Odp: Pomoc z komputerem - 04/09/2006 23:43
Moze ktos z Was mi pomoze?
Czesto po wejsciu na strone fotosik.pl lub fotka.pl na ekranie kompa pojawia mi sie komunikat o bledzie (cos tam z pytaniem czy wyslac informacje czy nie wysylac) gdy ja zamkne zamykaja mi sie wszystkie otwarte strony internetowe.
Dodam, ze kompa skanuje czesto (Avastem wczesniej Nortonem, ale mi sie nie sprawdzil)
Pomozecie?
P.S tylko nie piszcie Format C:/ bo tego rozwiazanie chce uniknac.
no widzisz mnie przez 1,5 miesiaca nie bylo takze nie bylo mozliwosci kontrolowania co sie dzieje takze nie wiem co mi tu posciagali za niespodzianki. a komp sie sam nie wylacza tylko wlacza
Odp: Pomoc z komputerem - 10/09/2006 13:18
Mam dwa pytanka. Połączyłem kompa z tv za pomocą kabla (z jednej strony wtyk s-video i mini jack a z drugiej euro).
1. Obraz jest okej, ale dźwięk szumi dość mocno. Czy można coś na to poradzić, czy to standard?
2. Czy da się jakoś inaczej przesyłać obraz z kompa na tv niż za pomocą programu tv-tool, bo niestety nie da sie go scrackowac. (mam jakąś biedna karte Geforce4 64MB z TVoutem jeśli to coś pomoże).
Z góry dzięki za sugestie.
Odp: Pomoc z komputerem - 17/09/2006 18:30
pomozcie mi!!!!! dzisiaj sciagnal mi sie na kompa jakis trojan i nie moge z tym nic zrobic. System mi wariuje 2 razy przeskanowalem kompa i nic. Wie ktos co mozna zrobic w takiej sytuacji poza formatem? z gory thx
Odp: Pomoc z komputerem - 01/10/2006 13:48
Dzis pokazuje mi sie komunikat ze system operacyjny jest bez licencji tzn ze co ? namiezyli mnie czy jak
niewiem co robic prosze o konkretne rady, moze trzeba kupic orginal z licencja lub to jakos zablokowac czy jest juz za pozno.Macie jakies doswiadczenia?
Dzis pokazuje mi sie komunikat ze system operacyjny jest bez licencji tzn ze co ? namiezyli mnie czy jak
niewiem co robic prosze o konkretne rady, moze trzeba kupic orginal z licencja lub to jakos zablokowac czy jest juz za pozno.Macie jakies doswiadczenia?
To za pewne po aktualizacji Windows Update. W necie sa latki, co zalatwiaja ten problem
Odp: Pomoc z komputerem - 01/10/2006 14:09
jedyne co instalowalem to sopcast zeby obejzec mecz
Kolezka mi powiedzial ze maja moj adres ip lub cos takiego i ze po jakims czasie moga wyslac jakas kontrol na chate a co za tym idzie jakies kary
jedyne co instalowalem to sopcast zeby obejzec mecz
Kolezka mi powiedzial ze maja moj adres ip lub cos takiego i ze po jakims czasie moga wyslac jakas kontrol na chate a co za tym idzie jakies kary
a korzystaj moze z Windows Uptade ?? powbieranie aktualizacji
proponuje ściągnąc program xp anti-spy i tam ustawić blokady i usunąc wszystkie aktualizacje a to jest tylko informacja byś sprawdził swój cd key chyba wiem że sprawdzają czy masz legalnego jeśli masz za niego rachunek to wymieniają na legla z pełną wersją a firma gdzie kupiłeś ma prze.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.