Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 19/02/2006 15:40
35 minuta Pogoń przegrywa 0:1. Po szybkiej kontrze Piasta lewą stroną boiska nastąpiło przecyzyjne dogranie w pole karne Pogoni. Do piłki doszedł jeden z napastników i lekkim, technicznym strzałem w samo okienko bramki pokonał Nenecę.
Ale jaja,Pogoń cisnie a bramke strzela Piast cos tu nie tak znowu jednostronny komentarz
Z drugiej strony to dobrze, niech się fama rozniesie, że słaby Piast pokonał brazylijską Pogoń, to może nasi przyszli rywale będą mieli bardziej lekceważący stosunek do naszych grajków. A to może wyjsć tylko na dobre.
Bzyku... poaptrz na to z drugiej strony... moze Oni sa tacy slabiAlbo graja tak by przegarc... i dopiero w lidze garc tak jak potarfia Ja tak kminilem, ze Ofijcalka moze podawac inne wyniki niz w rzeczywistosci... ale inne zrodla by takze musialy to robic...
Po faulu na Batacie II przed prawym narożnikiem pola karnego Andradina bezpośrednio uderzył na bramkę. Golkiper Piasta sparował strzał. W zamieszaniu podbramkowym piłka została wepchnięta do bramki.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 19/02/2006 15:49
44 minuta Remis! Po faulu na Batacie II przed prawym narożnikiem pola karnego Andradina bezpośrednio uderzył na bramkę. Golkiper Piasta sparował strzał. W zamieszaniu podbramkowym piłka została wepchnięta do bramki.
LOL zostala wepchnieta do bramki,cholera ale dumny jestem
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 19/02/2006 15:52
Zwroccie tez uwage na to, ze... Piast juz rozegral jedno spotkanie i mial tylko 5 minut przerwy... Sa tylko dwie mozliwosci... albo sa tacy slabi albo zaslona dymna przed liga.. Ktore obstawiacie
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 19/02/2006 15:58
Ja obstawiam że oni tam śpią na boisku bo jednka jest to spota różnica czasu miedzy Brazylia a Niemcami wiec trzeba dac im kilka dni jeszcze pozatym pierwszy mecz w takich warunkach .
Dajmy im czas zobaczmy dalsze sparingi wtedy pogdybamy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.