Odp: Pomoc z komputerem - 03/11/2006 10:44
Pół dnia ściągania potem szukanie key`a instalowanie crackowanie i dupa moja karta graficzna została powalona nokautem przez Call of Juarez a wydawało mi się że Ati Radeon X600 256 MB Hyper Memory wystarczy na wszystkie nowe gry chociażby na minimalnych czy średnich ustawieniach ale przy najnowszych grach to widzę że niedługo trzeba będzie kupować kompy od NASA !!!
Co polecacie w miejsce mojej karty w granicach 1000 złotych
Troszkę sam poszperałem i znalazłem Radeon X1900XT Sapphire 256MB VIVO, wydaje mnie się że chyba jednak ATI oferuje więcej niż NVidia w tych samych przedziałach cenowych jeśli ktoś zna coś lepszego za tą cenę to niech podrzuci namiary.
Ostatnio edytowany przez: Scarface, 3 listopada 2006, 12:18 [2 raz(y)]
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Pomoc z komputerem - 03/11/2006 16:09
Mam problem z kompem bo przy włączaniu na pasku wyskakuje mi jakiś znak zapytania i dymek Critical System Errors, a jak na to klikne to mnie przenosi na strone jakiegoś VirusBursta. Nie wiem za cholere jak sie tego pozbyć. POMÓŻCIE !!!!
Odp: Pomoc z komputerem - 03/11/2006 20:17
kupilem nowy dysk SATA, podlaczylem, widzi go BIOS, widac go w menadzerze urzadzen, ale nie mozna na niego wejsc, tzn. nie widac go ani w Total Commanderze ani pod windowsem. Co jest nie tak ?!
kupilem nowy dysk SATA, podlaczylem, widzi go BIOS, widac go w menadzerze urzadzen, ale nie mozna na niego wejsc, tzn. nie widac go ani w Total Commanderze ani pod windowsem. Co jest nie tak ?!
Odp: Pomoc z komputerem - 05/11/2006 10:05
Moze ktos mi podac nazwe jakiegos programu(prostego w obsludze ) do przerobki filmow na format dvd,i podac link skad moge takowy sciagnac
dzieki z gory
Moze ktos mi podac nazwe jakiegos programu(prostego w obsludze ) do przerobki filmow na format dvd,i podac link skad moge takowy sciagnac
dzieki z gory
Odp: Pomoc z komputerem - 05/11/2006 17:55
mam mały problem ostatnio :/ próbuję zainstalować bearshera i gdy już go odpalam wyskakuje komunikat "Program odwołuje się do......pamięć nie może być "written" wcześniej wszystko działało a teraz kicha. Pomoże ktoś??
dzieki z gory
Podstawą jest instalacja AnyDVD, bawić się z tym już nie trzeba, samo chowa sie koło zegarka, i deaktywuje zabezpieczenia z płyt DVD. Do zapisywania filmu na twardy dysk/płyte, najczęściej używany program ze względu na łatwość obsługi, i jego jakość to DVD Shrink. W sieci jest dokładna instrukcja do kompresji filmów, przez ten program. Jednak nie chce mi się tego szukać, a program naprwde banalny. Uderz na Gadu w razie jakichkolwiek problemów..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.