Odp: Pomoc z komputerem - 30/11/2006 16:19
a ja mam taki problem: otoz kilka dni temu musialem zmienic haslo do GG. wszystko dzialalo poprawnie, az wczoraj wyskoczyl mi blad o zlym hasle w programie. wpisalem to haslo, ale dalej stalo sie to samo. haslo jest na 100% poprawne. czy wie ktos co moge z tym zrobic bo nie chce stracic mojego numeru. z gory dzieki..
Odp: Pomoc z komputerem - 30/11/2006 18:14
Zna ktoś jakiś program godny polecenia, do tworzenia animacji flash..? Mam w planie pobawić się z banerami itp., umieszczając to nastepnie na stronie internetowej.
Zna ktoś jakiś program godny polecenia, do tworzenia animacji flash..? Mam w planie pobawić się z banerami itp., umieszczając to nastepnie na stronie internetowej.
do flasha najlepszy jest Flash - proste.
chyba ze chcesz sie bawic tylko w banerry i inne pierdoły i potrzebujesz program prostszy z pewnymi "ulatwieniami" to zassaj swish'a. Masa stron z tutorialami w necie.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
do flasha najlepszy jest Flash - proste.
chyba ze chcesz sie bawic tylko w banerry i inne pierdoły i potrzebujesz program prostszy z pewnymi "ulatwieniami" to zassaj swish'a. Masa stron z tutorialami w necie.
Dzięki sprawdze się w jednym jak i drugim.. Na początek jedynie chce obadać jak się to wszystko tworzy, i czy dam rade się połapać. Zaraz dorwe jakis instruktarz, i przysiąde, nad jakimś banerem Wszystko bardziej z ciekawości, jednak chce pomóc kolesiowi w tworzeniu strony, a znajomość tworzenia flash'y zawsze mi sie jakoś przyda.
Odp: Pomoc z komputerem - 04/12/2006 20:06
Używam przeglądarki IE, ale z chęcią bym ją zmienił. Może ktoś mi polecić lepszą inną przeglądarke?? Raczej odpada Mozzila. Z góry THX
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Odp: Pomoc z komputerem - 05/12/2006 21:58
Mam problem a mianowicie chodzi o to ze w przez jakis wirus (Trojan lub worm) ale nie wiem jaki musial byc zrobiony format kompa a mimo to nadal ten wirus jest jeszcze. Moze ktos wie jaki najlepszy jest program zeby moc zdiagnozowac jaki to vir? A moze juz ktos wie co to za vir moze byc?
Odp: Pomoc z komputerem - 05/12/2006 22:02
Komuś udało się może obejść te limity czasowe z rappidshare..? Kombinuje cały dzień, ściągam jakieś pierdoły, które powinny zadziałać, a tu dalej kaszana , trzeba dalej czekać ta godzine na nastepny download. Udało się komus jakoś to obejść, byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Komuś udało się może obejść te limity czasowe z rappidshare..? Kombinuje cały dzień, ściągam jakieś pierdoły, które powinny zadziałać, a tu dalej kaszana , trzeba dalej czekać ta godzine na nastepny download. Udało się komus jakoś to obejść, byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Mam problem a mianowicie chodzi o to ze w przez jakis wirus (Trojan lub worm) ale nie wiem jaki musial byc zrobiony format kompa a mimo to nadal ten wirus jest jeszcze. Moze ktos wie jaki najlepszy jest program zeby moc zdiagnozowac jaki to vir? A moze juz ktos wie co to za vir moze byc?
Nadal ponawiam prosbe z virem a poza tym mam pytanie kolejne czyktos z was kiedys probowal sie wlamac na gg, ktore sie znajdowalo na drugim kompie a wy byliscie na swoim? Tak z ciekawosci pytam i moze wiecie jaki jest sposob zeby to zrobic?
Odp: Pomoc z komputerem - 06/12/2006 15:35
latwo mozna gdy ktos ma udostepniony tam jakis jeden plik systemowy. mowisz ze bez niego nie dziala a w necie nie ma i sciagasz od niego. tam zapisane jest haslo w md5
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.