klikasz u gory w narzedzia, nastepnie "wyczysc prywatne dane"(usuwa ciasteczka ,historie itp.) lub tez narzedzia,opcje a nastepnie prywatnosc... mam nadzieje ze pomoglem
Ja mam problem tkai ze gdy ktos mi wysyla linka przez GG np to gdy klikam nie wlancza mi sie ten link musze go skopiowac i wkleic w przegladarce nie wiem czemu
Jakiej przeglądarki uzywasz?
Mozzila Firefox wszystko dzialalo tylko teraz sie pop.....
Hmmm...również mam Mozille i u mnie wszystko teraz jest O.K. Ale też miałem takie przypadki, że nie chciała mi otworzyć linka lub strasznie długo go otwierała muląc komputer
tez tak mialem kombinowalem na wszystkie sposoby i nic no chyba przez trojan co krazy na gadu tak mi sie wydaje mi pomogl format
teraz po prostu jest w gadu coś takiego jak bezpieczny link jaką masz wersje gadu??
chyba zainstalowanie najnowszej by pomogło ale nie jestem pewien
Odp: Pomoc z komputerem - 25/11/2006 19:22
Szukam programu, który z jakiegoś pliku wideo, przerobi mi go na format 3gp. Chce przerzucić teledysk na telefon, znalazłem do tej pory takie programy jak: Plato Video To 3GP Conventer, ImTOO 3GP Conventer. Jednak oba programy wymagają rejestracji, a bez niej przerabia mi jedynie połowe teledysku. Prosiłbym o podanie seriala/cracka do któregoś z programów, lub znalezienie czegoś innego.
Odp: Pomoc z komputerem - 26/11/2006 11:55
szukam programu na podobienstwo "norton utilities' - czyli takiego co by trzymal windows w ryzach i naprawial jego bledy. Polecacie jakis ?
Szukam programu, który z jakiegoś pliku wideo, przerobi mi go na format 3gp. Chce przerzucić teledysk na telefon, znalazłem do tej pory takie programy jak: Plato Video To 3GP Conventer, ImTOO 3GP Conventer. Jednak oba programy wymagają rejestracji, a bez niej przerabia mi jedynie połowe teledysku. Prosiłbym o podanie seriala/cracka do któregoś z programów, lub znalezienie czegoś innego.
Już sobie z tym poradziłem. Dobra jakość, i wiele opcji w konwertowaniu filmików, do komórki oferuje ImTOO 3GP Video Conventer. Znalazłem jednak BARDZO POMOCNY PROGRAM: CrackDown. W bardzo łatwy i szybki sposób, wyszukuje nam cracki/seriale do wszelkich programów .
Odp: Pomoc z komputerem - 26/11/2006 14:25
Parę sekund po włączeniu wiesza mi się cały komputer, nie mogę ruszać kursorem ani nic, czasami sam się wyłącza...co to może być. Przeczyściłem go więc to chyba nie chłodzenie.
ale to chyba jednak bedzie chlodzenie albo spalil sie jakis zegar lub reset a moze wirusik ? sprobuj na awaryjnym
Zegar lub reset ? Nie czaję Czasem pokazuje mi się napis format daty krótkiej nieprawidłowy czy coś takiego...jeśli wirusik to może się ktoś orientuje jaki i jak go zwalczyć bez formata
Witam czy ktoś mógłby wizualnie dobrego kompa złożyć do 2500zł prosze o dokładnie nazwy cześći
Za 2,5tys będziesz miał maszyne Na wejściu odradzam Ci Pentiumy jeżeli lubisz pograć w bardziej wymagające gry Polecam dobry Athlonik, 1gb ramu i jakiś lepszy Radeon (bez przesady z cenami).
ale to chyba jednak bedzie chlodzenie albo spalil sie jakis zegar lub reset a moze wirusik ? sprobuj na awaryjnym
Zegar lub reset ? Nie czaję Czasem pokazuje mi się napis format daty krótkiej nieprawidłowy czy coś takiego...jeśli wirusik to może się ktoś orientuje jaki i jak go zwalczyć bez formata
format daty krótkiej ale ten komp sie wylaczyla przed startem wina czy po juz ?
Odp: Pomoc z komputerem - 27/11/2006 21:05
Probuje na plytke 700 mb wrzucic ponad 730 overburningiem naturalnie ale dochodzi do 97 lub 99 % i lipa... czy moze sprobowac na plytkach 870 mb...choc podejrzewam ze bedzie to samo...
Probuje na plytke 700 mb wrzucic ponad 730 overburningiem naturalnie ale dochodzi do 97 lub 99 % i lipa... czy moze sprobowac na plytkach 870 mb...choc podejrzewam ze bedzie to samo...
Ja miałem kiedyś podobny problem, jednak o jakieś 50 mega ponad stan (750mb). Z wrzuceniem tego na normalne cd, nawet nie kombinowałem. A nawet sądze, ze te 30 mega to jest zbyt wiele na upchnięcie w Twoim cd. Kup poprostu płytke 800mb, poczytaj dokładnie jak ustawić przepalanie w nagrywarce, i czy obsługuje ona nadpalenie płyty. Wybierz format zapisu DAO, u mnie zagadało.
P.S. Jak już kupisz tą 800-tke, to nie ździw się, gdy system będzie ją rozpoznawał jako płyte 700 mega. Może to Ci pomoże: jakaś instrukcja.
Odp: Pomoc z komputerem - 30/11/2006 13:36
Mam pytanie. Czy jak ma sie oryginalnego wina XP to czy chodza na nim programy do tworzenia wirtualnych cd? Jaki polecacie latwy w obsludze program bo mam obraz juz plyty w formacie iso.
Mam pytanie. Czy jak ma sie oryginalnego wina XP to czy chodza na nim programy do tworzenia wirtualnych cd? Jaki polecacie latwy w obsludze program bo mam obraz juz plyty w formacie iso.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.