1. Launch Windows Task Manager.
2. End wgatray.exe process in Task Manager.
3. Restart Windows XP in Safe Mode.
4. Delete WgaTray.exe from c:WindowsSystem32.
5. Delete WgaTray.exe from c:WindowsSystem32dllcache.
6. Launch RegEdit.
7. Browse to the following location:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoft
Windows NTCurrentVersionWinlogonNotify
8. Delete the folder ‘WgaLogon’ and all its contents
9. Reboot Windows XP.
Odp: Pomoc z komputerem - 02/10/2006 09:52
kurde, non stop mi zzera miejsce na dysku systemowym, robie wolne miejsce, wyczyszcze co trzeba, pokasuje pliki tymczasowe i mam 300mb, a po pol godzinie, przy samym przegladaniu netu, bez sciagania niczego mam 50mb i sie wszystko jebie, wie ktos moze gdzie lezy przyczyna?
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
kurde, non stop mi zzera miejsce na dysku systemowym, robie wolne miejsce, wyczyszcze co trzeba, pokasuje pliki tymczasowe i mam 300mb, a po pol godzinie, przy samym przegladaniu netu, bez sciagania niczego mam 50mb i sie wszystko jebie, wie ktos moze gdzie lezy przyczyna?
widocznie jakieś program używają za dużo pamięc podręcznej a z jakiej przegladarki kożystasz?
korzystam z IE , mam XP...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
widocznie jakieś program używają za dużo pamięc podręcznej a z jakiej przegladarki kożystasz?
a uzywasz jakis programow co zdzieraja duzo pamieci np jakies edytory grafiki
a uzywasz jakis programow co zdzieraja duzo pamieci np jakies edytory grafiki
nic z tych rzeczy, przy starcie włacza mi sie tylko gg ...
Odp: Pomoc z komputerem - 05/10/2006 21:47
Probuje wrzucic film ponad 800 mb na ta niby 870 megowa plytke,nie rozumiem dlaczego nagrywarka mimo wszystko widzi tylko 703 mb... metoda overburningu rowniez lipa
Odp: Pomoc z komputerem - 08/10/2006 20:07
W e-mule ciagle mi wyskakuje w wiadomosciach
podlaczony wylaczony i tak na zmiane i jeszcze z wykrzyknikiem
Moglby mi ktos wyjasnic o co tu chodzi?
W e-mule ciagle mi wyskakuje w wiadomosciach
podlaczony wylaczony i tak na zmiane i jeszcze z wykrzyknikiem
Moglby mi ktos wyjasnic o co tu chodzi?
a mógłbyś sprecyzować w czym tak wyrzuca??
konmkretnie w której sieci kad czy ed2k
Ten kad tez mi odlancza ,pozatym kiedy klikam na wiadomosci np od zambor
podlaczony
odlaczony i tak na przemian
Ten wykrzyknik pojawia sie pewnie po prawej stronie na dole. To jest ikonka, ze masz wiadomosc. Wiadomosc od Zambor to nic innego jak spam, a podlaczony, odlaczony pod wiadomoscia tyczy sie podlaczenia i odlaczenia uzytkownika do rozmowy, wiec sie nie przejmuj. Jelsi Na dole po prawej masz: eD2K: Connected}Kad: Connected to wszystko jest ok.
Odp: Pomoc z komputerem - 13/10/2006 23:02
Jak gram to po pewnym czasie gra sie sama wylacza a czasami komputer sie resetuje. Nie wiem czym jest to spowodowane. Byc moze karta graficzna sie za bardzo nagrzewa. Czy jest mozliwe ze tak sie dzieje przez zle sterowniki? Komputer jest nowy a karta graficzna to GeForce 7600.
Jak gram to po pewnym czasie gra sie sama wylacza a czasami komputer sie resetuje. Nie wiem czym jest to spowodowane. Byc moze karta graficzna sie za bardzo nagrzewa. Czy jest mozliwe ze tak sie dzieje przez zle sterowniki? Komputer jest nowy a karta graficzna to GeForce 7600.
kiedy ostatnio czysciles komputer? jak dawno to radze otworzyc obudowe i sprawdzic jaka jest tam sytuacja jesli jest pelno kurzu to wyczysc. powinno pomoc
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.