Komunikator (gg) mi działa normalnie, niektóre strony też (pogononline, wp, onet) ale, niektóre w ogóle się nie odpalają (np. google) - czytałem trochę o tym i piszą w większości przypadków, że to wina DNS'ów albo żeby zresetować router - przeważnie po zresetowaniu routera wszystko jest ok, ale jak dotąd nie miałem takich problemów, a teraz pojawia się to prawie codziennie - o co biega? czy to wina moja czy może dostawcy internetowego (sieć osiedlowa)?
edit. Tak tak, wpisywałem ręcznie DNS'y, ale chodzi o to, że problem cały czas jest - jak wpiszę ręcznie i zresetuje router, żeby załapało to wszystko jest ok, ale to trochę kłopotliwe tak za każdym razem robić.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 7 listopada 2011, 19:12 [1 raz(y)]
Odp: Pomoc z komputerem - 10/11/2011 16:13
Planuje na dniach kupić laptopa, gdyż moja Toshiba się wysypała ( nigdy więcej Toshiby). Jakiego polecacie producenta do kwoty 2 000,00 zł?
Odp: Pomoc z komputerem - 16/11/2011 12:02
Gdy podłączam pendrive'a do komputera zamiast folderów pokazuje mi ich skróty do których nie można wejść. Ale danych nie usuwa. Po podłączeniu psp to samo. Gry i muzyka są na konsoli (można grać i słuchać) ale jak się chce coś dograć to nie można wejść do folderu music, iso itp. Jak sobie poradzić z tym problemem? Z góry dzięki za pomoc.
Odp: Pomoc z komputerem - 16/11/2011 13:27
ma ktoś jakieś pdf-y z kursem, instrukcją czy też podręcznikiem do programu "Matlab" oraz jakieś podstawy w VBA Excelu (chodzi mi głównie o makra)
Odp: Pomoc z komputerem - 21/11/2011 22:05
Mam pytanie. Jak ustawić w laptopie, windows 7 żeby po zamknięciu ekranu system nie przechodził w stan hibernacji tylko nic sie nie działo.
Chcę podłączyć kompa pod telewizor tak żeby po zamknięciu było widać co sie dzieje na pulpicie.
Wejdź w Panel sterowania->Sprzęt i dźwięk-> Opcje zasilania->Wybierz skutek zamknięcia pokrywy> tam masz Definiowanie przycisków zasilania oraz włączenie ochrony hasłem, pod tym masz " Po zamknięciu pokrywy" ustaw "nic nie rób" i hulaj dusza piekła rodem
Odp: Pomoc z komputerem - 29/11/2011 21:35
Potrzebuje sterownik do drukarki hp LaserJet 1000 na windows 7,cos znalazłem,ale akurat nie mogę podpiąć,może ktos podobny problem miał,albo co bardziej pomocne,ma taki sterownik.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.