Odp: Pomoc z komputerem - 01/12/2011 17:20
Problem banalny i irytujący jednocześnie. Odpaliłem sobie yt, a tam brak aktualnej wtyczki flash playera. No to ściągam, instaluje, wyjeżdża komunikat "instalacja zakończona pomyślnie", odpalam yt , a tam znowu sraczka padaczka, że dalej nie ma flasha. O co chodzi?
Odp: Pomoc z komputerem - 06/12/2011 20:19
sprawiłem sobie mp4 Phillips GoGear Ariaz, podłączałem go i widziałem jako pamięć flash. było wszystko ok, ale chcialem se filmik wrzucić a żeby mi go czytało musiałem konwertować, a zeby konwertować pliki musiałem sobie zainstalować program philips songbird. i chuj. wyskoczył komunikat, że jakiś chujowy mam windows (XP, SP2) i program może działać z błędami. chujowo się coś spisywał i go odinstalowałem i teraz jak podłączam pod kompa to już nie widzi dysku wymiennego. co jest kurwa nie 5, jak mogę z tym wygrać bo zaraz mnie coś trafi
Odp: Pomoc z komputerem - 07/12/2011 23:55
juz temat ogarnąłem, okazało się, że przy instalowaniu tego zjebanego programu coś się w mp4 poprzestaw3iało, ale już śmiga jak ta lalalalalala
dzięki, pzdr!
Odp: Pomoc z komputerem - 11/12/2011 15:10
Laptop co chwile rozłącza mi połączenie z internetem (Wi-Fi) i nie wiem gdzie szukać problemu. Podejrzewam że problem tkwi w laptopie gdyż drugi laptop śmiga bez zarzutu. Jakieś pomysły?
Odp: Pomoc z komputerem - 11/12/2011 21:44
Miałem podobnie i była to wina karty sieciowej, nawet nie chciała się zresetować. Nie wiem jak to naprawić, bo facet siostry się tym zajął pod moją nieobecność, ale u Ciebie to chyba również wina karty.
Problem jest bardzo zlozony... wiele jest przyczyn.
Wyglada mi na to wine Windowsa -> do karty WiFI - rejestr systemu - ciezko to ogarnac.... chociazby przez pomoc przez forum - bo to troche bardziej skomplikowane.
Jaki Windows ? Jaki Laptop ? Ew. jaka karta WiFI ?
Jakie ustawienia masz IP do karty WiFI ? DHCP czy manualne ?
Odp: Pomoc z komputerem - 18/12/2011 08:15
Czas mojego laptopa Fujitsu Siemens po 4 latach chyba powoli dobiega konca wiec przymierzam sie do kupna w jego miejsce Netbooka moj budzet to okolo 200 funtow w zwiazku z tym mam na oku trzy modele:
Odp: Pomoc z komputerem - 05/01/2012 23:35
Zna ktoś rozwiązanie problemu gdy filmiki odtwarzają się kilka razy szybciej niż normalnie ? Oprócz youtube. Nie idzie nic oglądnąć np na stronie tvp.
Odp: Pomoc z komputerem - 07/01/2012 15:08
Probowal ktos z was uzyc telewizora LCD lub LED jako monitora, ja mysle nad kupnem 26-32 calowego LED-a jako monitora, jest wogole jakas roznica pomiedzy telewizorem a monitorem do kompa?
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Pomoc z komputerem - 06/02/2012 13:29
Witam,orientuje sie ktos ile by kosztowalo odzyskanie 350gb danych z uszkodzonego dysku? Uszkodzenie spowodowane upadkiem dysku! Pozdro
Witam,orientuje sie ktos ile by kosztowalo odzyskanie 350gb danych z uszkodzonego dysku? Uszkodzenie spowodowane upadkiem dysku! Pozdro
Kiedyś pytałem się to pewna firma (nie pamiętam nazwy) chciała za taką usługę...100zł / 1 GB. Czyli mega dużo. Oczywiście nie skorzystałem z ich usług - natomiast trochę się poznęcałem nad dyskiem i kompem i jakimś cudem dysk na jeden raz załapał (wszystko skopiowałem na inny).
Kiedyś pytałem się to pewna firma (nie pamiętam nazwy) chciała za taką usługę...100zł / 1 GB. Czyli mega dużo. Oczywiście nie skorzystałem z ich usług - natomiast trochę się poznęcałem nad dyskiem i kompem i jakimś cudem dysk na jeden raz załapał (wszystko skopiowałem na inny).
100zł za 1 GB dosc grubo hehe,tez chcialem sie sam pobawic tyle ze to byl dysk przenośny i system wcale go nie widzi:/
100zł za 1 GB dosc grubo hehe,tez chcialem sie sam pobawic tyle ze to byl dysk przenośny i system wcale go nie widzi:/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.