sprobuj przeskanowac kompa pod katem spyware. mi tez bledy i okienka wyskakiwaly, zainstalowalem spybota, przelecialem kompa nim i niby na razie wszystko jest ok
Odp: Pomoc z komputerem - 08/02/2007 18:03
ej jak zmienic emotioikonki w GG tak aby przy uzyciu skrotow np. : + P wyskakiwala mi taki gif ztunigowany jak u nas na forum i tak by sie pojawialy w okienku gg z gifami tymi podstawowymi
Ja kiedyś pokombinowałem właśnie z emotami do gadu, tyle, że bez żadnego instruktaża . Żeby mieć taką ikone w gadu, i dodawać ją za pomocy skrótów typu " : + P " trza ściągnąć ją do folderu emots z gadu, i tam w notatniku ręcznie powpisywać komendy. Kiedyś mi to działało. Jak ktoś chce i mam to na kompie moge gdzieś wrzucić do pobrania
moze sprobuj wejsc na stronke http://hijackthis.de/ sciagnij stamtad programik i wklej log w to okienko na tej stronie i kliknij Analyze, pokaze ci automatycznie co moglbys usunac (tzn. zaznaczyc ptaszkiem w programie dany wpis i kliknac fix)
bylbym wdzieczny albo po prostu na gg mozesz mi napisac co mam zmienic jakbys mogl bo po moich zabawach ze zmiana polecen w notatniku skonczy sie tak ze bede musial od nowa gadulca instalowac;D
Odp: Pomoc z komputerem - 10/02/2007 21:44
prośba do zaawansowanych użytkowników wie ktoś co to za błąd:
STOP: 0x0000005C (0x0000010B,0x00000003,0x00000000,0x0000000) ??
pzdr
prośba nie piszcie żebym poszukał w google bo nic nie znalazłem u wujka zawsze na początku szukam
Ostatnio edytowany przez: Dzn, 10 lutego 2007, 22:31 [1 raz(y)]
pzdr
prośba nie piszcie żebym poszukał w google bo nic nie znalazłem u wujka zawsze na początku szukam
tzn. zawiesza sie komp i na niebieskim ekranie wywala ten blad?
moze wina sterownikow (np. wifi jesli posiadasz) albo problemy ze sprzetem
ew. przeskanuj system jakims antywirusem
pzdr
tzn. zawiesza sie komp i na niebieskim ekranie wywala ten blad?
moze wina sterownikow (np. wifi jesli posiadasz) albo problemy ze sprzetem
ew. przeskanuj system jakims antywirusem
wi-fi nie mam a to mi wywala przy próbie zainstalowania osa
Odp: Pomoc z komputerem - 12/02/2007 19:43
Zainstalowalem giere,odpalam ja i wyskakuje mi komunikat nastepujacej tresci "wykryto oprogramowanie emulujace CD/DVD . Wylacz wszystkie programy do emulacji CD/DVD i ponownie uruchom gre" ktos wie jak z tym sie uporac...
Zainstalowalem giere,odpalam ja i wyskakuje mi komunikat nastepujacej tresci "wykryto oprogramowanie emulujace CD/DVD . Wylacz wszystkie programy do emulacji CD/DVD i ponownie uruchom gre" ktos wie jak z tym sie uporac...
Taki sam miałem problem, gdy instalowałem "TOCE 3"...Zrobiłem wirtualny naped, odłączyłem Cd-Room i pomogło, Gra się włączyła.
Taki sam miałem problem, gdy instalowałem "TOCE 3"...Zrobiłem wirtualny naped, odłączyłem Cd-Room i pomogło, Gra się włączyła.
mój komp spokojnie mógłby stać już w muzeum techniki jednak chciałbym dokupić coś do niego... mianowicie nagrywarka dvd będzie dobra( nie mówcie mi, że dołóż tyle i tyle bo mam mało kasy w tej chwili ) rozumiem, że mając nagrywarke dvd spokojnie będę mógł odtwarzać sobie płytki dvd zamiast zwykłego napędu dvd którego nie mam
z góry wielkie thx
Ps. Orientuję się ktoś na jakich zasadach jest laptop za 1 zł w blueconnect'cie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.