Moglbys mi to bardziej wyjasnic,czy wystarczy tylko polaczyc ze soba i wykrywa kolejny dysk i jeszcze jedno pytanie ,mam nero ale nie moge go zainstalowac na viscie,jest moze jakis inny program ktory dziala z tym systemem,moze jakis link
Jak najszybciej przeslac dane z kompa na laptopa? Czy mozna je polaczyc przez kabel usb,czy moze jakis inny?
kabel usb lub sieciowy
Moglbys mi to bardziej wyjasnic,czy wystarczy tylko polaczyc ze soba i wykrywa kolejny dysk i jeszcze jedno pytanie ,mam nero ale nie moge go zainstalowac na viscie,jest moze jakis inny program ktory dziala z tym systemem,moze jakis link
powiem szczerze ze nigdy nie probowalem choc takie kable posiadam
Jak najszybciej przeslac dane z kompa na laptopa? Czy mozna je polaczyc przez kabel usb,czy moze jakis inny?
kabel usb lub sieciowy
wpisz w google: "połączenie stacjonarny komputer laptop" naprawde prosto wytlumaczone, chocby juz drugi link : http://www.pcformat.pl/forum/archive/index.php/thread-18055.html
Odp: Pomoc z komputerem - 17/06/2007 23:33
Mam płatnego antywira z UPC SmartGuard. Jakiś czas temu wyłączyłam pare niepotrzebnych programów przy uruchamianiu systemu. Na początkua antywir sie normalnie ładował a od niedawna w ogóle. Nie mogę otworzyć nic po za pomoca w której i tak nie ma nic interesującego. Właśnie skanuje kompa MKS'em i mam juz 1 trojana i 3 wirusy. Jak mogę włączyć tego pieprzonego SmartGuarda?? Kolejny problem to, że ten SG posiadał włączoną zaporę i tylko za moją zgoda łączył sie z np. Bearshare. Teraz nie mogę nawet połączyć się z torrentem. Pomóżcie!
Zassałem sobie gre na PS 2 i teraz mam problem .. -.- Bo nie wiem jak ją nagrać .. Może mógłby ktoś wrzucić jakąś instrukcje ? Prrzeszukałem google ale tam nic takiego nie ma .. Pliis o pomoc .. PZDR
Zassałem sobie gre na PS 2 i teraz mam problem .. -.- Bo nie wiem jak ją nagrać .. Może mógłby ktoś wrzucić jakąś instrukcje ? Prrzeszukałem google ale tam nic takiego nie ma .. Pliis o pomoc .. PZDR
Odp: Pomoc z komputerem - 23/06/2007 14:51
Pomoże mi jakiś fachura, w zapisaniu napisów..? Ściągnełem sobie seriala w wersji rmvb, a jedyne napisy jakie znalazłem tyczą się wersji avi, czy jakiejś tam innej. Ale znalazłem myk, aby dopasować tą wersje napisów do rmvb, poprostu w SubEdicie trza "zmienić współczynnik FPS napisów".. W avi odpowiednia prędkość to 23,976 klatek, a wystarczy zmienić je na 25 klatek, i wszycho idealnie pasuje. Jednak problem z tym, że ja sobie jakoś z tym poradze, ale chciałbym dać ten serial kumplowi, i prostym rozwiązanie byłoby, znaleść program, który mi zapisze te napisy w pliku, ze zmienionym FPS na 25 klatek. Opcja nie skomplikowana, węc sądze, że coś takiego można zrobić, ale póki co sam niczego konkretnego nie znalazłem. Dziękówa za jakąś pomoc..
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Pomoc z komputerem - 23/06/2007 19:14
Taka drobna sprawa.Mam gierke FM 06 i nie chce odpalic bo tydzien temu wymieniłem CD i dvd roomy na jeden wspolny,teraz wrzucam plytke,a gra nie chce sie uruchomic bo widzi-jest na cd roomie zamiast na dvd roomie skad uzywam alcoholu i antii-blanxa zeby uruchomic gierke
Słowem pytanie gdzie trzeba pogrzebac zeby dysk F zamienic na nazwe G zeby płytka zalapala stare ustawienie
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Pomoc z komputerem - 25/06/2007 01:18
Wie ktoś moze czy istnieje program,który potrafiłby sam włączyć komputer o zaprogramowanej godzinie i zacząć grać muzykę? bo naszło mnie jakoś zeby miec fajny budzik
Odp: Pomoc z komputerem - 25/06/2007 10:42
Nie ma takiego programu, ale możesz ustawi w biosie włączenie komputera o zadanej godzinie. Do autostartu w windows wrzucasz skrót winampa lub innego programu odtwarzającego muzykę z parametrem, który jest nazwą piosenki lub playlisty do odtworzenia i budzik gotowy.
Jeśli napiszesz jaki masz bios, ewentualnie jaką płytę główną to być może będę w stanie opisać dokładnie opcje, które musisz ustawić w biosie.
Odp: Pomoc z komputerem - 25/06/2007 23:52
Jakie sklepy komputerowe polecacie w Szczecinie? Przede wszystkim zalezy mi na niskiej cenie oraz tym aby samemu dobrac komponenty zestawu i zeby na miejscu to poskladali.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.