeszkoda bo na jakies 4lata przy normalnym korzystaniu powinnien wystarczyc spokojnie a po 4 latach lepiej kupic nowego niz sie bawic w wymiane pojedynczych czesci bo to jest nie oplacalne
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: Pomoc z komputerem - 11/07/2007 20:50
Mam pytanko, czy da się wyłączyć automatyczne aktualizacje (w windows XP z SP 2) tak aby na pasku zadań nie wyskakiwała żadna ikonka powiadamiająca o tym, że konieczne jest tego włączenie?
http://www.mp3-cd-converter.com/convert_mp3/convert_mpc_to_mp3.html - Pierwszy hit w google.
Jesli nie to: Alive mp3 Converter
MP3 Output Plugin for Winamp
MPxchange
Mógłby ktoś polecić jakiś dobry audiokonwerter; głównie chodzi mi o przeróbkę MPC na mp3
Polecam foobar2000, sam uzywam zamiast winampa. Dobry zarówno do konwertowania jak i jako zwykly audio player. mpc konwertuje bez problemu podobnie ape. Bardzo fajny programik
Odp: Pomoc z komputerem - 28/07/2007 08:55
Mam nagranego PESa 6 na plycie dvd. Moj naped dvd go w ogole nie czyta, a inne moje plyty dvd tak- wiec naped dziala. Plytka tez bo wczoraj bylem u kolegi i mu zainstalowalem gierke- wiec plyta tez dziala. Jest jakas mozliwosc by nie wiem np. wymusic czytanie plyt komputerowi na przymus albo zrobic to recznie?
Odp: Pomoc z komputerem - 28/07/2007 11:27
ja mialem kiedys podobny problem, u kolegi dzialalo itd. ale moj problem polegal na tym ze nie czytalo mi plyt DVD-RW. Czytalo tylko DVD-R..moze taki sam problem jest u ciebie
Mam nagranego PESa 6 na plycie dvd. Moj naped dvd go w ogole nie czyta, a inne moje plyty dvd tak- wiec naped dziala. Plytka tez bo wczoraj bylem u kolegi i mu zainstalowalem gierke- wiec plyta tez dziala. Jest jakas mozliwosc by nie wiem np. wymusic czytanie plyt komputerowi na przymus albo zrobic to recznie?
Za malo szczegolow podales...
Jaka marka plyty? Z jaka predkoscia nagrana? Jaki naped? Ile ma latek naped? Gra wypalana jako iso/rar/itp ? Czy bezposrednio? Jakim programem?
Odp: Pomoc z komputerem - 28/07/2007 13:27
nom ta plyta jest DVD-R 16x a inne plyty sa rodzaju DVD-RW jakie mam. Mam odtwarzacz DVD LG , i caly komputerek nowy nie ma nawet miesiaca, a instalka gry jest odpalana bezrposrednio. Byc moze taki sam problem jak u ostrego.... acha i marka plyty VAKOSS
nom ta plyta jest DVD-R 16x a inne plyty sa rodzaju DVD-RW jakie mam. Mam odtwarzacz DVD LG , i caly komputerek nowy nie ma nawet miesiaca, a instalka gry jest odpalana bezrposrednio. Byc moze taki sam problem jak u ostrego.... acha i marka plyty VAKOSS
Nie nagrywa sie plyt DVD z predkoscia wieksza niz 4x (filmy, muzyka, gry) reszte mozna. LG to shit ale powinno dzialac bez problemow. Plyta Vakoss? Dziwisz sie? Nagrywasz na jakichs dupnych plytach, lepiej dolozyc te 50gr czy iles tam i zainwestowac w Verbatimy lub Emteci / TDK bo reszta nie jest godna uwagi.
Problemy typu: Nie odwtarza mi plyt dvd-rw wystepuja tylko na starych komputerowych odtwarzaczach i na stacjonarnych. Kazda nowa nagrywarka obsluguje tego typu sprzet.
Nagraj gre jeszcze raz na lepszej plycie... Predkosc x4 i daj znac.
Dobra rada...
Inwestujcie w lepsze plyty.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.