Komunikator (gg) mi działa normalnie, niektóre strony też (pogononline, wp, onet) ale, niektóre w ogóle się nie odpalają (np. google) - czytałem trochę o tym i piszą w większości przypadków, że to wina DNS'ów albo żeby zresetować router - przeważnie po zresetowaniu routera wszystko jest ok, ale jak dotąd nie miałem takich problemów, a teraz pojawia się to prawie codziennie - o co biega? czy to wina moja czy może dostawcy internetowego (sieć osiedlowa)?
edit. Tak tak, wpisywałem ręcznie DNS'y, ale chodzi o to, że problem cały czas jest - jak wpiszę ręcznie i zresetuje router, żeby załapało to wszystko jest ok, ale to trochę kłopotliwe tak za każdym razem robić.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 7 listopada 2011, 19:12 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 10/11/2011 16:13
Planuje na dniach kupić laptopa, gdyż moja Toshiba się wysypała ( nigdy więcej Toshiby). Jakiego polecacie producenta do kwoty 2 000,00 zł?
Odp: Pomoc z komputerem - 16/11/2011 12:02
Gdy podłączam pendrive'a do komputera zamiast folderów pokazuje mi ich skróty do których nie można wejść. Ale danych nie usuwa. Po podłączeniu psp to samo. Gry i muzyka są na konsoli (można grać i słuchać) ale jak się chce coś dograć to nie można wejść do folderu music, iso itp. Jak sobie poradzić z tym problemem? Z góry dzięki za pomoc.
Odp: Pomoc z komputerem - 16/11/2011 13:27
ma ktoś jakieś pdf-y z kursem, instrukcją czy też podręcznikiem do programu "Matlab" oraz jakieś podstawy w VBA Excelu (chodzi mi głównie o makra)
Odp: Pomoc z komputerem - 21/11/2011 22:05
Mam pytanie. Jak ustawić w laptopie, windows 7 żeby po zamknięciu ekranu system nie przechodził w stan hibernacji tylko nic sie nie działo.
Chcę podłączyć kompa pod telewizor tak żeby po zamknięciu było widać co sie dzieje na pulpicie.
Wejdź w Panel sterowania->Sprzęt i dźwięk-> Opcje zasilania->Wybierz skutek zamknięcia pokrywy> tam masz Definiowanie przycisków zasilania oraz włączenie ochrony hasłem, pod tym masz " Po zamknięciu pokrywy" ustaw "nic nie rób" i hulaj dusza piekła rodem
Odp: Pomoc z komputerem - 29/11/2011 21:35
Potrzebuje sterownik do drukarki hp LaserJet 1000 na windows 7,cos znalazłem,ale akurat nie mogę podpiąć,może ktos podobny problem miał,albo co bardziej pomocne,ma taki sterownik.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757794395 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.