1. Radek 9800 Pro, Jesli z tych dwoch masz wybierac.
2. Co Athlona, wzialbym dobry cooler ( np Pentagrama ) i zupelnie wystarczy.
3. Ja bym nie bral Pentiuma, sa bardzo drogie. Athlon jakosciowo potrafi zniszczyc Pentiuma, od lat biore tylko Athlony i jakos nigdy nie narzekalem.
A4Tech to szajs, uwierz mi
Wszelkie te Media Techy, Manty, A4techy to zloooom, imo.
Porownanie klawiatury A4techa do klawiatura Logitecha, bez komentarza
Odp: Pomoc z komputerem - 28/08/2006 20:49
Pentium 4 z trzy gigahercowym zegarkiem ma chłodzenie tylko nieco cichsze od przelatującego boeinga więc może zdecyduj się na Athlona który jakościowo dorównuje a cenowo bije Pentiuma
To miało być z cytatem na pytanie pit.-a ale coś pomieszałem
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Pomoc z komputerem - 28/08/2006 20:53
Moze sprawa nie z kompem lecz z gg.Mam takie cos ze widze wszystkich na liscie,oni pisza do mnie a moje wiadomosci do nikogo nie dochdza.Juz 2 dzien to samo.Wielki LOL
Odp: Pomoc z komputerem - 28/08/2006 22:14
U mnie natomiast ciekawe rzeczy dzieja sie z netem a wlasciwie tylko z jedna strona,od wczoraj nie moge wogole wejsc na kibice.net wyskakuje mi; "blad wczytywania stroony" i "polaczenie z serwerem zostalo zresetowane" najciekawsze jest to iz kazda inna stronke otwiera m bez zarzutu...nie mam pojecia co jest grane
U mnie natomiast ciekawe rzeczy dzieja sie z netem a wlasciwie tylko z jedna strona,od wczoraj nie moge wogole wejsc na kibice.net wyskakuje mi; "blad wczytywania stroony" i "polaczenie z serwerem zostalo zresetowane" najciekawsze jest to iz kazda inna stronke otwiera m bez zarzutu...nie mam pojecia co jest grane
Mam identycznie to samo
Ja również. Poprostu jest jakiś problem z serwerem. Na dniach zapewnie wszystko będzie sprawne.
Odp: Pomoc z komputerem - 28/08/2006 23:07
Dalej nie wiem o co chodzi z tym gg.Instalowalem juz tlena .Instalowalem inne wersje gg i ciagle to smao.widze wszytskich,ludzie pisza do mnie normalnie a wiaodmosci odemnie do nich nie docieraja<szok>
Ja mam myche na podczerwień A4 techa i od grubo ponad roku sprawdza się bez zarzutu...
Ja mam myszke logitecha juz 4 rok, ktora jeszcze nie byla naprawiana ani nic, widac tylko slady uzytkowania i to slabiutko
To jakbys porownywal zwykle ciuchy do markowych
Dalej nie wiem o co chodzi z tym gg.Instalowalem juz tlena .Instalowalem inne wersje gg i ciagle to smao.widze wszytskich,ludzie pisza do mnie normalnie a wiaodmosci odemnie do nich nie docieraja<szok>
To problemy z serwerem, tez tak czasami mam (i nie tylko ja), tzn. mialem - zainstalowalem konnekta i moge wybierac sobie serwery przez ktore sie lacze i nie mam juz takich problemow.
Mam identycznie to samo
Ja również. Poprostu jest jakiś problem z serwerem. Na dniach zapewnie wszystko będzie sprawne.
Niekoniecznie. Zauważyłem, że niektóre strony nieotwierają się od kilku dni, jednak po wejściu na nie przez jakieś proxy z usa są dostępne... Macie może neta w chello lub nitce? Bo właśnie w tych sieciach są kłopoty...
Mam identycznie to samo
Niekoniecznie. Zauważyłem, że niektóre strony nieotwierają się od kilku dni, jednak po wejściu na nie przez jakieś proxy z usa są dostępne... Macie może neta w chello lub nitce? Bo właśnie w tych sieciach są kłopoty...
Ja mam w chello i generalnie nie chce mi się otworzyc kibice.net no i po za tym koles podsyła mi na GG link do zdjęcia na tinypic.com to też nie da się obejrzec... a znasz te proxy ?
Odp: Pomoc z komputerem - 30/08/2006 09:21
Ja mam takie pytanko:
Jesli chce sciagać filmy z netu a potem otwarzać je na dvd to w jakim formacie powinny byc te pliki? (jakies avi,mov?)
Z gory dzieki za pomoc
Ja mam takie pytanko:
Jesli chce sciagać filmy z netu a potem otwarzać je na dvd to w jakim formacie powinny byc te pliki? (jakies avi,mov?)
Z gory dzieki za pomoc
jeśli Twoje dvd odtwarza DivX to nie ma problemu... nagrywasz film na płytkę DVD i oglądasz, jeśli nie może to musisz ściągnąć program który zmieni format pliku z DivXa na taki który po włożeniu filmu do dvd będzie go odtwarzał (poprawić jeśli się mylę )
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.