MAm problem: od paru dni wyskakuje mi komunikat że mam niby piracki system windows czy coś takiego. Nigdy wcześniej mi takie komunikaty sie nie pokazywały a neta mam już ponad pół roku.
CO trzeba by zrobić?? Jest jakiś sposób żeby nie robić formata dysku??
niedawno Microsoft wprowadzil narzedzie do sprawdzania orginalnosci systemu i takie cos sie pojawia moze zainstalowalo ci sie to razem z automatyczna aktualizacja albo sam zainstalowales
NAjprawdopodobniej poprzez automatyczną aktualizacje. Wiesz może jak ten problem rozwiązać??
nie wiem ale skoro sie zainstalowalo to trzeba to znalesc i usunac tak mi sie wydaje
Odp: Pomoc z komputerem - 05/03/2006 17:00
juz wiem jak to usunąc , wystarczy w dodaj/usun programy odinstalowac ostatnią aktulizacje i najlepiej ustawic sobie w aktualizacjach automatycznych aby aktualizacje nie byly sciagane tylko zeby byc o nich informowanym
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
juz wiem jak to usunąc , wystarczy w dodaj/usun programy odinstalowac ostatnią aktulizacje i najlepiej ustawic sobie w aktualizacjach automatycznych aby aktualizacje nie byly sciagane tylko zeby byc o nich informowanym
I jak?? Zrobiłeś tak jak napisałeś?? Udało się??
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Odp: Pomoc z komputerem - 05/03/2006 22:31
mam prośbę.nie mogę odpowiadać na meile bo mi komputer blokuje wyskakujące okienka w interii. jak to zlikwidować? gdy chcę odpowiedzieć nic mi się nie otwiera. dzięki z góry!
mam prośbę.nie mogę odpowiadać na meile bo mi komputer blokuje wyskakujące okienka w interii. jak to zlikwidować? gdy chcę odpowiedzieć nic mi się nie otwiera. dzięki z góry!
Wchodzisz w narzedzia w swojej przegladarce w (IE masz blokowanie okienek i wpisujesz adres dozwolonej witryny, w Firefox wchodzisz w narzedzia -opcje - tresc - uprawnione witryny) i wpisujesz adres strony ktorej ma nie blokowac albo prosciej jak dostajesz powiadomienie o zablokowaniu to naciskasz zezwalaj
Ostatnio edytowany przez: Jankes, 5 marca 2006, 22:51 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 07/03/2006 10:16
Od kilku minut z moich głośników wydobywa się tajemniczy głos i mówi coś w rodzaju "glutut". Skanuje komputer, już ponad połowa i nic nie znalazł. Czyżby obcy?
Odp: Pomoc z komputerem - 15/03/2006 21:18
Mam taki problem chciałem pograc sobie w San Andrzeja ,ale jak chce odpalic instalke to wyskakuje mi taki błąd "Ukończono tylko część żądania ReadProcessMemory lub WriteProcessMemory "
Wie ktoś może o co chodzi i co zrobic zebym mógł sobie właczyc instalke?
Odp: temat ogórkowy - 19/03/2006 10:25Szukam sterowników i oprogramowania do bluetootha USB... takiego zwyklego badziewnego bezfirmowego do laczenia sie z komórką. Jak ktoś może pomóc to bede wdzieczny
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Pomoc z komputerem - 21/03/2006 10:21
Mam taki oto problem...wczoraj koles przyszedl do mnie z dyskiem, wrzucilismy ten dysk do kieszeni ale system go nie wykryl wiec poprubowalismy ze zworkami ale nic to nie dalo.W koncu podlaczylismy jego dysk pod DVD-rom dysk juz czytalo wszysko pokopiowalismy ,ale kiedy podlaczylem spowrotem DVD system go nie wykrywa a w managerze urządzeń wykrywa mi calkiem inny cd-rom (JF5035V HJZ455R SCSi CdRom Device).
A moja kieszen nie chce czytac mojego drugiego dysku ;/
Pomóżcie mi wieże w was
Szukam sterowników i oprogramowania do bluetootha USB... takiego zwyklego badziewnego bezfirmowego do laczenia sie z komórką. Jak ktoś może pomóc to bede wdzieczny
Odp: Pomoc z komputerem - 15/04/2006 18:14
Problem wyglada tak:
Jest mala rodzielczosc na kompie i nie da sie jej zmienic , strasznie wielkie wszysyko , nie ma kursora myszy i wszystko trzeba klawiatura robic?
Co sie mogło stać? Jak to naprawić ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.