Spolszczenie Chyba o to chodzi ...na drugi raz mozesz wjesc w taka strone jak google.pl i tam jest pelno tego to tak na przyszlosc i obejdzie sie bez nabijania postow
thx... i tak nie wiem jak to zrobić | | a może lubie nabijać posty co cwaniaczku kurwa ?
Spolszczenie Chyba o to chodzi ...na drugi raz mozesz wjesc w taka strone jak google.pl i tam jest pelno tego to tak na przyszlosc i obejdzie sie bez nabijania postow
thx... i tak nie wiem jak to zrobić | | a może lubie nabijać posty co cwaniaczku kurwa ?
człowieku...Boys ma racje nabijasz tych postów na każdy temat wyluzuj troche.
Odp: Pomoc z komputerem - 12/01/2007 20:54
W danym programie dajesz opcje>zapisywanie i tam jest: Zapisuj informacje potrzebne do odzyskania pliku co: __ (standardowo ustawione jest 10 minut)
We wcześniejszych wersjach była taka opcja i widocznie teraz zastąpili ja takim czymś, no chyba, że ktoś jednak ją wynalazł...
Ostatnio edytowany przez: Plum, 12 stycznia 2007, 22:06 [3 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pomoc z komputerem - 13/01/2007 22:55
Witam.. mam pewien problem, mianowicie gdy wlaczam poniektore strony (przykladowo tibia.pl) wyskakuje mi blad IE/Opery (FireFoxa nie probowalem) z komunikatem bla bla.. wyslij raport/nie wysylaj,
problem ten pojawil sie po formacie calego kompa, moglby ktos moze poradzic co z tym zrobic? Z gory dziekuje..
Odp: Pomoc z komputerem - 17/01/2007 21:31
Mam pewien problem a mianowicie sciagnalem jakies tam gry java i chcialbym zeby "smigaly" na Nokii 6230i ale wszystkie pliki sa w formacie "jar" i teraz jak to "ugryzc" czy darady je przerobic...
Mam pewien problem a mianowicie sciagnalem jakies tam gry java i chcialbym zeby "smigaly" na Nokii 6230i ale wszystkie pliki sa w formacie "jar" i teraz jak to "ugryzc" czy darady je przerobic...
Poprostu wrzuć je na telefon i zainstaluj na telefonie bo te pliki .jar to są pliki instalacyjne na telefon komórkowy.
Poprostu wrzuć je na telefon i zainstaluj na telefonie bo te pliki .jar to są pliki instalacyjne na telefon komórkowy.
Niestety lipa, wyskakuje mi format pliku nie jest obslugiwany
ciekaw jestem tylko czy da rady go przerobic azeby chodzilo na Nokii...
Może potrzebujesz także plik .jad. Oto program, ktory generuje ten typ pliku do każdego pliku o rozszerzeniu .jar.
Pzdr.
Może potrzebujesz także plik .jad. Oto program, ktory generuje ten typ pliku do każdego pliku o rozszerzeniu .jar.
Pzdr.
Odp: Pomoc z komputerem - 19/01/2007 18:06
ja mam taki problem ze jak chce otworzyc na interii, onecie, wp itd. jakis plik video to wyskakuje mi napis can not create DirectShow Player i nic nie odtwarza mam WMP10 zainstalowany
Odp: Pomoc z komputerem - 20/01/2007 11:09
ej gram w WAROCK znaczy sie wlasnei jeszcze nie ;d a chcialbym sciagnelem gre sie zalogowalem i wszystko bylo oki.. ale jak juz mi wczytuje mape to przez caly czas mam taki jak to tam pisze BLOCK:
you have been kicked via PunkBuster (for 0 minutes) restriction : Inadequa to O/S Privileges
cos w tym stylu nie wiem bo pisze z pamieci wie moze ktos co mam zrobic..;D??
Zna ktos dobre darmowe programy z netu do usuwania spywerów,virusów i innych gowien spowalniających kompa??Z góry thx
tak szczerze to dobre za darmo nie znajdziesz ale oszustwem ta... sciagnij np spyware doctora a jak bedziesz chcial serial to wbij na moje gg i Ci dam serial
Odp: Pomoc z komputerem - 21/01/2007 21:14
Tak szczerze to znajdzie bez problemu. Do spyware`ow, adaware`ow i czesci wirusow, trojanow sciagnij Spybota. Poza tym jesli chcesz program tylko do usuniecia wirusow i trojanow to wejdz na mksvir i przeskanuj ich skanerem. Z darmowych antywirusow masz np. Avira AntiVir.
Zna ktos dobre darmowe programy z netu do usuwania spywerów,virusów i innych gowien spowalniających kompa??Z góry thx
tak szczerze to dobre za darmo nie znajdziesz ale oszustwem ta... sciagnij np spyware doctora a jak bedziesz chcial serial to wbij na moje gg i Ci dam serial
czemu nie? ja polecam Spybot serch & destroy nie raz już blokował mi się net, strony mi i się nie ładowały i jak uruchamiałem ten programik to znalazło się parę badziewi wykasowałem i wszystko grało. Programów ze 100% skutecznością niema ale jak na razie na tym się jeszcze nie zawiodłem.
Odp: Pomoc z komputerem - 22/01/2007 19:26
Mam pytanie ... wlaczam gadu gadu i wyskakuje mi taki komunikat "
Wystapil problem z aplikacja gg.exe i zostanie ona zamknieta.P
rzepraszamy za klopoty."
Jakis raport o bledach mi wyskakuje .Przeinstalowywalem gg kilkakrotnie w roznych wersjach i caly czas to samo ... moze ktos wie o co chodzi ?
Odp: Pomoc z komputerem - 22/01/2007 19:49
kliknij na ikonke gadu prawym i właściowości
i wejdź do zakładki "zgodność" i ustaw np. z windows 98 , to juz musisz próbować
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.