Odp: Pomoc z komputerem - 10/06/2007 09:27
jak robiłem 2 raz test to dwukrotnie przy 1200% komputer się sam wyłącza. nie wiem co jest ? nie mam żadnych błędów przy 1200%. jakieś rady macie jeszczE ? prosze.
poprawcowałem chwile w awaryjnym. wyłączyłem system. właczylem od nowa i caly czas to samo nie wiem .. nie ma innej rady niż format ? troche się boje o moje dokumenty itp. pomożcie !
czyli mam zrobić inny dysk na dokumenty, żebym mógł sformatować C ?tylko jak przenieść dokumenty na inny dysk ?
tak robisz nowa partycje wd tej instrukcji potem jak zakonczy komp sie zresetuje i wtedy bedziesz mial nowa partycje np D i potem kopiujesz dane ktore chcesz zachowac na np a ten D i formatujesz C i wgryywasz windowsa na c i potem wszystko powinno szmigac
Odp: Pomoc z komputerem - 12/06/2007 21:10
mam viste i przegladarke firefox i nie moge zainstalowac brakujacych wtyczek i próbowałem recznie i tez nie dalo rady. Pomoze ktoś? z góry za pomoc dzieki
mam viste i przegladarke firefox i nie moge zainstalowac brakujacych wtyczek i próbowałem recznie i tez nie dalo rady. Pomoze ktoś? z góry za pomoc dzieki
a jakie dokladnie wtyczki ??
ja nie miałem nigdy takiego problemu (czytaj nigdy nie miałem visty na chacie) ale z tego co wiem tylko z jakimiś tam są problemy
jak zapodasz nazwę wtyczki to popytam
Odp: Pomoc z komputerem - 13/06/2007 05:55
Adobe flash player nie moge zainstalowac, a vista chodzi dobrze, jedyny minus to ze malo rzeczy jest na nia jeszcze i jak chce np. cos instalowac to zadaje bardzo duzo pytan o charakterze czy kontynuować itd.
Adobe flash player nie moge zainstalowac, a vista chodzi dobrze, jedyny minus to ze malo rzeczy jest na nia jeszcze i jak chce np. cos instalowac to zadaje bardzo duzo pytan o charakterze czy kontynuować itd.
dlatego tylko tydzien wytrzymalem na Viscie caly czas tylko pyta i pyta heh a co do wtyczek nie pamietam a prubowales sciagnac normalnie ten plikz jakiejs strony a nie z firefoxa ?
Odp: Pomoc z komputerem - 14/06/2007 13:01
Zassałem sobie gre na PS 2 i teraz mam problem .. -.- Bo nie wiem jak ją nagrać .. Może mógłby ktoś wrzucić jakąś instrukcje ? Prrzeszukałem google ale tam nic takiego nie ma .. Pliis o pomoc .. PZDR
Odp: Pomoc z komputerem - 14/06/2007 13:25
A to zależy w jakim formacie ją pobrałeś. Jeżeli jest to 1-2 pliki zainstaluj sobie alcohola, wybierz żeby wypaliło Ci obraz płyty, aby oszczędzić konsolke radze nagrywać na dobrych markach, najlepiej "minusach", i z niską prędkością np. x4.
Trafić też można na gry podzielone na party w winrarze, wtedy otwieramy pierwszy z brzegu, i ustalamy miejsce na dysku gdzie ma to nam wypakować. A dalej to już jak wcześniej np. w alkoholu.
Jeżeli masz 1 napęd jedynie można użyć jakiegoś wirtualnego napędu wejść w nero, i skopiować płyte dvd. U mnie wszystkie gry działają na podobnych zasadch, jak coś nie tegez pisz na gadu. W miare możliwości pomoge.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.