...przetestowalem go i rzeczywiscie u mnie zdal probny egzamin,tak wogole odnosnie bitcometa i wspomnianego utorrenta jeden niuans mnie gnebi a mianowicie czemu owymi progsami nie moge sciagac filmow z jednej stronki (uchylajac rabek tajemnicy jest to adultsins.net ) w gre wchodzi tylko azorek notabene ktorego instalujac na kompie nawet nie chce mi pobrac update mimo iz zostawialem na noc i takie tam...
Ostatnio edytowany przez: 1973, 11 listopada 2006, 22:51 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 12/11/2006 22:36
Mam złośliwego i nie chcianego spama, chyba trojana... :/ poradź ktoś jakimś skutecznym i darmowym programem z neta;] Z góry dzięki
Odp: Pomoc z komputerem - 14/11/2006 18:51
a ja mam teraz inny problem... sciagnalem sobie Opere, ale nie usunalem Firefoxa. i teraz jak podczas korzystania z kompa WYLACZE przegladarke, to potem nie wlacze zadnej, ani Firefoxa, ani IE, ani Opery. Pomaga tylko restart. czy wie ktos gdzie lezy przyczyna? a jak tak to co z tym zrobic? moze trzeba wyczyscic cos w rejestrze tylko jak tak to co?? z gory dzieki...
a ja mam teraz inny problem... sciagnalem sobie Opere, ale nie usunalem Firefoxa. i teraz jak podczas korzystania z kompa WYLACZE przegladarke, to potem nie wlacze zadnej, ani Firefoxa, ani IE, ani Opery. Pomaga tylko restart. czy wie ktos gdzie lezy przyczyna? a jak tak to co z tym zrobic? moze trzeba wyczyscic cos w rejestrze tylko jak tak to co?? z gory dzieki...
odpowiedz brzmi w poscie : sciagnalem sobie Opere
sugerujesz ze to wina Opery jezeli tak to polec mi moze jakas inna przegladarke, ktora bedzie szybsza od Firefoxa i bedzie miala takie same zakladki jak Opera... bo ja juz nie wiem co wymyslic Pzdr
sugerujesz ze to wina Opery jezeli tak to polec mi moze jakas inna przegladarke, ktora bedzie szybsza od Firefoxa i bedzie miala takie same zakladki jak Opera... bo ja juz nie wiem co wymyslic Pzdr
Zainstaluj sobie Internet Explorer 7.0 ja z niej korzystam i jestem zadowolony.
ja miałem chyba 6 przeglądarek jak dobrze pamietam i wszystkie działały spróbuj ustali domyślna przegladarke czyli w twojim wypadku opere
Odp: Pomoc z komputerem - 16/11/2006 19:20
Bardzo proszę o pomoc. 2 Dni temu padł mi net. Już miałem dzwonić do dostawcy netu, żeby go opieprzyć, ale postanowiłem sprawdzić czy to nie jest coś nie tak z moim kompem i przywróciłem system. Koazało się, że po przywróceniu zaczął normalnie działać. Po powrocie do wcześniejszych ustawieniu, znowu nie dzaiłało. Nie mogę zostawić poprzedniego punktu, ponieważ jest on z lutego b.r i nie mam tam wielupotrzebnych ustawień. Wie ktoś, co się mogło stać?
P.S W ustawieniach połaczeń systemowych i zapory wszystko sprawdzałem.
P.S.2 Może chodzić o hamachi?
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.