Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 06/02/2008 19:36
Naprawdę jak już napisano wyżej fajnie widzieć że Kuras żyje na ławce i cały czas coś poprawia, krzyczy , motywuje - nie jest to jak jego poprzednik - "kołek" na ławce. Wynik taki sobie z Błękitnymi i gra także ale to dopiero przygotowania i testowanie, zgrywanie zawodników. Paru nowych zdolnych zawodników też jest - wszystko idzie ku dobremu - 2 lidze. Jedynie czego mi brakuje to zastępstwa dla Bilińskiego - jego doświadczenie wiele znaczy a zastępstwa mimo wszystko brak. Ten sezon "Bili"może wytrzymać ale wątpię czy juz kondycyjnie na 2 ligę będzie się nadawał z całym szacunkiem dla niego. Liczę na Skórskiego ale kto to wie jak się wszystko potoczy ;-D
widownia go kulturalnie olała nikt nie zwrócił na chłopaka uwagi, praktycznie cały mecz sam stał, nie miał się do kogo odezwać doszły mnie słuchy, że v-ka próbowała z nim zrobić wywiad to im odmówił
O! Co to żydek sprzedawczyk się pokazał? Jakie reakcje widowni?
widownia go kulturalnie olała nikt nie zwrócił na chłopaka uwagi, praktycznie cały mecz sam stał, nie miał się do kogo odezwać doszły mnie słuchy, że v-ka próbowała z nim zrobić wywiad to im odmówił
echhh czy ten "gówniany temat " musi wracać Olać kolesia - każdemu wolno oglądać - ale niech na tym poprzestanie.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 09/02/2008 15:55
Odrazu było widać że Gorzów to nie IV liga. Pierwsze 20-30 minut grali moim zdaniem naprawdę dobrą piłkę. Szkoda że w drugiej nie udało się strzelić więcej (Żaczek, Kowal...), chociaż remis jest w miare sprawiedliwy.
Co do samych zawodników: Kosakowski zdecydowanie do ataku, Kowal co minie dwóch jednym zwodem to w późniejszej akcji strzela w kosmos sam na sam - kiedy on sie wreszcie ustabilizuje?. Jarymowicz w środku w miare dobrze, jakoś lepiej tam wygląda niż na boku.
Zajebiście jak dla mnie Tychowski, Niedźwiecki, Parzy.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 09/02/2008 15:58
Zgadza się Tychowski bardzo dobry mecz, czyścił w obronie prawie wszystko. Parzy jak zwykle na poziomie, chociaż zdarzały mu się straty, Niedźwiedzki też dobrze, jak już pisałem po poprzednim sparingu będzie z niego pożytek.
Kowal znowu tragedia, niby coś tam technicznie czasem pokaże, ale zwykle jego popisy kończą się fiaskiem a akcje bramkowe z jego udziałem to zero zagrożenia (2 akcje w których kopnął się w czoło) - dla mnie piłkarz zagadka, niby go tak w tym Śląsku chwalili, niby wszyscy mówią, że ma talent a ja jakoś jak na złość dostrzec przez dłuższy czas nie mogę.
Gorzowianie nadzwyczaj dobrze się zaprezentowali, chyba najlepiej spośród sparingpartnerów grających dotychczas w Szczecinie, niektóre ich akcje były niezłe, a niektóre zwody ośmieszały.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 09/02/2008 19:39Łapczyński: wpuscił jedną bramkę, ale winę poniszą obrońcy, ktorzy zostawili niepilnowanego zawodnika. Norko, któr zmienił go w II połowie zagrał dość przywoicie. Miał kilka udanych interwencji, jednak jego wykopy pozostawiają wiele do życzenia. Do tego błąd, który gdy wypuscił piłkę i gdyby nie spalony Pogoń straciła by bramkę.
Grę Kosakowskiego na obronie, można tłumaczyć tym, że Trener szuka różnych opcji i wariantów gry, ale występ Kosy na lewej obronie to raczej jednorazowy eksperyment. Chłopak lepiej czuje się w ataku. Parzy Dziś zaczął na lewej pomocy i znowu zaliczył udany występ. Pociągnął kilka ładnych akcji, dość szczęścliwe zdobył bramkę, ale i tak jest jednym z silniejszych elemntów druzyny.
Szkoda urazu Norsesowicza, bo chłopak zaczynał łapać formę. Oby szybko wrócił na boisko. Przewoźniak Z meczu z KP Mariusz Kuras stwierdził, że w końcu go zauważył na boiskum gdy ten strzelił bramkę. Dziś nic nie trafił, więc został nie zauwazony. Kowal Zagrał niestety znowu w swoim stylu, czyli może czasami nawet efektownie, ale nie efektywnie.
No poziomie zagrali też Niedzwiecki i Jarymowicz. Reszta piłkarzy jakoś nie wyrózniała się w tym meczu. No może poza Grzegorzem Matlakiem. Grał krótko i po kontuzji, ale jego strzał z 40 metrów... szkoda, że minimalnie niecelny.
Ogólnie to był zacięty pojedynek i niektórzy piłkarze są pewnie poobijani. Trudno oceniać jeszcze grę, bo nadal testowane są różne ustawienia. Ciekawie zapowaida się nabliższy pojedynek z Flotą.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 10/02/2008 00:08
w sobotę Fota zagrała z Regą w Trzebiatowie i nic nie pokazując wygrała po kiksach obrony Regi 2-0.
Na meczu pokazało się w Trzebiatowie 3-czarnych zawodników(i jeszcze3na rezerwie)a w ekipie ze Świnoujścia 3w składzie i nie wiadomo ilu na ławce III liga zapowiada się egzotycznie
Zapraszam na mecz do Trzebiatowa!!!
Pogoń Szczecin - Rega Merida Trzebiatów - 27 lutego...czekamy!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.