Ja myślę, że Ptak zakontraktuje całą trójkę (była mowa, z tego co pamiętam, o 2-3 nowych graczach). Dorosz pewnie nie zażąda dużego kontraktu, Kasprak także i ta dwójka na 90% będzie u nas grać. Mam tylko nadzieję, że Ptak będzie w stanie spełnić żądania Divecky'ego...
Jeżeli wspomniana trójka podpisze kontrakty, to żaden Brazylijczyk nie będzie nam już potrzebny, może ewentualnie jakiś kreatywny rozgrywający jako zmiennik Kuchara.
Mam nadzieję, że 18-tka na Brazylię będzie wyglądać tak: Pilarz, Peškovič - Kaspřák, Michalski, Julcimar, Magdoń, Masternak, Matlak - Parzy, Batata, Kuchař, Kaźmierczak, Łabędzki, Grzelak - Milar, Doroş, Divecký, Bugaj...
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 29/01/2005 18:06
spokojnie...do sezonu daleko a poza tym to Flota grala slabo a nie my dobrze
jeszcze chlopcy musza spoooro popracowac
narazie wygralismy z Groclinem(meczu nie widzialem) a pozostale spary nie sa miarodajne
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 29/01/2005 18:42
Wyniki sparingow poki co bardzo ciesza bo w koncu skutecznosc jest niezla i w tylach gramy na zero ale nienalezy popadac w hurraoptymizm z ich powodu bo przeciez mozna wygrywac wszystkie sparingi a potem rozgrywki ligowe moga wszystko zweryfikowac. Jesli zostawimy w skladzie Dorosa, Kasparaka i Divickego ibeda oni grali tak jak obecnie to mysle ze miejsca 6-7 sa w naszym zasiegu.
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 29/01/2005 21:58
2 luty - miedz legnica - raczje Police
5 luty - KP Police - mecz w Policach
nie ma jeszcze godzin ustalonych .
ale jedziem
p.s.
fajny dzisiaj był konkursik kto pierwszy trafi sędziego bocznego ale nikt nie trafił;/
2 luty - miedz legnica - raczje Police
5 luty - KP Police - mecz w Policach
nie ma jeszcze godzin ustalonych .
ale jedziem
p.s.
fajny dzisiaj był konkursik kto pierwszy trafi sędziego bocznego ale nikt nie trafił;/
oj latały kulki latały
oczywiscie 2 i 5 znowu odwiedzi sie Polickie monopole
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
kto to był z nr. 24(miał długie włosy, i naśmiewali się z niego od małpy)
Hudson da Silva Nery (24 lata, Brazylijczyk, ostatnio zawodnik I ligowego klubu Tavrija Simferopol, wcześniej grał w szwajcarskim FC Basel i w brazylijskim klubie Parana na pozycji napastnika). [dane z oficjalki]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
jeszcze dodam że Pogoń niech go kupuje bo bardzo dobrze gra
ja nie pamiętam żeby on zagrał jakąś dobrą piłe, otwierającą droge do bramki. Jak już pisałem - zagrał poprawnie, bez jakiś rażących błędów (w porównaniu do Morinigo), ale nic pozatym. A zawodników nie kreatywnych,bez pomysłu na ge i bez pożytku dla zespołu, nie trzeba ściągać aż z Brazylii.
jeszcze dodam że Pogoń niech go kupuje bo bardzo dobrze gra
ja nie pamiętam żeby on zagrał jakąś dobrą piłe, otwierającą droge do bramki. Jak już pisałem - zagrał poprawnie, bez jakiś rażących błędów (w porównaniu do Morinigo), ale nic pozatym. A zawodników nie kreatywnych,bez pomysłu na ge i bez pożytku dla zespołu, nie trzeba ściągać aż z Brazylii.
zgadzam sie z prawie wszystkimi ocenami
dla mnie:
Michalski 6-robił chłopak niezle rajdy zagrał dobre spotkanie
Parzy 5-czesto tracil pilke jakos niemogl wczuc sie w rytm gry
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
zgadzam sie z prawie wszystkimi ocenami
dla mnie:
Michalski 6-robił chłopak niezle rajdy zagrał dobre spotkanie
Parzy 5-czesto tracil pilke jakos niemogl wczuc sie w rytm gry
Michalski moim zdaniem w ofensywie nie pokazał zbyt wiele (ogólnie w pierwszej połowie Pogoń nie imponowała), raz chyba tylko zagonił się pod pole karne Floty, ale nic z tego nie wynikneło. W defensywie zaliczył kilka błędów w ustawieniu, głównie jego stroną Flota tworzyła groźne akcje. W świetle Kaspraka wypadł blado, dlatego tylko "5".
A co do Parzego to się zgodze, nie zagrał najlepiej, ale dobrze współpracował na początku drugiej połowy z Kasprakiem i Diveckim. Później z tego co zauważyłem zmienił strone i dostał chyba inne zadania do wykonania.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.