Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 23/02/2006 16:32
Hejjj, ale bez przesady. Rozumiem krytykę po porażce z niemieckimi amatorami czy remisie z Piastem, ale teraz bądź co bądź prowadzimy... Czego Wy się spodziewaliście? Wyniku 8:0 do przerwy?
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 23/02/2006 16:49
co wy gadacie o jakims wstydzie na cala Polske. Beda dostawac po dupie to beda (nie pierwszy i nie ostni raz), beda wygrywac to chwala im za to.
Za kilkanascie dni zobaczymy na wlasne oczy (w ligowym meczu) ile sa warte ptakowe brazylijskie gwiazdy
Ryzyk fizyk - jaki by nie byl koncowy wynik to i tak bedziemy na ustach calej Polski
Zgoda. Ale to nie oznacza, że należy krytykować drużyny za to, że prowadzi tylko 1:0 - Flota zapewne stanęła całą drużyną z tyłu, licząc na kontry. A jak wiadomo w takich spotkaniach z reguły idzie ciężko do momentu strzelenia pierwszej bramki.
A z innej beczki - klub powinien zakupić lepszy serwer pod oficjalkę, bo za chuja nie mogę się tam dostać - urywa mi połączenie.
tylko, ze ci zawodnicy, którzy dołaczyli do składu Floty nie potrafia sie utrzymac w czwartej lidze. Daje to trochę do myślenia.
Spadek do drugiej ligi nam nie grozi, ale i ciemno widzę rundę wiosenną
nie marudź chłopcze, bo rzygać mi sie chce jak muszę czytać taką litanie gorzkich żali...
sparringi są po to, by zespół sie "zgrywał" a trener mógł wyłapać jego słąbe punkty, tak by można było ich potem (czyt. w rozgrywkach ligowych) uniknąć
'Pozdro' miszczu!
pozdro masta
ps. zwracam Ci honor i dołączam do marudzącej frakcji kibiców Pogoni
co wy gadacie o jakims wstydzie na cala Polske. Beda dostawac po dupie to beda (nie pierwszy i nie ostni raz), beda wygrywac to chwala im za to.
Za kilkanascie dni zobaczymy na wlasne oczy (w ligowym meczu) ile sa warte ptakowe brazylijskie gwiazdy
Ryzyk fizyk - jaki by nie byl koncowy wynik to i tak bedziemy na ustach calej Polski
Być na ustach z chwałą a z szyderstwem to różnica nie uważasz.
byc albo nie byc - tez roznica bez ryzyka zawsze bedziemy tu gdzie bylismy i jestesmy, czyli gdzies w 'srodku' naszej marnej Polskiej pilki.
TRWA DRUGA POŁOWA
--------------------------------------------------------------------------------
75 min. Grzelak miękko wrzuca futbolówkę w pole karne Floty. Obrońca w ostatniej chwili przecina podanie do Lilo. Celeban zastępuje Fabinho.
70 min. Mikuła sam na sam, ale nie trafia w bramkę. W odpowiedzi Andradina z narożnika pola karnego, również niecelnie. Lilo zastępije Andradinę.
67 min. Rzut wolny dla Pogoni po faulu na Cleisonie. Do brami 20m. Fabio prosto w mur.
66 min. Groźna kontra Floty. Mikuła strtzela z 12m. Valdir wybija wślizgiem na rzut rożny. Po stałym fragmencie gry - dośrodkowanie - strzał i Neneca pewnie broni.
65 min. Pogoń ma przewagę na boisku. Zawodnicy bawia sie piłką. Czekają na błąd Floty w defensywie. Trener Serrao przeprowadza kolejne zmiany.
55 min Julcimar za Ze Roberto. Zmiany we Flocie. Zawodnicy Pogoni opuścili plac gry. Andradina strzelał w róg bramki. Golkjiper z największym trudem obronił.
47 min Zmiany w Pogoni. Warunki do gry fatalne. Śnieg pada coraz mocniej. Strzał Wagnera zablokował obrońca, a dobitkę Andradiny obronił golkiper. Pogoń ciśnie.
45 min Andradina strzela z 20m. Bramkarz broni. Dobija Cleison, Prusak z największym trudem piąstkuje i... koniec pierwszej połowy.
44 min. W Świnoujściu zaczął padać śnieg. Warunki pogodowe pogorszyły się.
43 min. Kolejna akcja. Niestety Kaźmierczak nie wykorzystuje dogodnej sytuacji. Kontra Floty. Daniel efektownym wślizgiem powstrzymuje rywala.
40 min. Zespoły toczą zacięty pojedynek. Gra toczy głównie w środku pola. Obie drużyny koncentrują się głównie za zabezpieczeniu dostępu do własnej bramki, co powoduje, że atrakcyjność sparingu spada. I GOL! Wagner przeprowadził akcję lewą stroną boiska. Dośrodkował do Andradiny a ten zdobył pierwszą bramkę w tym meczu.
30 min. Obie drużyny grają ostrożnie w środku pola. Każdej ze stron zależy na korzystnym wyniku.
25 min. Zmiana we Flocie. Kaczmarka zastępuje zawodnik Pogoni - Honorat Stróż.
22 min Strzał z ostergo kąta - Neneca łapie piłkę.
20 min. Cleison sam na sam z bramkarzem. Strzał - golkiper Floty broni z największym trudem.
15 min. Strzał Mikuły z 16m. W środek bramki. Neneca nie ma problemów z obroną. W odpowiedzi na bramkę Floty strzelał Mineiro, lecz niecelnie.
13 min. Po okresie przewagi Portowców Flota ma optycznš przewagę na boisku. Bardzo dobrze gra Grosicki (w zespole Floty), który stwarza zagrożenie pod bramkš Pogoni.
8 min. Andradina oddał strzał z rzutu wolnego z prawej strony pola karnego. W polu karnym zamieszanie. Bramkarz Floty z trudem obronił.
4 min. Mineiro fauluje w polu karnym. Mikuła nie zdołał pokonać NENECI z 11m. Bramkarz Pogoni broni! Wynik 0:0.
Zespół Floty został wzmocniony kilkoma zawodnikami Pogoni Szczecin.
Być na ustach z chwałą a z szyderstwem to różnica nie uważasz.
byc albo nie byc - tez roznica bez ryzyka zawsze bedziemy tu gdzie bylismy i jestesmy, czyli gdzies w 'srodku' naszej marnej Polskiej pilki.
no też racja, ale nie zniosę jak będzie ze mną jechała rodzina, która niestety nie jest za POGONIĄ, bo mieszka w pyrlandi
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 23/02/2006 17:09
No tak, ten opis nie wygląda najlepiej - wprawdzie Flota głównie kontruje, strzela z dystansu lub po stałych fragmentach, ale widać że jest jakiś problem w drugiej linii, bo te kontry dają całkiem niezły efekt.
Jeśli mam strzelać, to obstawiam że naszym najsłabszym ogniwem jest Amaral. Po raz kolejny zmieniony w przerwie, w innych sparringach jak pamiętam Serrao ściągał go jeszcze wcześniej. Wszystko wskazuje na to, że to jego osoba stanowi dla nas największe zagrożenie - kolejny zawodnik zatrudniony na podstawie "metryczki" i chyba kolejny niewypał...
No tak, ten opis nie wygląda najlepiej - wprawdzie Flota głównie kontruje, strzela z dystansu lub po stałych fragmentach, ale widać że jest jakiś problem w drugiej linii, bo te kontry dają całkiem niezły efekt.
Jeśli mam strzelać, to obstawiam że naszym najsłabszym ogniwem jest Amaral. Po raz kolejny zmieniony w przerwie, w innych sparringach jak pamiętam Serrao ściągał go jeszcze wcześniej. Wszystko wskazuje na to, że to jego osoba stanowi dla nas największe zagrożenie - kolejny zawodnik zatrudniony na podstawie "metryczki" i chyba kolejny niewypał...
oby twoje słowa nie stały się faktem, ale mam podobne przeczucie.
to wszystko przez Rivaldo...oszukał naszego Dawida
to wszystko przez Rivaldo...oszukał naszego Dawida
a rivaldo to ja już nie lubiłem od mistrzostw świata w Korei jak oszukiwał w meczu z turasami. Kłamca pieprzony. A nasz Dawidek dał się tak skręcić
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.